Leyla İle Mecnun

Leyla İle Mecnun

Son dakika Leyla ile Mecnun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leyla ile Mecnun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leyla ile Mecnun haber sayfamızda...

Leyla İle Mecnun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 726 leyla ile mecnun haberi bulunmuştur.
Masal değil gerçek!
Masal değil gerçek! Başrollerini Elit Andaç Çam ve Bülent Emrah Parlak’ın paylaştığı, senaryosunu Bülent Emrah Parlak’ın yazdığı, Murat Eken’in yönetmenliğinde sahneye taşınan “Leyla ile Mecnun Değil”, bir cenaze üzerinden küresel erkek-kadın dertlerinin dünyanın dertleriyle örtüştüğü ‘gerçek bir aşk hikâyesi’ anlatıyor...
27.02.2024 Kültür Sanat
Sahnede aşk var
Sahnede aşk var Belki “Romeo ve Juliet”e ya da “Leyla ile Mecnun”na inananlarımız her geçen gün azalıyor ama aşk söz konusu olduğunda her daim dikkat kesiliyoruz. Sahneler de merkezine aşkı alan pek çok oyunla bu kadim arayışı seyircilerle buluşturuyor. 14 Şubat’ın arifesinde sahnelerdeki aşklara baktık.
10.02.2024 Pazar
Yargı Kubilay Amir kimdir? Kubilay Amir'i oynayan Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri
Yargı Kubilay Amir kimdir? Kubilay Amir'i oynayan Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri Yargı dizisine Kubilay Amir karakteri ile dahil olan Sermet Yeşil'in hayatı ve dizi-filmleri araştırılanlar arasına girdi. Başarılı oyuncu Sermet Yeşil, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda görev yapıyor. Peki, Yargı dizisisinin Kubilay Amiri Sermet Yeşil kaç yaşında, nereli?
5.02.2024 Bilgi Rehberi
Pavyon dansı gündemden düşmüyor! Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu
Pavyon dansı gündemden düşmüyor! Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alan Hazar Ergüçlü, daha ilk bölümden 'Dilber' karaktreriyle adından söz ettirmeyi başardı. Pavyon dansıyla gündemde olan başarılı oyuncunun eski sevgilisi Onur Ünlü'den çok konuşulan dizi ve karakterle ilgili açıklama geldi.
30.01.2024 Cadde
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Cadde
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yeni yıl partisinde aşk bombası! Öpmelere doyamadı
Yeni yıl partisinde aşk bombası! Öpmelere doyamadı 'Sefirin Kızı' ve 'Masumiyet' gibi dizilerle tanındıktan sonra 'Leyla ile Mecnun'la yıldızı parlayan Deniz Işın (31), kendisinden dört yaş küçük meslektaşı Erdem Şanlı ile aşk yaşıyor. İkili, sürpriz ilişkilerini sosyal medyada ilan etti.
21.12.2023 Cadde
Erdem Şanlı ve Deniz Işın aşk yaşıyor!
Erdem Şanlı ve Deniz Işın aşk yaşıyor! 'Leyla ile Mecnun' dizisiyle yıldızı parlayan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile aşk yaşamaya başladı. Çift, dudak dudağa poz vererek ilişkilerini ilan etti.
21.12.2023 Cadde
Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini noktaladı. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununuda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
Vizyonda öne çıkanlar
Vizyonda öne çıkanlar Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, Batman’da 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit oldu.
24.11.2023 Kültür Sanat
SEZAİ KARAKOÇ KİMDİR? Sezai Karakoç ne zaman ve neden öldü? Şiirleri ve eserleri...
SEZAİ KARAKOÇ KİMDİR? Sezai Karakoç ne zaman ve neden öldü? Şiirleri ve eserleri... Sezai Karakoç, ölümünün üzerinden geçen ikinci yılda sevenleri tarafından anılıyor. Diyarbakır Ergani ilçesinde 1933 yılında dünyaya gelen Sezai Karakoç Şair, yazar, düşünür ve siyasetçi kimlikleri ile tanınmaktadır. En bilinen şiirleri arasında Şehrazat, Mona Rosa, Leyla İle Mecnun (Ölüm şiiri) yer alır. Peki Sezai Karakoç kimdir, kaç yılında, neden öldü? İşte hayatı, kariyeri ve eserleri hakkında merak edilenler...
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Mimar Sinan ile Mihrimah Sultan'ın aşk yalanı! İstanbul'a su getirince ceza aldı
Mimar Sinan ile Mihrimah Sultan'ın aşk yalanı! İstanbul'a su getirince ceza aldı Mimar Sinan, Osmanlı’nın baş mimarı olmasının yanında Mihrimah Sultan’a âşık olduğu iddialarıyla da her daim ilgi odağı. Üsküdar'ın incisi Mihrimah Sultan Camii ve İstanbul’a su getirmek için yaptığı Mağlova Kemeri'yle kadim şehre imzasını atan Mimar Sinan, her şeye rağmen neden ceza aldı? İşte cevabı.
16.11.2023 Yaşam
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor D-Smart GO kasım ayına özel yeni bir kategori ekliyor. ‘Kasımda Aşk Başkadır’ ismi verilen kategori ile yerli ve yabancı filmler izleyicilerle buluşuyor.
6.11.2023 Cadde
ELİT ANDAÇ ÇAM KİMDİR? Elit Andaç Çam aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri..
ELİT ANDAÇ ÇAM KİMDİR? Elit Andaç Çam aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri.. Elit Andaç Çam, hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Son olarak Leyla İle Mecnun Değil adlı tiyatro oyununda rol alan oyuncu Elit Andaç Çam kimdir, aslen nereli? İşte Elit Andaç Çam hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilenler...
30.10.2023 Bilgi Rehberi
Nevfel İsminin Anlamı Nedir? Nevfel Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Nevfel İsminin Anlamı Nedir? Nevfel Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? İlginç ve aynı zamanda pek bilinmeyen isimlerden biri olarak Nevfel öne çıkıyor. Erkek çocuklar için kullanılan bu isim özgün yapısıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Peki Nevfel isminin anlamı nedir? Nevfel ne demek, hangi anlama gelir? İşte bu isim için merak edilenler.
25.09.2023 Eğitim
Benzetme Örnekleri Nelerdir? Benzetme ile İlgili Cümleler
Benzetme Örnekleri Nelerdir? Benzetme ile İlgili Cümleler Edebiyat dersinin önde gelen konularından bir tanesi de benzetme konusudur. Hem şiir, gazel ve kaside gibi manzum eserlerde, hem de öykü ve roman gibi kurgusal metinlerde birçok söz sanatı kullanılır. Bu söz sanatlarının başında benzetme sanatı geliyor. Teşbih adıyla da bilinen benzetme sanatı anlatımın çok daha güçlü ve zengin olmasını sağlar. Benzetme örnekleri nelerdir? Benzetme ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Leyla ile Mecnun'un hikayesini gerçek zannedenler bu satırları okuyunca şaşırıyor...
Leyla ile Mecnun'un hikayesini gerçek zannedenler bu satırları okuyunca şaşırıyor... Leyla ile Mecnun hikayesi, birçok sinema filmine, romana ve şiire konu olmuştur. Peki, Türk edebiyatının en önemli klasiklerinden biri olan Leyla ile Mecnun hikayesi gerçek mi sizler için derledik.
28.08.2023 Yaşam
Caner Erdeniz'den Müge Boz'a evlilik yıl dönümü sürprizi
Caner Erdeniz'den Müge Boz'a evlilik yıl dönümü sürprizi Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), 2019'da nikah masasına oturmuştu. Vina adında bir kız çocukları olan çift, evliliklerinin dördüncü yılını kutladı. Caner Erdeniz evlilik yıl dönümlerinde eşine romantik bir sürpriz yaptı. Fransa'ya giden ikili, Beyonce konserinde doyasıya eğlendi.
14.06.2023 Cadde
Sadettin Kaynak Kimdir? Kısaca Hayatı Ve En Bilinen Şarkıları
Sadettin Kaynak Kimdir? Kısaca Hayatı Ve En Bilinen Şarkıları Klasik Türk Müziği denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Sadettin Kaynak 15 Nisan 1895 tarihinde doğdu. Babası Ali Alaaddin Bey'in vefatı üzerine annesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi bitirdikten sonra ilahiyat fakültesini kazandı. Sadettin Kaynak kimdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.04.2023 Eğitim
'Leyla İle Mecnun'un Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı
'Leyla İle Mecnun'un Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı Böbrek rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Magazin
'Leyla İle Mecnun'un Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı
'Leyla İle Mecnun'un Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı Böbrek rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Cadde
KÖKSAL ENGÜR kimdir, öldü mü, neden öldü? İsmail Köksal Engür hayatı kariyeri film ve dizileri...
KÖKSAL ENGÜR kimdir, öldü mü, neden öldü? İsmail Köksal Engür hayatı kariyeri film ve dizileri... Usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Köksal Engür 77 yaşında hayatını kaybetti. Leyla İle Mecnun dizisinde Ak Sakallı Dede, Zerda dizisinde Sıddık, Oflu Hoca'nın Şifresi film serisinde Ali Osman karakterleri ile geniş kitlelerce tanınan usta oyuncunun ölüm haberinin ardından Köksal Engür'ün ölüm nedeni, hayatı ve kariyeri ile ilgili bilgiler araştırma konusu olmaya başladı. Peki Köksal Engür kimdir, neden öldü?
28.03.2023 Bilgi Rehberi
Türk tiyatrosu bir çınarına daha veda etti
Türk tiyatrosu bir çınarına daha veda etti Sahneden sinemaya, seslendirmeden radyo tiyatrosuna oyunculuğu ve sesiyle hafızalarımıza kazınan Köksal Engür, Dünya Tiyatro Günü’nde böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
28.03.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu İsmail Köksal Engür, 77 yaşında böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle hayatını kaybetti. Oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Usta oyuncu Engür, özellikle son dönemde "Leyla ile Mecnun" dizisinde oynadığı "Ak Sakallı Dede" rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.
27.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leyla İle Mecnun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.