Leonardo Araujo

Leonardo Araujo

Son dakika Leonardo Araujo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leonardo Araujo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leonardo Araujo haber sayfamızda...

Leonardo Araujo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 leonardo araujo haberi bulunmuştur.
Antalyaspor'a teknik direktör dayanmıyor
Antalyaspor'a teknik direktör dayanmıyor FRAPORT TAV Antalyaspor'a teknik direktör dayanmıyor. Kırmızı beyazlı takımda 2015-2016 sezonundan bu yana gönderilen ya da yolların ayrıldığı teknik direktör sayısı 7'yi buldu. Akdeniz ekibi Antalyaspor'da, yolların ayrıldığı Tamer Tuna'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için listesinin ilk sırasında ise Abdullah Avcı isminin bulunduğu öğrenildi.
31.10.2020 Antalyaspor
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam...
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlukta yerli teknik direktör geleneği bu sezon da bozulmadı.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor! Spor Toto Süper Lig'de 9 takım toplam 14 kez teknik direktör değiştirdi. Ligde son olarak Atiker Konyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı. Teknik direktör ayrılığı en fazla Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği ve Kardemir Karabükspor'da yaşandı..
1.07.2020 Futbol
Hamzaoğlu: Yavaş yavaş yukarıya çıkmalıyız
Hamzaoğlu: Yavaş yavaş yukarıya çıkmalıyız Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Alt sıralarla bağımızı koparabilirsek, bundan sonra oynadığımız maçlarda futbol adına çok daha iyi şeyler ortaya koymaya çalışacağız" dedi.
1.07.2020 AntalyaSpor
"Antalyaspor batmaz, Antalya halkı izin vermez"
"Antalyaspor batmaz, Antalya halkı izin vermez" Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, kulüp düzenli gelire ulaştıktan sonra borçları yavaş yavaş ödeyeceklerini söyledi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Süper Lig'e teknik adam dayanmıyor
Süper Lig'e teknik adam dayanmıyor Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun 19 haftalık bölümünde 10 takımda teknik direktör değişikliğine gidildi.
1.07.2020 Futbol
Hamza Hamzaoğlu: ‘Galatasaray’dan futbolcu almam!’
Hamza Hamzaoğlu: ‘Galatasaray’dan futbolcu almam!’ Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, devre arasında doğal olarak transfer görüşüldüğünü belirterek, "Ben Galatasaray’dan bir sürü oyuncu alıyormuşum. Bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum, önceliğimiz transfer değil, mevcut oyunculardan yararlanmak" dedi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı
Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştı Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Antalyaspor, tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1.5 yıllığına prensipte anlaştı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Antalyaspor, ligin ikinci yarısından ümitli
Antalyaspor, ligin ikinci yarısından ümitli Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısını 17 puanla 15. sırada tamamlayan Antalyaspor, ikinci yarıda performansını arttırmayı hedefliyor.
1.07.2020 AntalyaSpor
Süper Lig'in teknik adam dosyası
Süper Lig'in teknik adam dosyası Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk yarısında 9 takım, teknik direktör değişikliğine gitti.
1.07.2020 Futbol
Igor Tudor'a Süper Lig'den sürpriz talip!
Igor Tudor'a Süper Lig'den sürpriz talip! Başkan Ali Şafak Öztürk’ün istifasıyla birlikte Teknik Direktör Leonardo Araujo ile yollarını ayıran Antalyaspor, yeni teknik direktörü için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Süper Lig’in devre arasında genel kurula gidecek Kırmızı-Beyazlıların, rotasındaki teknik adamla görüşme yaptığı ortaya çıktı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Leonardo'dan 'istifa' açıklaması!
Leonardo'dan 'istifa' açıklaması! Antalyaspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Leonardo Araujo, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Ümit Özat: "3 puanı kaçırdık"
Ümit Özat: "3 puanı kaçırdık" Süper Lig'in 15. haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Antalyasppor maçı sonrası Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat; "Oynanan oyuna göre 3 puanı kaçırdık." değerlendirmesinde bulundu.
1.07.2020 AntalyaSpor
Skorer TV Günün Gelişmeleri
Skorer TV Günün Gelişmeleri Adı bugünlerde Galatasaray ile anılan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol AS Gazetesi'ne göre Real Madrid, Cenk Tosun için harekete geçti. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin Filipe Luis ve Luke Shaw ile ilgilendiğini belirtti. Antalyaspor Teknik direktörü Leonardo Araujo, seçimli olağanüstü genel kurul öncesi görevinden istifa etti.
7.12.2017 Programlar
Leonardo görevinden ayrıldı!
Leonardo görevinden ayrıldı! Antalyaspor'da bugün gerçekleştirilecek 'seçimli olağanüstü genel kurul' öncesi teknik direktör Leonardo Araujo görevinden ayrıldı.
7.12.2017 Futbol
Antalyaspor ile Leonardo'nun yolları resmen ayrıldı
Antalyaspor ile Leonardo'nun yolları resmen ayrıldı Antalyaspor'da bugün gerçekleştirilecek 'seçimli olağanüstü genel kurul' öncesi teknik direktör Leonardo Araujo görevinden ayrıldı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Leonardo ile yollar ayrılıyor!
Leonardo ile yollar ayrılıyor! İtalya'nın ünlü gazetecilerinden Gianluca Di Marzio'dan Antalyaspor ile ilgili flaş bir iddia geldi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Leonardo Araujo: "Mağlubiyeti hak etmedik"
Leonardo Araujo: "Mağlubiyeti hak etmedik" Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, 3-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
4.12.2017 Futbol
Leonardo Araujo: "Mağlubiyeti hak etmedik"
Leonardo Araujo: "Mağlubiyeti hak etmedik" Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, 3-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 AntalyaSpor
Trabzonspor - Antalyaspor: 3-0 (İşte maçın özeti)
Trabzonspor - Antalyaspor: 3-0 (İşte maçın özeti) Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 14. hafta maçında Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u 3-0 yendi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 AntalyaSpor
Antalyaspor kupaya odaklandı
Antalyaspor kupaya odaklandı Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yarın Orhangazi Belediyespor'la karşılaşacak. Yalova Atatürk Stadı'nda oynanacak mücüdele saat 13.30'da başlayacak.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Leonardo'dan Fenerbahçe itirafı!
Leonardo'dan Fenerbahçe itirafı! Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, sahalarında 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Antalyaspor - Fenerbahçe maç özeti: 0-1
Antalyaspor - Fenerbahçe maç özeti: 0-1 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 13. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yendi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Antalya deplasmanında
Fenerbahçe, Antalya deplasmanında Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Leonardo: "Fenerbahçe maçı zor olacak"
Leonardo: "Fenerbahçe maçı zor olacak" Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo gazetecilerin; Fenerbahçe'nin, Antalyaspor'un yeni stadyumunda oynadığı maçlarda kazanamadığını hatırlatması üzerine, "Geçmişten gelen kültürü galibiyet alarak devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak" dedi.
1.07.2020 AntalyaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Leonardo Araujo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.