Lemos

Lemos

Son dakika lemos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lemos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lemos haber sayfamızda...

Lemos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 506 lemos haberi bulunmuştur.
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete gösterdiği performansla şu ana kadar bekleneni veremedi. Sarı-kırmızılıların geleceğine dair henüz karar vermediği yıldız oyuncuyla ilgili Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Galatasaray
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Tete ile ilgili Ukrayna kulübü Shakhtar Donetsk'in CEO'su Sergei Palkin, açıklamalarda bulundu. FIFA'ya şikayette bulunduklarını dile getiren Palkin, tazminat maddesi hakkında bilgi verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Galatasaray resmen açıkladı! Shakhtar Donetsk, Tete için FIFA'ya başvurdu
Galatasaray resmen açıkladı! Shakhtar Donetsk, Tete için FIFA'ya başvurdu Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için FIFA'ya başvurduğunu açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Tete gelişmesi! Molde maçında oynayabilecek
Galatasaray'da Tete gelişmesi! Molde maçında oynayabilecek Galatasaray'ın yeni transferi Mateus Tete, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.
23.08.2023 Galatasaray
Serie A devinden Galatasaray'a! Uruguaylı yıldız önerildi
Serie A devinden Galatasaray'a! Uruguaylı yıldız önerildi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yaz transfer döneminde kadroya kattığı yıldız futbolcular ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılı yönetime, İtalya Serie A devinde forma giyen Uruguaylı yıldız futbolcu önerildi. İşte transfer haberinin detayları...
14.08.2023 Galatasaray
Ukrayna'dan Tete iddiası! 'Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiler'
Ukrayna'dan Tete iddiası! 'Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiler' Galatasaray, Ukrayna'daki savaş sebebiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Tete'yi renklerine bağlamıştı. Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ın transferi tek taraflı gerçekleştiremeyeceğine yönelik FIFA'ya itirazda bulundu.
14.08.2023 Galatasaray
İtalyan basınından Torreira iddiası! Transfer için baskı
İtalyan basınından Torreira iddiası! Transfer için baskı Süper Lig'de Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aslan'ın yıldızı Torreira için birçok kulüp sıraya girdi. İtalyan basınından konuyla ilgili sürpriz bir iddia geldi.
14.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan transfer bombası! Dünyaca ünlü yıldıza kanca
Galatasaray'dan transfer bombası! Dünyaca ünlü yıldıza kanca Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Brezilyalı yıldız futbolcu Tete'yi kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, şimdi de dünyaca ünlü orta saha oyuncusuna transfer kancasını attı.
13.08.2023 Galatasaray
2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı
2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir futbolcuyla daha anlaştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç isim için TFF 2. Lig ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
11.08.2023 Galatasaray
Hukuksal sorun çıkmadı! Galatasaray, Tete'yi kadrosuna kattı
Hukuksal sorun çıkmadı! Galatasaray, Tete'yi kadrosuna kattı Galatasaray, transferinde hukuki engel bulunmadığı raporları gelince Tete’ye resmi imzayı attırdı. Shakhtar ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcuya sezon başı 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro imza parası ödenecek.
11.08.2023 Galatasaray
Galatasaray, Tete transferini resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu
Galatasaray, Tete transferini resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı futbolcunun maliyeti KAP'a bildirildi.
10.08.2023 Galatasaray
Galatasaray için 2 yıldız futbolcu yolda! Transferde geri sayıma geçildi
Galatasaray için 2 yıldız futbolcu yolda! Transferde geri sayıma geçildi Galatasaray, transferde gaza bastı. Son olarak Brezilyalı futbolcu Tete ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, şimdi de 2 futbolcuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
10.08.2023 Galatasaray
Galatasaray, Tete transferini tamamladı! KAP açıklaması bekleniyor
Galatasaray, Tete transferini tamamladı! KAP açıklaması bekleniyor Galatasaray'da merakla beklenen Tete transferi tamamlandı. Brezilyalı futbolcu RAMS Park'a giderek 4+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray'ın Tete transferini KAP'a bildirmesi bekleniyor.
9.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi kararı ortaya çıktı! Karl Toko Ekambi'de imza yakın
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi kararı ortaya çıktı! Karl Toko Ekambi'de imza yakın Fenerbahçe'de kurmaylar şampiyonluk hedeflenen sezonda Michy Batshuayi ile ilgili kararını verdi. Avrupa ve Suudi Arabistan'dan teklifler bulunan Belçikalı yıldızla ilgili karara MİLLİYET ulaştı. Öte yandan Ekambi'de de geri sayıma geçildiği öğrenildi.
8.08.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Galatasaray, Tete'yle anlaştı! Sözleşme detayları belli oldu
ÖZEL | Galatasaray, Tete'yle anlaştı! Sözleşme detayları belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete'yle transfer için anlaşma sağladı. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu.
8.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif! Transfer piyangosu
Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif! Transfer piyangosu Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Rodrigo Becao gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu için 10 milyon euroluk transfer teklifi geldiği aktarıldı.
8.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Tete açıklaması! 'Transferin uygun olmadığı kanaatine varılmıştır'
Fenerbahçe'den Tete açıklaması! 'Transferin uygun olmadığı kanaatine varılmıştır' Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Tete'nin transferinin gerçekleşmeyeceğini açıkladı.
7.08.2023 Fenerbahçe
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.06.2023 Skorer
Fenerbahçe kafilesi İzmir'de
Fenerbahçe kafilesi İzmir'de Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasında Başakşehir ile oynayacağı maç için İzmir'e geldi.
10.06.2023 Fenerbahçe
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak için uğraştığı Lucas Moura'nın sarı-lacivertlilerden istediği yıllık ücret belli oldu. Brezilyalı oyuncunun istediği rakam dudak uçuklattı.
7.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe gelecek sezon adına sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki yıldız futbolcu için Avrupa'dan 4 önemli kulübün de devrede olduğu iddia edildi.
6.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şoke eden Jayden Oosterwolde gerçeği! Transfer için yapılan anlaşma ortaya çıktı
Fenerbahçe'de şoke eden Jayden Oosterwolde gerçeği! Transfer için yapılan anlaşma ortaya çıktı Süper Lig devi Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde'nin sözleşmesindeki şoke eden madde ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin yaptığı anlaşmadaki maddenin ayrıntıları belli oldu.
1.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı Fenerbahçe'de transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanmakta. Sarı Lacivertliler'de yeni transfer dün takımla birlikte idmana çıktı.
28.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer teklifine veto! Böyle duyurdular
Fenerbahçe'den transfer teklifine veto! Böyle duyurdular Süper Lig'de 23. haftada erteleme maçında Konyaspor'u sahasında 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın yıldız ismine gelen teklifi ortaya çıkarken Fenerbahçe kulübünden veto geldi.
27.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz teklif! İtalyan ekibi peşinde
Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz teklif! İtalyan ekibi peşinde Fenerbahçe'de transfer dönemi devam ederken çalışmalarını hızlandırırken sarı-lacivertlilerde bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuya sürpriz bir teklif geldi.
26.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Lemos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.