MHP Grup Başkanvekili Bülbül'den deprem açıklaması
MHP Grup Başkanvekili Bülbül'den deprem açıklaması MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP'nin, deprem konusunda herkesin üzerinde gözü kapalı bir şekilde ittifak edebileceği ortak bir zemin oluşturduğunu, CHP yönetiminin ise katkı sağlamak yerine bunu dinamitlemeyi tercih ettiğini belirtti.
5.11.2020 Siyaset
MHP'li Bülbül: 'Ermenistan saldırısı insanlık suçudur'
MHP'li Bülbül: 'Ermenistan saldırısı insanlık suçudur' MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden, Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırmasına ilişkin, "Çatışma bölgesinde bulunmayan Gence'de bir apartmanın hedef alınarak, 9 sivilin hayatını kaybettiği, 39'unun da yaralandığı bu saldırı, insanlık suçudur. Savaş suçudur." ifadelerini kullandı.
12.10.2020 Siyaset
Erkan Akçay ve Levent Bülbül MHP grup başkanvekilliği görevlerine devam edecek
Erkan Akçay ve Levent Bülbül MHP grup başkanvekilliği görevlerine devam edecek MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Grup Başkanvekilliği görevlerine devam edecek.
1.10.2020 Gündem
MHP'de yeni Grup Başkanvekili Levent Bülbül oldu
MHP'de yeni Grup Başkanvekili Levent Bülbül oldu Erhan Usta'nın görevden alınması ile boşalan MHP Grup Başkanvekilliği koltuğuna MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül seçildi.
6.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri