Lipoliz

Lipoliz

Son dakika lipoliz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lipoliz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lipoliz haber sayfamızda...

Lipoliz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 lipoliz haberi bulunmuştur.
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil!
Liposakşın, zayıflama yöntemi değil! Doğru kişiye, işin uzmanı tarafından uygulandığında, bölgesel yağlanmaların, sarkmaların önüne geçmek mümkün.
10.11.2023 Gündem
Diyet kişiye özel olmalı!
Diyet kişiye özel olmalı! Diyetin kişiye özel olması gerektiğini, eşlik eden hastalıklar, kan değerleri, boy, kilo ölçümleri, yaşa ve cinsiyete göre değiştiğini belirtilen uzmanlar, son yıllarda sıklıkla başvurulan aralıklı oruç yönteminin de herkes için uygun olmadığı uyarısı yapıyor.
9.11.2023 Gündem
Liposuction (Liposakşın) Nedir, Nasıl Uygulanır? Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir?
Liposuction (Liposakşın) Nedir, Nasıl Uygulanır? Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir? Liposuction; halk arasındaki adı ile “yağ aldırma” işlemi, hareketsiz yaşam tarzı ve yanlış beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak ortaya çıkan bölgesel vücut yağlanmalarına, kesin ve kalıcı bir çözüm olarak çare olmasa da bir çeşit vücut şekillendirme operasyonu olarak bilinir. Liposuction (Liposakşın) nedir, nasıl uygulanır sizler için derledik.
22.04.2022 Eğitim
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler
Diz kapağı çevresinin gençleştirilmesinde kullanılan yöntemler Diz kapakları vücudun en fonksiyonel bölgelerinden biri. Bu alanda kullanıma bağlı olarak elastikiyet kaybı, kilo ve hafif sarkmalar, dalgalanmalar, yağlanmalar, kolajen dokuda azalma ile deride incelme, hyalüronik asit miktarında azalma ile daha kuru, buruşuk ve sağlıksız bir görüntü karşımıza çıkabiliyor. Peki diz kapağı çevresini ameliyat olmadan güzel bir görüntüye kavuşturmak mümkün mü? Medikal Estetik Doktoru Yasemin Savaş anlattı.
7.04.2022 Estetik
Göz estetiği yaptıracaklar dikkat! 'Badem göz', 'tilki göz'ün ardındaki tehlike
Göz estetiği yaptıracaklar dikkat! 'Badem göz', 'tilki göz'ün ardındaki tehlike Fiziksel ve ruhsal sağlığımızın en belirgin dışa vurumunu gözlerimiz sergiliyor. Özellikle de sosyal medyada yapılan fotoğraf paylaşımılarında yorgun, mutsuz ve üzgün bakışlar istemeyenler, göz çevresinde bazı estetik uygulamalara yöneliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Abul, bu kapsamda revaçta olan 'badem gözü' ve 'tilki gözü' olarak adlandırılan göz yapılarını anlattı, göz estetiği yaptırmayı düşünenleri uyardı.
15.03.2022 Estetik
Son yılların gözdesi: Medikal estetik
Son yılların gözdesi: Medikal estetik Son birkaç yıldır hayatımıza damga vuran pandemi ve eve kapanma süreci sonrası, medikal estetik işlemleri yoğun ilgi görüyor. Ameliyat gerektiren estetik operasyonlara göre daha pratik ve ekonomik olması da medikal estetiği son yılların gözdesi haline getiriyor.
7.03.2022 Estetik
Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun!
Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun! Yaz yaklaşırken hepimiz formda görünmek için neler yapabileceğimizi düşünmeye başladık. Vücudumuzda uzun süreli ve kalıcı hale gelen bölgesel yağlanmalar hem estetik hem de sağlık açısından rahatsız edici bir hal alabiliyor. Yeni bir tedavi yöntemi ile yağ hücrelerini çevre dokulara zarar vermeden ağrısız şekilde yok etmek artık mümkün. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Sinem Eroğlu yeni Frozen Body ile bölgesel yağlardan ve selülitlerden kurtulmanın yollarını anlattı.
22.04.2022 Estetik
Moda dünyasından Linda’ya destek
Moda dünyasından Linda’ya destek 1990’lı yılların ünlü mankeni Linda Evangelista’nın yağ aldırdıktan sonra vücudu deforme olduğu için insan içine çıkamadığını açıklamasının ardından, kendisine eski meslektaşlarından destek geldi. Moda dünyası, Evangelista’yı teselli etmeye çalıştı
25.09.2021 Dünya
Glukoneogenez Nedir, Hücrede Nerede Gerçekleşir? Glukoneogenez Neden Önemlidir?
Glukoneogenez Nedir, Hücrede Nerede Gerçekleşir? Glukoneogenez Neden Önemlidir? Glukoneogenez kelimesi, dilimizde sık kullanılan kelimeler arasında yer alıyor. Glukoneogenez kelimesi, kelime anlamı olarak glukozun yeniden yapımı demektir. Bu reaksiyon glukozun yıkım reaksiyonu olarak bilinen glikolizden sonra hücrenin glukoz ihtiyacına göre meydana gelir. Glukoneogenez nedir, hücrede nerede gerçekleşir sizler için derledik.
23.08.2021 Eğitim
Estetik merkezine gitti, kabus dolu günler başladı! Vücudu yandı, iftiraya uğradı
Estetik merkezine gitti, kabus dolu günler başladı! Vücudu yandı, iftiraya uğradı İzmir'de Esra Mansuroğlu’nun hayatı kabusa döndü. 43 yaşındaki kadın daha iyi bir görünüme kavuşmak için gittiği güzellik merkezinde uygulanan soğuk lipoliz işlemi sonrası vücudunda derin yanıkların oluştuğunu iddia etti.
17.01.2021 Gündem
2020'de erkeklerin en çok yaptırdığı 4 estetik işlem
2020'de erkeklerin en çok yaptırdığı 4 estetik işlem Medikal estetik uygulamalarına artık kadınlar kadar erkekler de yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle botoks uygulamaları, dolgu ve lipoliz işlemleri erkeklerin başvurduğu işlemler arasında başı çekiyor. Uzm.Dr. Şafak Göktaş, 2020 yılında erkek hastaların en çok yaptırdığı 4 medikal estetik uygulamayı açıkladı
13.01.2021 Estetik
Gıdı probleminden ameliyatsız kurtulmak mümkün
Gıdı probleminden ameliyatsız kurtulmak mümkün 2015 yılında yapılan bir anket insanların %67'sinin çene altındaki gıdı oluşumundan rahatsızlık duyduğunu ortaya koydu. Gıdı olarak adlandırılan bu çene altı dolgunluğu cinsiyet farketmeksizin hem kadınlarda hem erkeklerde görülebiliyor. Gıdı oluşumunun kilo almanın yanısıra genetiğe ve yaşlanmaya bağlı da görülebildiğini belirten Medikal Estetik Hekimi Dr. Aida Keklik konu hakkında bilgi verdi.
12.11.2020 Estetik
Corona virüs döneminde hangi estetik operasyon daha fazla yapıldı?
Corona virüs döneminde hangi estetik operasyon daha fazla yapıldı? Evde kapalı kaldığımız dönemler hem fiziksel hem de ruhsal olarak moral bozukluğuna yol açtı. Yapılan araştırmalara göre bu dönem sonrası estetik operasyonlara ilgi arttı. Bunların başında da biriken fazla yağlardan kurtulma ve sıkılaşma geliyor. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Tayfun Türkaslan bilgi verdi
10.08.2020 Genel Sağlık
Kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda artış var
Kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda artış var Karantina döneminde evde kapalı kalmaktan ve depresif ruh halinden insanların çok kilo aldığını ve vücut şekillerinin bozulduğunu, bu durumun bir moralsizlik oluşturduğunu belirten Op. Dr. Arif Eroğlu, "Koronavirüs kaynaklı kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda patlama oldu." dedi.
24.07.2020 Estetik
Düğün hazırlığı sırasında uygulanabilecek 4 estetik işlem
Düğün hazırlığı sırasında uygulanabilecek 4 estetik işlem Salgın nedeniyle ertelenen düğün sezonu artık açıldı. Başta gelinler ve damatlar olmak üzere herkes o unutulmayacak gün için hazırlıklara şimdiden başladı. Peki, düğünlerinde daha etkileyici, fit ve ışıldayan bir görüntü elde etmek isteyenler neler yapmalı? Uzm.Dr. Şafak Göktaş düğün hazırlığı sırasında uygulanabilecek medikal estetik işlemler ile ilgili bilgiler verdi
3.07.2020 Güzellik
Lipoliz ne demek? Soğuk lipoliz nasıl uygulanır?
Lipoliz ne demek? Soğuk lipoliz nasıl uygulanır? Daha önce Amerika ve Avrupa ülkelerinde uygulanan son dönemde Türkiye’de de revaçta olan lipoliz, oldukça araştırılan bir konu. Peki Lipoliz ne demek? Soğuk lipoliz nasıl uygulanır? İşte merak edilenler…
23.06.2020 Hayat
Gıdı sarkmasından kurtulmak için lazer lipoliz işe yarar mı?
Gıdı sarkmasından kurtulmak için lazer lipoliz işe yarar mı? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ayşen Bilge Sezgin, gıdı sarkmasının önüne nasıl geçebileceğimizi anlattı.
12.06.2020 Estetik
Karantinada aldığınız kilolardan lipoliz ile kurtulun!
Karantinada aldığınız kilolardan lipoliz ile kurtulun! Karantina günlerinde evde alınan kilolar için kalıcı çözümler aranmaya başlandı. Normalleşme sürecinde vücudundan fazla yağları atmak isteyenler için uygulanan lipoliz işlemi, kalıcı ve yüz güldüren sonuçlar veriyor. Peki, lipoliz kısaca ne anlama geliyor ve neler vaat ediyor? Uzm.Dr. Şafak Göktaş anlattı
4.06.2020 Güzellik
Ameliyatsız karın germe hakkında bilmeniz gereken her şey
Ameliyatsız karın germe hakkında bilmeniz gereken her şey Karın germe işlemine bir alternatif, yüzey seviyesinde çalışan bir vücut şekillendirme prosedürüdür. Bu süreçler, yağ hücrelerini öldürmek amacıyla ısıtarak veya dondurarak çalışır. Bu da hiçbir egzersizin o bölgelere erişmediğini düşündüğünüz yumuşak alanlar için etkilidir.
15.04.2020 Estetik
Mağdur avukat, savcı isimleri karıştırınca sanık oldu
Mağdur avukat, savcı isimleri karıştırınca sanık oldu Antalya'da avukat Burcu Özen (25), soğuk lipoliz yöntemi ile bölgesel zayıflama için gittiği güzellik merkezinde, bacaklarında yanık oluşunca merkezin sahibi diyetisyen Büşra Öner'i Sağlık Bakanlığı'na şikayet etti. Bakanlık da inceleme sonunda Öner hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ancak savcılık iddianamede isimleri karıştırınca açılan kamu davasında, diyetisyen Öner yerine avukat Özen sanık oldu. İkinci duruşmada beraat ettirilen Özen'in avukatına Hazine'den vekalet ücreti ödenecek.
8.02.2020 Gündem
Lazer lipoliz nedir, nasıl uygulanır?
Lazer lipoliz nedir, nasıl uygulanır? Bölgesel yağlanmalar birçok kadın için problem teşkil etmektedir. ‘’Spor ve diyete rağmen kilo veremiyorum.’’ diyorsanız; Dermatoloji uzmanı Dr. Saliha Kırbaş, sizler için lazer lipoliz yöntemini anlattı.
3.01.2020 Estetik
Bu yöntemle 2020'ye yenilenmiş bir vücutla girin
Bu yöntemle 2020'ye yenilenmiş bir vücutla girin Zaman hızla akıp geçse de genç, dinç, moralli, sağlıklı ve güzel kalmak elimizde! Üstelik küçük estetik dokunuşlardan yaşam boyu yararlanmak da mümkün. Vücut şekillendirme yöntemi olan J-Plasma da bunlardan biri. İşte her bölgeye uygulanabilen J-Plasma'nın yarattığı o etkiler...
30.12.2019 Genel Sağlık
Estetikte ‘yetki’  tartışması
Estetikte ‘yetki’ tartışması Estetik operasyonlar sonucu dudakların beş katına kadar şişmesi veya kaybolması, kaşların ve burunların yok olması, cildin yanması, hatta can kaybı gibi facialar yaşanması tartışma yarattı. Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Plastik cerrahlar dışında bu işin eğitimini almış olan kimse yok” derken; Yüz Plastik Cerrahisi Derneği, KBB uzmanlarının estetik operasyon yapma yetkisinin olduğunu açıkladı
20.12.2019 Gündem
Bölgesel yağlanmalar nasıl giderilir?
Bölgesel yağlanmalar nasıl giderilir? Lazer teknolojisinin her geçen gün daha çok yer edindiği sektörümüzde klasik liposuction ameliyatlarını çok daha verimli ve az riskli hale getiren lazer yardımlı liposuction bölgesel incelmede çığır açmıştır. Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onurkan İdacı konu hakkında bilgiler verdi.
29.05.2019 Estetik
‘İleri teknolojiyle zayıflayın’
‘İleri teknolojiyle zayıflayın’ Estepark Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Merkezi kurucusu Dr...
15.06.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Lipoliz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.