Lenfoma

Lenfoma

Son dakika Lenfoma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lenfoma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lenfoma haber sayfamızda...

Lenfoma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 542 lenfoma haberi bulunmuştur.
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, şu sıralarda hem polikliniklere hem de acil servislere viral solunum yolu enfeksiyonu ile başvuran hasta sayısında ciddi artış olduğunu belirterek, “'Nezledir, griptir geçer’ denilir ve zatürree atlanırsa sonuç üzücü olabilir.
19.01.2024 Gündem
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
'Kanseri yenmemde motivasyon sağladı!'
'Kanseri yenmemde motivasyon sağladı!' Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Cadde
Herkese uygulanabiliyor! Kök hücre nakli tedavisi olmayan hastalıklara umut oluyor
Herkese uygulanabiliyor! Kök hücre nakli tedavisi olmayan hastalıklara umut oluyor Kök hücre naklinin sağlıklı bir kişiden veya hastanın kendisinden toplanan kök hücrelerin tekrar hastaya verilmesiyle yapılan bir tedavi biçimi olduğunu söyleyen Pediatrik Hematoloji Bölümü’nden Doç. Dr. Meriç Kaymak Cihan, kök hücre naklinin tedavisi olmayan hastalıklarda kişiye umut olarak ikinci bir yaşam şansı verdiğini dile getirdi.
8.11.2023 Genel Sağlık
Ünlü oyuncu kanserle mücadele ediyor! 'Ölümden hiç korkmuyorum'
Ünlü oyuncu kanserle mücadele ediyor! 'Ölümden hiç korkmuyorum' Üçüncü evre kan kanseri tedavisi gören Yeni Zelandalı oyuncu Sam Neill, sağlık durumu hakkında konuştu. Daha önce yaptığı açıklamada "Sevimli küçük torunlarım var, onların büyüdüğünü görmek istiyorum" diyen 'Jurassic Park' yıldızı, kemoterapinin işe yaramaması nedeniyle bir süredir deneysel ilaçlar kullanıyor.
17.10.2023 Cadde
1 yıllık mücade etti! 16 yaşındaki Zeynep'ten kahreden haber
1 yıllık mücade etti! 16 yaşındaki Zeynep'ten kahreden haber İzmit’te bir yıldır lösemi tedavisi gören 16 yaşındaki Zeynep Sene Şen, bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.
15.09.2023 Gündem
Erişkin kanserleri arasında 7’nci sırada yer alıyor! ‘Ağrısız şişlikle kendini ele veriyor’
Erişkin kanserleri arasında 7’nci sırada yer alıyor! ‘Ağrısız şişlikle kendini ele veriyor’ Lenf bezi kanserinin genellikle ergenlik döneminde ve 55 yaş sonrasında geliştiğini söyleyen Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Timurağaoğlu, hastalığın belirtilerini açıklayarak önemli uyarılarda bulundu.
14.09.2023 Genel Sağlık
Sedef önce lenfomayı yendi sonra anne oldu!
Sedef önce lenfomayı yendi sonra anne oldu! Sedef Çelik 4 yıl önce kilo kaybı, mide bulantısı gibi şikayetlerle doktora başvurdu. Yapılan testlerden sonra 24 yaşındaki genç kadına hiçbir problemi olmadığı söylendi. Şikayetleri gün geçtik artan Çelik, birçok doktor gitti ve sonunda verem teşhisi kondu. 6 ay boyunca verem ilaçları kullanan Çelik, son olarak gittiği doktorda kendisine yanlış teşhis konulduğunu ve ciğerinden alınan parçadan çıkan sonuçlara göre lenfoma olduğunu öğrendi. Hastalığı yenen Çelik, hamile olduğunu öğrenince inanamadı.
12.09.2023 Gündem
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın Meme estetiği operasyonlarına bakış her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Meme büyütme ameliyatında gerçeklikten uzaklaşmamak ve ideal ölçünün yakalanması önemli.
2.09.2023 Pazar
Elle hissedilen sertlik ve yön değişikliği varsa hastalığın ilk evresinde olabilir!
Elle hissedilen sertlik ve yön değişikliği varsa hastalığın ilk evresinde olabilir! Kadınlarda en sık görülen kanserlerden birisi de meme kanseri olarak bilinmektedir. Meme kanseri özellikle 50 yaş sonrasında ortaya çıkabilen bir rahatsızlık olarak ifade edilebilir. Kadınlarda en fazla görülmekte olan kanserlerden birisi de meme kanseri olarak bilinir.
1.08.2023 Kadın Sağlığı
Bu mucizeyi arılar üretiyor! Kanser ve lösemi tedavisinde kullanılıyor
Bu mucizeyi arılar üretiyor! Kanser ve lösemi tedavisinde kullanılıyor Kanser ve lösemi günümüzün en büyük hastalıkları içerisinde yer almaktadır. Ölümcül olan bu hastalıklara karşı arıların ürettiği bir madde işe yarıyor. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
29.07.2023 Alternatif Tıp
Yumurtadan kötü kokular! Yasaklı madde çıktı ortalık karıştı
Yumurtadan kötü kokular! Yasaklı madde çıktı ortalık karıştı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Wesley Sneijder'in acı günü! Annesi vefat etti
Wesley Sneijder'in acı günü! Annesi vefat etti Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'in annesi Sylvia Sneijder hayatını kaybetti. Akciğer kanseri ve lenfoma nedeniyle tedavi gören 59 yaşındaki Sylvia Sneijder'in vefatını, Wesley Sneijder duyurdu.
13.07.2023 Dünyadan Futbol
Lenfoma tedavisi gören Zeynep, yaşamını yitirdi
Lenfoma tedavisi gören Zeynep, yaşamını yitirdi Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, Zeynep Ulusoy (21) lenfoma nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.07.2023 Gündem
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69) yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Ailesi "Lenfoma gerilemeye başlamıştı ama akciğerinde oluşan problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt vermedi" dedi.
8.07.2023 Cadde
Bakan Yardımcısı Mumcu, Özkan Uğur'u hastanede ziyaret etti
Bakan Yardımcısı Mumcu, Özkan Uğur'u hastanede ziyaret etti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden MFÖ (Mazhar Fuat Özkan) grubunun üyelerinden Özkan Uğur'u hastanede ziyaret ederek eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur'dan durumu hakkında bilgi aldı.
24.06.2023 Gündem
Usta sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumu! Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı
Usta sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumu! Yakın arkadaşı Fuat Güner açıkladı Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin üzücü bir haber geldi.
24.06.2023 Cadde
Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama
Lenfoma kanseriyle mücadele eden Hakan Özoğuz'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, geçtiğimiz yıl lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Bir süre müziğe ara vermek zorunda kalan 46 yaşındaki ünlü isim, son sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan yeni bir açıklamada bulundu.
15.06.2023 Cadde
Hakan Özoğuz tedavisiyle ilgili son durumu sosyal medya hesabından açıkladı
Hakan Özoğuz tedavisiyle ilgili son durumu sosyal medya hesabından açıkladı Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, geçtiğimiz yıl Lenf Kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Bir süre müziğe ara vermek zorunda kalan 46 yaşındaki ünlü isim, son sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan yeni bir açıklamada bulundu.
14.06.2023 Magazin
Pars'ın eşyalarını depremzede çocuklara bağışlayan Ebru Şallı: Ağlatmayın beni!
Pars'ın eşyalarını depremzede çocuklara bağışlayan Ebru Şallı: Ağlatmayın beni! 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, depremzede çocuklar için Pars'ın kıyafetlerini bağışlamıştı. Eski manken, "Deprem sonrası girebildim odasına. Çok, çok zordu benim için" açıklamasını yaptı. Ünlü isim, "Pars’ın eşyalarını depremzede çocukların üzerinde görünce ne hissettiniz?" sorusunu duyunca duygulandı.
19.05.2023 Cadde
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda!
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda! Ebru Şallı ile bir dönem evlilik yaşayan iş insanı ve yoga eğitmeni Harun Tan, gizemli bir kız arkadaşyla Bebek'te objektiflere takıldı. Bisiklete binerken görüntülenen ikiliden Harun Tan, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken; gizemli kız arkadaşı ise görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti.
19.04.2023 Cadde
‘Yüz felci geçirdim’
‘Yüz felci geçirdim’ Ebru Şallı, üç yıl önce kaybettiği oğlu Pars hakkında konuştu.
19.04.2023 Cadde
Ebru Şallı kaybettiği oğlunu andı: Sensiz geçen bir yıl daha
Ebru Şallı kaybettiği oğlunu andı: Sensiz geçen bir yıl daha Şubat ayında Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından 2020 yılında lenfoma nedeniyle hayatını kaybeden oğlu Pars Tan'ın eşyalarını bağışladığını açıklamasıyla takdir toplayan model Ebru Şallı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, vefat edişinin 3'üncü yılında oğlunu andı.
17.04.2023 Cadde
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lenfoma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.