Lidya

Lidya

Son dakika lidya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lidya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lidya haber sayfamızda...

Lidya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 447 lidya haberi bulunmuştur.
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Senden Önce 2. Bölüm 2. Fragmanı
Senden Önce 2. Bölüm 2. Fragmanı Kanal D’nin; entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce', daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin yarın akşam saat 20.00'de izleyici ile buluşacak ikinci bölümünden yayınlanan ve merakı iyice arttıran yeni tanıtım, sosyal medya kullanıcıları arasında “Yine bir ters köşe geliyor” yorumlarının yapılmasına yol açtı.
19.02.2024 Televizyon
'Senden Önce' nin sauna sahnesi çok konuşuldu! 'Aşk bize göre değil minik kelebeğim'
'Senden Önce' nin sauna sahnesi çok konuşuldu! 'Aşk bize göre değil minik kelebeğim' Kanal D’nin; entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce', daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Yarın akşam saat 20.00'de ikinci bölümüyle izleyici ile buluşacak olan dizinin sauna sahnesi, sosyal medyada çok konuşuldu.
19.02.2024 Cadde
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce', ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Cadde
Senden Önce 1. Bölüm Fragmanı - 2
Senden Önce 1. Bölüm Fragmanı - 2 Senden Önce 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayınlandı! Yapımını D Media’nın üstlendiği, başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Senden Önce bu akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor! Senden Önce, entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenena heyecan dolu bir hikayeyi konu alıyor. Kış sezonunda Kanal D ekranlarında olacak olan yeni dizi Senden Önce, tanıtımlarıyla izleyenleri heyecanlandırdı.
13.02.2024 Televizyon
'Senden Önce'de sürpriz isim! Altan Erkekli 'Derman' olmaya geliyor
'Senden Önce'de sürpriz isim! Altan Erkekli 'Derman' olmaya geliyor Kanal D, Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ardından iddialı bir yapımı daha hayata geçiyor. Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Cadde
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız?
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız? Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Cadde
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
7.02.2024 Magazin
Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Geri sayım başladı
Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Geri sayım başladı Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Cadde
'Senden Önce' için geri sayım başladı!
'Senden Önce' için geri sayım başladı! Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı dizi 'Senden Önce' için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın, otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Televizyon
'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı
'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan 'Senden Önce', izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Aşk, sadakat ve ihanet ekseninde geçen dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflarda Sinem Ünsal’ın Türk sinemasının Sultan'ı olarak bilinen Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti.
1.02.2024 Cadde
'Senden Önce'nin afişi görücüye çıktı!
'Senden Önce'nin afişi görücüye çıktı! Dünya çapındaki başarısını kanıtlayan, 'Till Deaht’ın Türkiye uyarlaması olan 'Senden Önce' dizisi için heyecan gittikçe artıyor. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizi ilk tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekti.
17.01.2024 Cadde
Kadrosu merakı artırdı
Kadrosu merakı artırdı Kanal D’nin, başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan yeni dizisi ‘Senden Önce’nin cast çalışmaları tamamlandı.
5.01.2024 Cadde
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
'Senden Önce'nin oyuncu kadrosu belli oldu
'Senden Önce'nin oyuncu kadrosu belli oldu Senaryosunu Başak Anigün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan üstlendiği, yakında ekrana gelecek Kanal D’nin yeni dizisi 'Senden Önce'nin cast çalışmaları tamamlandı.
4.01.2024 Cadde
Oyuncu Seda Tosun boşandı! Nikâh cüzdanını yırttı
Oyuncu Seda Tosun boşandı! Nikâh cüzdanını yırttı 'Mucize' filmiyle tanınan Seda Tosun, Haziran 2022'de dünyaevine girdiği Taner Ataş ile yollarını ayırdı. Oyuncu, nikâh cüzdanını yırttığı video ile boşandığını duyurdu.
15.12.2023 Magazin
Oyuncu Seda Tosun boşandı! Nikâh cüzdanını yırttı
Oyuncu Seda Tosun boşandı! Nikâh cüzdanını yırttı 'Mucize' filmiyle tanınan Seda Tosun, Haziran 2022'de dünyaevine girdiği Taner Ataş ile yollarını ayırdı. Oyuncu, nikâh cüzdanını yırttığı video ile boşandığını duyurdu.
16.12.2023 Cadde
Şehidin cenazesi evinin karşısına defnedildi! 'Camı açtığımda görmek istiyorum'
Şehidin cenazesi evinin karşısına defnedildi! 'Camı açtığımda görmek istiyorum' Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin cenazesi, evinin karşısına defnedildi.
22.11.2023 Haberler
Şehidin cenazesi için karar! 'Camı açtığımda görmek istiyorum'
Şehidin cenazesi için karar! 'Camı açtığımda görmek istiyorum' Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin cenazesi, evinin karşısına defnedildi.
22.11.2023 Gündem
Şehit Üsteğmen Abdullah Köse'ye veda
Şehit Üsteğmen Abdullah Köse'ye veda Irak’ın kuzeyindeki Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin (32) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
21.11.2023 Gündem
Mitolojinin bereketli şehri
Mitolojinin bereketli şehri Büyük Menderes Havzası, bereketli topraklarında nice uygarlıklardan izler saklıyor. Bu topraklarda kurulmuş Mastaura Antik Kenti de başta Amfitiyatro olmak üzere Roma Hamamı, atık su sistemi ve Bizans Kalesi gibi yapılarıyla tarihe yolculuk yapmak isteyenleri bekliyor.
20.11.2023 Arkeoloji
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan Kemer Country Club’ta 5. kez düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup sona erdi. Turnuvayı +2 vuruşla lider tamamlayan Mehmet Kazan, "Mutlu ve gururluyum. İnşallah Portekiz'deki milli maçta da başarılı olurum" dedi.
12.11.2023 Diğer
Seda Tosun'dan 'boşanma' açıklaması: Artık hatalarına katlanamıyorum!
Seda Tosun'dan 'boşanma' açıklaması: Artık hatalarına katlanamıyorum! Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Cadde
Kral Midas’tan dünyaya selam
Kral Midas’tan dünyaya selam UNESCO Dünya Miras Listesi’ne adını yazdıran Gordion Antik Kenti, Tunç Çağı’ndan Kurtuluş Savaşı’na kadar pek çok farklı döneme ait izler taşıyor. Kültürlerarası köprü niteliğindeki bölge, Kral Midas’ın babası Gordias’a ait olduğu düşünülen tümülüsteki ahşap mezar odası ile meşhur. Bu mezar odası, günümüze ulaşabilmiş en eski ahşap yapı örneği olarak biliniyor.
22.10.2023 Arkeoloji
Lida İsminin Anlamı Nedir? Lida Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Lida İsminin Anlamı Nedir? Lida Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Bazı isimler dilimize yabancı dillerden geçmişlerdir. Bu isimlerin bir kısmı uzun süre önce geçtiği için oldukça sık kullanılmaktadır. Hatta bir kısmı Türkçe kökenli olduğu bile düşünülmektedir. Diğer bir yandan bazı isimler dilimize oldukça yakın bir süre içerisinde geçmiş bulunmaktadır. Bu sebeple de henüz kullanılmaya yeni başlanmış veya henüz hiç kullanılmamıştır. Dilimize yeni geçen isimlerden birisi de Lida ismi olmaktadır. Lida isminin anlamı ile ilgili bilgileri sizler için derledik.
25.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lidya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.