Leman Sam

Leman Sam

Son dakika Leman Sam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leman Sam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leman Sam haber sayfamızda...

Leman Sam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 513 leman sam haberi bulunmuştur.
Annesinin uğuruyla sahne aldı
Annesinin uğuruyla sahne aldı Şevval Sam, KKTC’deki Elexus Otel’de sahne aldı.
17.03.2024 Cadde
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı!
Şevval Sam sahneye annesinin uğruyla çıktı! Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir otelde konser verdi. Ünlü sanatçının, sahneye annesi Leman Sam'ın 1998 yılında yaptığı ve 'Uğurum' dediği 'İlla' şarkısıyla çıkması dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek!
Şevval Sam: Atatürk'e minnetim ölene kadar bitmeyecek! Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Atatürk tişörtleri ve pankartlara izin verilmemesi nedeniyle geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finaline çıkmama kararı almış ve mücadele ileri bir tarihe ertelenmişti. Şarkıcı Şevval Sam, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.01.2024 Cadde
Leman Sam hastaneye kaldırıldı
Leman Sam hastaneye kaldırıldı Leman Sam, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki konseri sonrası halsizlik şikâyetleriyle hastaneye gitti. Koronavirüs teşhisi konulan Sam, hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Cadde
Şevval Sam: Bu konuyla ilgili konuşmayacağım!
Şevval Sam: Bu konuyla ilgili konuşmayacağım! Reklamcı Cem Topçuoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Şevval Sam, önceki gece kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin ve annesi Leman Sam ile Galataport'ta bir mekan çıkışı görüntülendi.
7.07.2023 Cadde
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi Şarkıcı Leman Sam'ın torunu, oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, İstanbul'da Broadway rüzgârları estire gecede, ayakkabı tercihiyle dikkatleri üzerine çekti.
15.05.2023 Cadde
Şevval Sam karavan tatilinde
Şevval Sam karavan tatilinde Yaz aylarında ‘Prenses’ adını verdiği karavanıyla tatile çıkan Şevval Sam, bu sezon da geleneği bozmadı. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
8.05.2023 Cadde
Çocuklar için sahnedeler
Çocuklar için sahnedeler Müzik dünyası depremzedeler için birleşti. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte canlı müzik performans mekânları ve sanatçılar sahnenin gücünü, deprem bölgesindeki insanlara destek olmak amacıyla kullanmaya karar verdiklerini ilan etti.
1.03.2023 Kültür Sanat
Filiz Akın yeniden ameliyat olabilir
Filiz Akın yeniden ameliyat olabilir Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Filiz Akın, geçtiğimiz ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Usta sanatçı, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.
30.01.2023 Cadde
Tarık Emir Tekin, Şevval Sam ve Leman Sam'dan poz
Tarık Emir Tekin, Şevval Sam ve Leman Sam'dan poz Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam ve anneannesi Leman Sam ile çekilen fotoğraflarını yayınladı. Üç kuşağın fotoğrafına beğeni yağdı.
25.01.2023 Cadde
Kediler, yetenekli insanları sever
Kediler, yetenekli insanları sever Sanat dünyasının yıldızıdır kediler. Çok fazla sanatçı dostları vardır. “Neden sanatçılar kedileri sever?” sorusuna pek çok isim farklı cevaplar verse de bence asıl çözülmesi gereken gizem, kedilerin neden onları seçtikleri.
15.01.2023 Gündem
99. yıla yakışacak
99. yıla yakışacak Ege, 29 Ekim’de Cumhuriyet’in 99. yılını özel programlarla kutlayacak. İzmir Büyükşehir, Bergama Zeytindağ’dan başlayacak 3 gün 3 gece etkinlikler düzenleyecek
27.10.2022 Ege
Leman Sam rüzgarı
Leman Sam rüzgarı Mordoğan Echopermancehall konserleri tam gaz devam ediyor. 
4.08.2022 Ege
Şevval Sam kaç yaşında kimdir evli mi çocuğu var mı? Şevval Sam şarkıları - hayatı
Şevval Sam kaç yaşında kimdir evli mi çocuğu var mı? Şevval Sam şarkıları - hayatı Şevval Sam kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Yasak Elma adlı dizide rol alan oyuncu Bodrum Masalı, Gülbeyaz gibi diziler ile adından söz ettirmesinin yanı sıra şarkıcı kimliği ve albümleri ile de tanınıyor. İşte Şevval Sam hayatı kariyeri ve albümleri hakkında merak edilenler...
9.07.2022 Cadde
Echo’lu geceler başladı
Echo’lu geceler başladı 2020 yılında hizmete giren Mordoğan Echo Permance Hall, yaz sezonuna Rubato konseri ile başladı.
30.06.2022 Ege
Yasak Elma Ender diziden ayrılıyor mu? Ender'i oynayan Şeval Sam hayatı...
Yasak Elma Ender diziden ayrılıyor mu? Ender'i oynayan Şeval Sam hayatı... Şeval Şam, Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Eda Ece'ye uzun süredir eşlik eden Sam'ın dizi kadrosundaki varlığı son günlerin konusu oldu. Peki, Yasak Elma Ender ayrılıyor mu, ölecek mi?
13.06.2022 Cadde
‘Ölçüyü kaçıran yok’
‘Ölçüyü kaçıran yok’ Leman Sam, Nişantaşı’nda görüntülendi.
4.06.2022 Cadde
Şevval Sam: En büyük şansım Leman Sam'ın benim annem olması
Şevval Sam: En büyük şansım Leman Sam'ın benim annem olması Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Cadde
Anneyle düet
Anneyle düet Şevval Sam, verdiği konserde annesi Leman Sam’la düet yaptı.
1.06.2022 Cadde
Annesinin saçını ördü
Annesinin saçını ördü Şevval Sam, önceki akşam Cihangir 22 adlı mekanda annesi Leman Sam’la bir aradaydı.
11.04.2022 Cadde
İncesaz’ın huzur veren nağmeleri
İncesaz’ın huzur veren nağmeleri İlk albümleri ‘Eski Nisan’dan bugüne hoyrat zamana, yaslandıkları Türk müziği ile karşı koyan İncesaz, 25 yıldır İstanbul’un, kalbimizdeki ince sızının, olmadık yerde yüzümüzü gülümseten anıların müziğini bize ulaştırıyor.
15.02.2022 Kültür Sanat
Leman Sam: Eşim beni aldattı, boşanmak istemedi!
Leman Sam: Eşim beni aldattı, boşanmak istemedi! Oyuncu Şevval Sam'ın annesi Leman Sam, Armağan Çağlayan’ın programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 70 yaşındaki ünlü sanatçı, 1967-1978 yılları arasında evli kaldığı eski eşi ve kızları Şevval ve Şehnaz'ın babası müzisyen Selim Sam hakkında şoke eden bir itirafta bulundu.
3.09.2021 Cadde
Barış Akarsu neden öldü, kaç yaşındaydı? Barış Akarsu albümleri ve şarkıları...
Barış Akarsu neden öldü, kaç yaşındaydı? Barış Akarsu albümleri ve şarkıları... Barış Akarsu 42'inci doğum gününde mezarı başında anıldı. Bartın Amasra'da dünyaya gelen Barış Akarsu 2004 yılında başlayan ATV'de yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı. Burada söylediği şarkılar ile büyük beğeni toplayan Akarsu yarışmada birinci oldu ve albüm çıkardı. Her şey yolunda giderken 28. yaş günü olan 27 Haziran 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı. 4 gün sonra şarkıcı genç yaşında hayata gözlerini yumdu.
25.07.2021 Cadde
Şevval Sam: Benim genler sağlam
Şevval Sam: Benim genler sağlam 'Yasak Elma' dizisinde 'Ender' karakterini canlandıran Şevval Sam, sosyal medyanın da en aktif ünlü isimleri arasında yer alıyor. Şevval Sam bu sefer annesi Leman Sam’la fotoğrafını paylaştı.
9.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Leman Sam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.