Levent

Levent

Son dakika Levent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Levent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Levent haber sayfamızda...

Levent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.419 levent haberi bulunmuştur.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Bu son dönemimde el ele vereceğiz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Bu son dönemimde el ele vereceğiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankaralılar mutlu ki, şu anda yüzde 60'lara varan oy oranıyla beni seçiyor. Bu son dönemimde el ele vereceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel Fenerbahçe'nin Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, milli futbolcuyu takımda tutmak için harekete geçtiği kaydedildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Oğuzhan Koç'tan 'Survivor' cevabı! 'Cinlerim tepeme çıkıyor'
Oğuzhan Koç'tan 'Survivor' cevabı! 'Cinlerim tepeme çıkıyor' Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'teydi. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Koç, ünlü televizyoncunun bir diğer projesi 'Survivor'la ilgili yöneltilen soruya çok konuşulacak bir yanıt verdi.
29.03.2024 Cadde
Kedi Faruk’u atan öğrenci çıktı
Kedi Faruk’u atan öğrenci çıktı İstanbul Levent’te bulunan Terakki Vakfı Okulları’nda IELTS sınavı için kurum dışından gelen öğretmen gözetmenin sınav sırasında okulun kedisi Faruk’u pencereden aşağı attığı iddia edilmişti.
29.03.2024 Eğitim
Taksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı
Taksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan taksinin bariyere saplandığı kazada 4 kişi yaralandı.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın'
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın' Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Hakemlerin Süper Lig'de son dönemde yaptığı büyük hatalar eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, derbiyi yönetmesi için yurt dışından deneyimli düdüğü tavsiye etti. İşte Bilal Meşe'nin yazısı...
28.03.2024 Galatasaray
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış Yıldız Tilbe, Azerbaycanlı sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.
28.03.2024 Cadde
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin gündemine Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan geldi. Eski hocası Alparslan Erdem 23 yaşındaki oyuncu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’ Türkiye’de ve dünyada coşkuyla kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nün bu yılki bildirisini Nobel’in son sahibi İsveçli yazar Jon Fosse kaleme aldı. Bildiri, Doç. Dr. Esla Dicle tarafından Türkçeye çevrildi.
27.03.2024 Kültür Sanat
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı
Faruk’u öğretmen 5’inci kattan attı İstanbul Levent’te bulunan Terakki Vakfı Okulları’nda IELTS sınavı için kurum dışından gelen bir öğretmen, sınav esnasında okulun kedisi Faruk’u 5. kattan aşağıya attı.
27.03.2024 Gündem
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi Süper Lig'de son haftalara girilirken sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Takımdaki Mertens'in geleceği merak konusu oldu. Öte yandan Aslan'ın listeye aldığı 3 isim ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu
Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu Galatasaray'la amansız zirve yarışına giren Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Sarı-lacivertli kulübün kurmayları, Fatih Karagümrük'ün gözde sol beki Levent Mercan'ı takas karşılığında renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Takasta kullanılacak futbolcu belli oldu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı!
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'ın bu sabah saatlerinde inme geçirdiği öğrenildi. İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Levent İnanır, Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili konuştu.
24.03.2024 Magazin
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde İstanbul’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 34 kilometre raylı sistem hattını hizmete sunduklarını belirterek, “İstanbul’da bu yıl 4 ayrı hattı hizmete aldık ve bu hatlarımız birkaç haftada toplamda 900 binin üzerinde İstanbullu vatandaşımız tarafından kullanıldı. Şu ana kadar İstanbul’da 147,7 kilometre uzunluğunda 7 raylı sistem hattını bakanlık olarak biz hizmete sunduk. Bakanlığımız tarafından yapılan metro sistemleri sayesinde İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz” dedi.
24.03.2024 Ekonomi
İrlanda - Belçika maçında dostluk kazandı!
İrlanda - Belçika maçında dostluk kazandı! Hazırlık maçında İrlanda ve Belçika golsüz berabere kaldı.
23.03.2024 Futbol
Levent Münir Mercan, Fenerbahçe yolunda!
Levent Münir Mercan, Fenerbahçe yolunda! Fatih Karagümrük forması giyen Levent Münir Mercan'ın transferi konusunda Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Panathinaikos, Barcelona engeline takılmadı!
Panathinaikos, Barcelona engeline takılmadı! Panathinaikos, Turkish Airlines EuroLeague'in 31'inci haftasında Barcelona'yı 89-81 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Levent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.