Polis sürücüyü linçten zor kurtardı
Polis sürücüyü linçten zor kurtardı Sultangazi'de kullandığı otomobille sokaktaki diğer araçlara çarpan sürücüyü linçten polis kurtardı.
25.02.2020 Haberler
Mahalleli taciz iddiası sonrası sokağa döküldü
Mahalleli taciz iddiası sonrası sokağa döküldü İstanbul'da bir kişinin kız çocuğunu taciz ettiği iddiası mahalleyi sokağa döktü. Polis linç edilmek istenen şüpheliyi zırhlı araçla olay yerinden götürdü.
13.10.2019 Haberler
Uyuşturucu kullanan iki genç mahalleyi ayağa kaldırdı
Uyuşturucu kullanan iki genç mahalleyi ayağa kaldırdı Bursa'da uyuşturucu kullanan 2 genç şoför koltuğuna oturunca olanlar oldu. İçtikleri maddenin etkisi altında kalan 2 genç ana caddede bulunan trafoya çarparak kamyonet ile yan yattı. Devrilen kamyondan kendileri çıkan O.G. ile C.K., mahallede bulunan vatandaşlar tarafından linç edildi. Maddenin etkisi ile hiç bir şey olmamış gibi davranan gençlerin hareketleri kameralara yansıdı. Olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Namazgah Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nakliye işe yapan O.G. (24) ile arkadaşı C.K.(20), uyuşturucu madde kullandıktan sonra 16 SPS 65 plakalı nakliye kamyonu ile evlerine gitmek isterken Namazgah Caddesi üzerinde elektrik trafosuna çarparak yan devrildi. Trafonun patlaması ile mahalledeki elektrikler kesilirken Yan yatan kamyonun içerisinde ki 2 genç kendi imkanları ile dışarıya çıktı. Kazadan sonra araçtan çıkan O.G. ile C.K.'nin ayakta duramadığını ve uyuşturucu madde kullandığını anlayan mahalle sakinleri rahat davranan 2 genci mahallenin ortasında linç etti. Gülmeye devam eden gençleri vatandaşlar darp ederken olay yerinde olan polis ekipleri gençleri vatandaşların elinden zor kurtardı.
11.09.2019 Yaşam