Limak

Limak

Son dakika Limak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Limak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Limak haber sayfamızda...

Limak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.273 limak haberi bulunmuştur.
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Ümit Milli Takımı'nın Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.
15.03.2024 Futbol
Güçlü kadınlar için sahada
Güçlü kadınlar için sahada İş dünyasında kadınların ekonomik olarak güçlendirilmesi amacıyla 2022 yılında Kuveyt’in önde gelen şirketleri tarafından kurulan ve kurucuları arasında Limak İnşaat Kuveyt’in de olduğu Kuveyt Kadınları Ekonomik Güçlendirme Platformu (KWEEP) büyüyor.
13.03.2024 Ekonomi
Konser geliri mühendis kızlara
Konser geliri mühendis kızlara Limak Filarmoni Orkestrası, İstanbul, İzmir ve Ankara’daki geleneksel yeni yıl konserlerinde orkestranın kurucularından Murat Karahan, Kosovalı tenor Rame Lahaj ve Meksikalı tenor Ramon Vargas ile sahneye çıktı.
2.03.2024 Pazar
Ergani Çimento Fabrikası’nı devraldı
Ergani Çimento Fabrikası’nı devraldı Limak Doğu Anadolu Çimento, KAP açıklamasında Ergani Çimento Fabrikası’nı 2.4 milyar TL bedelle devraldığını duyurdu.
2.03.2024 Ekonomi
3.3 milyon ortağı için gongu çaldı
3.3 milyon ortağı için gongu çaldı Limak Doğu Anadolu Çimento, gong töreninin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Halka arz, 2 milyar 526 milyon TL büyüklükte gerçekleşti.
23.02.2024 Ekonomi
Talep toplama sürecine hedefin 4.4 katı başvuru
Talep toplama sürecine hedefin 4.4 katı başvuru Türkiye’nin önde gelen çimento üreticilerinden Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun 14 - 16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecine hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
LİMAK ÇİMENTO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var? Limak Çimento Halka Arz Takimi
LİMAK ÇİMENTO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var? Limak Çimento Halka Arz Takimi Limak Doğu Anadolu Çimento San. ve Tic. A.Ş. şirketi halka arz oldu! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Limak Çimento firmasının halka arzına onay verdi ve talep toplama işlemi başladı. Yatırımcılar ise 'Limak halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?' sorusuna yanıt arıyor.
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Limak ilk halka arzı çimento ile yapıyor
Limak ilk halka arzı çimento ile yapıyor Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat’ta talep toplanacak. Limak bir sonraki halka arzı ise yenilenebilir enerji ile yapmayı planlıyor.
14.02.2024 Ekonomi
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor Çimento üreticisi Limak Doğu Anadolu Çimento’nun halka arz olacağı duyuruldu.
13.02.2024 Ekonomi
LİMAK ÇİMENTO HALKA ARZ GÜNLERİ: Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor? Limak Çimento halka arz tarihi ve işlem kodu
LİMAK ÇİMENTO HALKA ARZ GÜNLERİ: Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor? Limak Çimento halka arz tarihi ve işlem kodu Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından şirketin halka arzı onaylandı ve talep toplama süreci başlıyor! Limak Doğu Anadolu Çimento'nun şirket payları halka arzında pay başına satış fiyatı 16,20 TL olarak açıklandı. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı katılım endeksine uygun mu?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Vitrin
Patronlar 2024’e Nasıl Bakıyor?' Türk ekonomisi dinamik yeni fırsatlar arıyoruz'
Patronlar 2024’e Nasıl Bakıyor?' Türk ekonomisi dinamik yeni fırsatlar arıyoruz' "Dünya zorlu bir süreçten geçiyor ancak Türk ekonomisi çok dinamik. Türkiye'ye yatırım için arayışta olan çok sayıda yabancı şirket var. Her daim yeni fırsatlar arıyoruz..."
8.01.2024 Milliyet Executive
Nihat Özdemir'in acı günü! Kız kardeşi hayatını kaybetti
Nihat Özdemir'in acı günü! Kız kardeşi hayatını kaybetti Limak Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası!
Barcelona'nın mabedi Camp Nou'ya Türk imzası! La Liga’nın dev kulübü Barcelona’nın evi, Limak Holding dokunuşu ile dünyanın en büyük üçüncü stadı olma yolunda hızla ilerliyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan iş insanı Nihat Özdemir tarihe geçecek bir adım atarak alkışları toplarken, Katalanlar yeni mabetlerini heyecanla bekliyor.
26.12.2023 İspanya La Liga
Dönüşümde umut depozito sistemi
Dönüşümde umut depozito sistemi Türkiye’de hanede geri dönüşüm yüzde 12’lerde, AB’de ise yüzde 50 seviyelerinde. İnşaat atıklarının dönüşümünde de AB ortalamasının altındayız. STK temsilcileri 2024’te uygulanmaya başlanacak “Depozito Sistemi”nin toplumsal bir değişime ön ayak olabileceğini belirtiyor.
23.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Antalya-Alanya Otoyolu ihalelerinin Yap-İşlet-Devret Modeli yapıldığını bildirdi. 
16.12.2023 Ekonomi
Kosova’daki elektrik krizi Türkiye’nin de çabalarıyla aşıldı
Kosova’daki elektrik krizi Türkiye’nin de çabalarıyla aşıldı Kosova’nın kuzeyinde Sırpların çoğunlukta olduğu Kuzey Mitrovitsa, Zveçan, Leposaviç ve Zubin Potok belediyelerinde 1999’da sona eren savaştan bu yana devam eden elektrik dağıtım anlaşmazlığı Türkiye’nin de yoğun çabalarıyla çözüldü.
11.12.2023 Gündem
Kosova'nın kuzeyindeki 24 yıldır süren elektrik dağıtım anlaşmazlığı Türkiye'nin de çabalarıyla aşıldı
Kosova'nın kuzeyindeki 24 yıldır süren elektrik dağıtım anlaşmazlığı Türkiye'nin de çabalarıyla aşıldı Kosova'nın kuzeyinde Sırpların çoğunlukta olduğu belediyelerde 1999'da sona eren savaştan bu yana devam eden elektrik dağıtım anlaşmazlığı Türkiye'nin de yoğun çabalarıyla çözüldü.
10.12.2023 Dünya
Yıllar sonra KKTC’de
Yıllar sonra KKTC’de Petek Dinçöz, yıllar sonra KKTC’de sevenleriyle buluştu.
24.11.2023 Cadde
Limak, Karayipler’de havalimanına talip
Limak, Karayipler’de havalimanına talip Ulusal ve uluslararası alanda pek çok projeye imza atan Limak Şirketler Grubu, Turks & Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi’nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusu yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Barcelona'dan erken teslim ikramiyesi!
Barcelona'dan erken teslim ikramiyesi! Spotify Camp Nou’nun üçüncü bloğunun yıkımını planlanandan önce gerçekleştirdiği için, inşaatı gerçekleştiren Limak’ın bir milyon euroya yakın bir bonus prim ödemesi alacağı belirtildi.
15.11.2023 İspanya La Liga
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta şampiyon Mehmet Kazan Kemer Country Club’ta 5. kez düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup sona erdi. Turnuvayı +2 vuruşla lider tamamlayan Mehmet Kazan, "Mutlu ve gururluyum. İnşallah Portekiz'deki milli maçta da başarılı olurum" dedi.
12.11.2023 Diğer
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta heyecan başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup'ta heyecan başladı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5'incisi düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Cup" bugün gerçekleştirilen müsabakalarla başladı.
11.11.2023 Golf
Zemine sağlam bastı yeni kaynakla uçacak
Zemine sağlam bastı yeni kaynakla uçacak İleri teknolojiye sahip beton santralı üreterek dünyanın dört bir yanında dev projelerde kritik rol üstlendiklerini belirten Kaybal, “Borsa ile hedef büyüttük” dedi.
7.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Limak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.