100’'üncü yıl daveti
100’'üncü yıl daveti Doppelherz Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Vitaminde 100 Yıllık Alman Kalitesi’ etkinliği, cemiyetin önde gelen isimleri ile eczacıları Bodrum Galia’da bir araya getirdi.
30.07.2021 Cadde
Meslektaş buluşması
Meslektaş buluşması Akmerkez Eczanesi’nin sahibi eczacı Adile Özdağ, önceki akşam, uzun zamandır bir araya gelemediği meslektaşlarıyla buluştu.
9.08.2018 Cadde
Özel kutlama
Özel kutlama Akmerkez Eczanesi’nin sahibi Adile Özdağ için özel bir doğum günü kutlaması yapıldı.
10.06.2018 Cadde
Sesini korumak için vitamin takviyesi
Sesini korumak için vitamin takviyesi Sunucu Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
11.01.2018 Cadde
'Sağlıklı gelecek eczaneden geçer'
'Sağlıklı gelecek eczaneden geçer' Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Armağan Ener ile Eczacının Sesi e-gazetesinden Özlem Demir'e önemli açıklamalarda bulundu.
24.07.2014 Gündem
Doğum kontrolü için en çok arkadaşa danışıyorsunuz!
Doğum kontrolü için en çok arkadaşa danışıyorsunuz! “Kontrol Noktası” Projesi ile Eczaneler Doğum Kontrolünde Son Nokta Oluyor!
29.03.2012 Kadın Sağlığı
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. Listede olmadığı açıklanan Ali Şeker'in yeniden aday listesine alındı. Kılıçdaroğlu İzmir'den aday olurken 18 MYK üyesinin tamamı ile Deniz Baykal da aday listesinde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
AK Parti milletvekili adayları listesi belli oldu - İşte tam liste!
AK Parti milletvekili adayları listesi belli oldu - İşte tam liste! Büyük merakla beklenen Ak Parti'nin milletvekili adayları belli oldu. AK Parti milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. AK Parti'de 7 Haziran seçimleri listesinden 312 milletvekili yeniden aday gösterildi. İşte Ak Parti milletvekili adayları listesi ve detayları...
21.09.2015 Siyaset
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi Ak Parti milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin Ak Parti milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Ak Parti yeni yılda seçim gününde beraber hareket edeceği yeni milletvekillerini belirledi. YSK'ya sunulan AKP milletvekili aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti'den hangi ilde kim milletvekili adayı oldu? Detaylar ve kesinleşmiş son liste haberimizde...
12.04.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi)
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi) Ve beklenen gün geldi. Ak Parti milletvekili adayları listesi akşam saatlerinde belli oldu. Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek milletvekili adayı gösterilmedi. İşte Ak Parti milletvekili adaylarının tam listesi.
2.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri