Linkedın

Linkedın

Son dakika LinkedIn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan LinkedIn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan LinkedIn haber sayfamızda...

Linkedın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 398 linkedın haberi bulunmuştur.
Diplomada şüphe
Diplomada şüphe Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalmıştı. Ancak “kriz” bitmedi, Tunaoğlu ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Ekonomi
Yapay zeka ile hayatımıza giren 5 yeni meslek
Yapay zeka ile hayatımıza giren 5 yeni meslek Dünyanın en hızlı büyüyen teknolojisinde kariyer yapmak ister misiniz? İşte, AB Yapay Zeka Yasası ışığında Avrupa'ya gelen beş yeni potansiyel çalışma alanı.
22.03.2024 Dünya
Sosyal medya hikaye oldu
Sosyal medya hikaye oldu Eğer milyarlarca sosyal medya kullanıcısından biriyseniz akışta bir şey paylaşmanın demode olduğunu gözlemlemişsinizdir. İnsanlar artık hikâyeler ve direkt mesajlarda takılıyor! Peki ne oldu da paylaşımlar azaldı. Uzmanlara sorduk.
9.03.2024 Pazar
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Nokta Atış e-pazarlama
Nokta Atış e-pazarlama E- pazarlamada püf kitleninin aradığı anahtar kelimeleri ve noktalarına dikkat edenler rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor. Doğru tanıtım hedefi 12'den vuruyor. Videolu reklamda ilk 30 saniyeye dikkat etmek şart! Peki hangi sektör için hangi mecra öne çıkıyor? İşte ayrıntılar...
12.02.2024 Milliyet Executive
‘Sığınak’ milyarderleri! Tenhada gizlice başladılar
‘Sığınak’ milyarderleri! Tenhada gizlice başladılar Üçüncü Dünya Savaşı ve küresel ısınma tehlikesi nedeniyle endişeye kapılan milyarderler, tenha yerlerde gizlice sığınaklar yaptırıyor!
23.01.2024 Dünya
Hikâyeni anlarsan her şey mümkün
Hikâyeni anlarsan her şey mümkün 2008 yılında Capital dergisi tarafından Türkiye’nin 40 yaş altı en başarılı lideri seçilen ve o yıldan bu yana her yıl Türkiye’nin en güçlü 50 kadını arasında yer alan Güldem Berkman “Mümkün” diyor.
3.12.2023 Kültür Sanat
Brand Week’e geri sayım! ‘Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et’
Brand Week’e geri sayım! ‘Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et’ Brand Week Istanbul, “Yeniden düşün, Yeniden yarat, Yeniden inşa et” temasıyla 6 - 10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
26.10.2023 Ekonomi
‘Sosyal platformlarda’ boşluğa mı düşüyoruz?
‘Sosyal platformlarda’ boşluğa mı düşüyoruz? Aşırı paylaşımlarla sosyal platformlarda bir boşluk yaşanıyor: Twitter X durumda, Facebook’a sadece yazlıklardan giriliyor, Threads’e neden kaydolduğumuzu unuttuk, Instagram gerçek değil, TikTok fazla gerçek. ‘LinkedIn neden böyle oldu ya!’ çıkmazındayız…
14.10.2023 Ekonomi
Güzellik uzmanına ‘casusluk’ suçlaması
Güzellik uzmanına ‘casusluk’ suçlaması İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Dünya
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi Avrupa Birliği'nin (AB), Facebook, YouTube ve Instagram gibi dijital platformların güvenliğinin arttırılmasına yönelik yeni yasası yürürlüğe girdi.
25.08.2023 Dünya
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı Avrupa Birliği'nin (AB) Facebook, Google, Instagram ve TikTok dahil toplam 19 sosyal medya ve teknoloji şirketine yönelik sıkı denetimi içeren “Dijital Hizmetler Yasası” 25 Ağustos'ta yürürlüğe girecek.
24.08.2023 Dünya
Linkedln'deki tek açık milyonları kandırdı! 'Diğerlerine benzemiyor, çok profesyonel'
Linkedln'deki tek açık milyonları kandırdı! 'Diğerlerine benzemiyor, çok profesyonel' Sosyal bir ağ olan Linkedln, iş profesyonelleri arasında yaygın olarak kullanılıyor. Ancak son zamanlarda platformda ortaya çıkan dolandırıcılar, aylık abonelik ücreti ödenen hesaplarla ve inmail yani mesaj yoluyla tuzak peşinde. Dijital Pazarlama Uzmanı Serdar Bağtır'a göre ise yaşanan dolandırıcılığın sebebi ise Linkedln’de kimsenin ilk bakışta farkına varmayacağı bir açık.
18.07.2023 Gündem
Gençlere staj çağrısı
Gençlere staj çağrısı Türkiye’de ve yurt dışında sanal POS altyapısı sağladığı 27 banka ve 45 binden fazla üye işyeriyle büyük bir online ödeme altyapısını yöneten Payten Türkiye’nin iştiraklerinden Mobven’in “Mobven Genç Yetenek 2023” staj programı başladı.
11.07.2023 Kobi
Gribi uzayıp sürekli öksürünce anlaşıldı! 'Tüm organlarını bağışlarsa 2 aylık hediyem var'
Gribi uzayıp sürekli öksürünce anlaşıldı! 'Tüm organlarını bağışlarsa 2 aylık hediyem var' Mutlu bir evliliği ve başarılı bir iş hayatı olan Murat Mediçeler’in yaşamı bundan 5 yıl önce büyük bir değişime uğradı. Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarının çok uzun sürmesi ve sürekli öksürmesi nedeniyle doktora giden Mediçeler, nedeni bilinmeyen bir hastalık yüzünden kendini akciğer nakli listesinde buldu. LinkedIn’de yaptığı paylaşımla sesini binlerce kişiye duyuran genç adamın bundan sonra ise tek bir isteği var.
12.06.2023 Gündem
Haftada sadece 4 gün çalışmaya hazır mısınız?
Haftada sadece 4 gün çalışmaya hazır mısınız? Eğer Z kuşağını ve ardından gelmekte olan 'alfa'ları çekmek istiyorsanız haftada 4 günlük çalışma modeline ve esnek çalışmaya sıcak bakmak gerekiyor.
9.06.2023 Milliyet Executive
Çalıştığı şirketin kendisiyle aynı pozisyon için verdiği ilana başvurdu, olanlar oldu!
Çalıştığı şirketin kendisiyle aynı pozisyon için verdiği ilana başvurdu, olanlar oldu! On binlerce doları bulan bir maaş farkını görünce gözlerine inanamadı, şirketine bir kez daha başvurmakta tereddüt etmedi. Tüm yaşananları Twitter hesabından paylaşması ise, fırtına kopardı.
11.03.2023 Dünya
Gençlerin haberleşmede tercihi, anlık mesajlaşma
Gençlerin haberleşmede tercihi, anlık mesajlaşma Teknoloji patronları, haberleşmede e-postanın modasının geçmekte olduğunu söylüyor.
22.01.2023 Dünya
THY, Amerikalı kadınlara Türkiye'de Türkçe öğretecek
THY, Amerikalı kadınlara Türkiye'de Türkçe öğretecek Geliştirdiği yeni projeler ve tanıtım programlarıyla Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının artmasına önemli oranda katkıda bulunan Türk Hava Yolları (THY), ABD'li kadınlara yönelik 'Türkçeyi İstanbul'da Öğren, Dizileri Daha Rahat Seyret' isimli projeyi hayata geçiriyor.
12.01.2023 Ekonomi
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem Dijitalleşmenin kurumları ve bireyleri ne derece dönüştürdüğünün artık iyice görüldüğünü vurgulayan Engin Aksoy 5G’ye geçişin de elzem olduğunu söylüyor.
9.01.2023 Milliyet Executive
Önce hayal ortağı, sonra hissedar...
Önce hayal ortağı, sonra hissedar... “Bir şirkete finansal sermayeden öte bir destek verebileceğime inandığımda yatırım yapma olasılığım artıyor. İlişkimiz önce mentorluk ile başlıyor, sonra doğru zamanda yatırıma dönüşebiliyor. Yani önce girişimin hayal ortağı oluyorum, sonra da hissedarı...”
9.01.2023 Milliyet Executive
Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti! 'Kirli çamaşarını yıkayan bile var'
Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti! 'Kirli çamaşarını yıkayan bile var' Tatillerde ya da iş seyahatlerinde kalınan otel odalarındaki su ısıtıcılar ve kahve makineleri her ne kadar pratik olsalar da ortaya dökülen bazı itiraflar mide bulandıracak cinsten. Hem otel çalışanları hem de kullananların dediklerine göre içerisinde kirli çamaşırını yıkayan da var, tavuk pişiren de!
14.12.2022 Dünya
Kadına şiddetin ülkesi ve bölgesi yok
Kadına şiddetin ülkesi ve bölgesi yok IPSOS Milliyet okurları için derledi: Her 10 kadından 3’ü taciz ya da şiddet kurbanı.
28.11.2022 Gündem
'Artık saniye' uygulamasına son veriliyor
'Artık saniye' uygulamasına son veriliyor Teknolojik altyapıda problemlere yol açan artık saniye uygulaması son buluyor. Uluslararası Ağırlıklar ve Ölçüler Bürosu'nun (BIPM) cuma yaptığı oylamada, artık saniyelerin 2035'e kadar kaldırılmasına karar verildi.
22.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Linkedın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.