LGS tercih kılavuzu MEB tarafından yayımlandı! LGS tercihleri nasıl yapılır, hangi tarihler arasında yapılacak?
LGS tercih kılavuzu MEB tarafından yayımlandı! LGS tercihleri nasıl yapılır, hangi tarihler arasında yapılacak? Binlerce öğrenci ve ailesini yakından ilgilendiren LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerin alınacağı tarihler adaylar tarafından merak edilmeye başlanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS 2020 tercih kılavuzu yayımlandı. Hayalini kurdukları Lise'de eğitim almak ve kariyer adımlarını sağlam temeller üzerine atmak isteyen adaylar LGS tercihlerinin hangi tarihler arasında alınacağını araştırmaya devam ediyor. İşte LGS 2020 tercih kılavuzu ve takvimi...
16.07.2020 Gündem
LGS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 2019 LGS tercih kılavuzu
LGS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 2019 LGS tercih kılavuzu Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler LGS tercihlerine çevrilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bugün önemli bir açıklama yaptı ve 2019 LGS tercih kılavuzunu adayların erişimine açtı. Peki LGS tercihleri ne zaman başlıyor?
25.06.2019 Gündem
LGS tecihleri ne zaman yapılacak? İşte LGS tercih ve yerleştirme kılavuzu
LGS tecihleri ne zaman yapılacak? İşte LGS tercih ve yerleştirme kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih ve yerleştirme kılavuzu "meb.gov.tr" internet adresinden yayımlandı. Tercihler ne zaman başlayacak?
25.06.2019 Gündem