Lise Tercih İşlemleri

Lise Tercih İşlemleri

Son dakika lise tercih işlemleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lise tercih işlemleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lise tercih işlemleri haber sayfamızda...

Lise Tercih İşlemleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 lise tercih işlemleri haberi bulunmuştur.
Lise tercih listesi sonuçlandı mı? 2022 LGS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB sorgulama
Lise tercih listesi sonuçlandı mı? 2022 LGS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB sorgulama LGS tercih sonuç tarihi için gözler MEB'de! Milli Eğitim Bakanlığı, 2022 LGS tercih işlemlerini 4 Temmuz'da başlamıştı. Son gün ise 20 Temmuz olarak belirlendi. Sınava katılım sağlayan öğrencilerin aklındaki soru ise 'LGS tercih sonuç tarihi ne zaman?' oldu.
20.07.2022 Gündem
LGS tercihleri bugün sona eriyor! İşte tüm detaylar
LGS tercihleri bugün sona eriyor! İşte tüm detaylar 2022 LGS tercih işlemlerini 4 Temmuz'da başlatan Milli Eğitim Bakanlığı son gün ise 20 Temmuz olarak belirledi.
20.07.2022 Gündem
2021 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise tercih sonuçları nereden öğrenilecek?
2021 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise tercih sonuçları nereden öğrenilecek? Lise tercihinde bulunan adaylar, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak aramasını yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan lise tercih işlemleri 16 Temmuz'a kadar devam edecek. Peki LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise tercih sonuçları 2021 nereden öğrenilecek? İşte takvimde yer alan tarih...
9.07.2021 Gündem
Nitelikli lise ne demek? Sınavla öğrenci alan nitelikli okullar hangileri?
Nitelikli lise ne demek? Sınavla öğrenci alan nitelikli okullar hangileri? LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte tercih işlemleri için de geri sayım başladı. MEB tarafından yayınlanacak 2021 LGS tercih kılavuzuna göre lise tercih işlemleri yapılacak. Lise tercihi yapacak olanlar ise nitelikli okulların listelerini araştırıyor. Peki, nitelikli okul ne demek?
30.06.2021 Gündem
LGS tercihleri için beklenen gün! e-Okul lise tercih işlemleri, yüzdelik dilimler ve okul kontenjanları
LGS tercihleri için beklenen gün! e-Okul lise tercih işlemleri, yüzdelik dilimler ve okul kontenjanları LGS tercihleri başladı. Uzmanlar öğrencileri tercihler konusunda uyarıyor. Yüzdelik dilim ve okul kontenjanına göre tercih nasıl yapılır? LGS tercih işlemleri için MEB tercih robotu yayınladı. İşte 2020 lise LGS tercih işlemleri ile ilgili merak edilenler ve yüzdelik dilimler.
20.07.2020 Eğitim
LGS tercih sonuçları tarihi belli oldu! ÖSYM'den flaş açıklama...
LGS tercih sonuçları tarihi belli oldu! ÖSYM'den flaş açıklama... LGS tercihlerinin sona erdi ve gözler tercih sonuçlarına çevrildi. Bir milyona yakın öğrenci merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte LGS ile ilgili son gelişmeler...
15.07.2018 Gündem
Lise tercihlerinde son gün! LGS tercihi nasıl yapılır?
Lise tercihlerinde son gün! LGS tercihi nasıl yapılır? LGS tercihleri için son gün. 2 Temmuz'da başlayan lise tercih işlemleri yapılan duyuruya göre bugün sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı lise yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu.
13.07.2018 Gündem
Lise tercih işlemleri ne zaman bitiyor? LGS tercihi nasıl yapılır?
Lise tercih işlemleri ne zaman bitiyor? LGS tercihi nasıl yapılır? LGS tercihleri tüm hızıyla sürüyor. Liseye geçen öğrenciler başvuru işlemlerininin ne zaman biteceğini ve henüz tercih yapmayan öğrenciler nasıl tercih yapılır sorularının cevaplarını arıyor.
11.07.2018 Gündem
Lise tercihleri için son şans! ÖSYM TEOG tercihleri için son gün!
Lise tercihleri için son şans! ÖSYM TEOG tercihleri için son gün! 14 Temmuz'da başlayan Lise Tercih işlemleri bugün sona eriyor. Uzun süren TEOG maratonun ardından öğrenciler için Lise tercih işlemleri başlamıştı. Tercih işlemleri bugün itibariyle sona erecek. Peki Lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
24.07.2017 Gündem
Lise tercihleri ne zaman sona erecek? (E-okul TEOG robotu)
Lise tercihleri ne zaman sona erecek? (E-okul TEOG robotu) Lise tercihleri 14 Temmuz itibariyle devam ediyor. Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan e-okul TEOG tercih robotu ile lise tercih işlemlerini kolayca yapabiliyor. 24 Temmuz'da sona erecek olan TEOG lise tercihlerinin nasıl yapılacağı haberimizde yer alıyor.
22.07.2017 Gündem
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri)
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri) Lise tercih işlemleri devam ediyor. 14 Temmuz'da başlayan TEOG lise tercihleri 24 Temmuz'a kadar devam edecek. Öğrenciler e-okul sistemi üzerinden tercihlerini tamamlayabilecek.
20.07.2017 Gündem
Lise tercih işlemleri devam ediyor (E-okul lise tercih robotu)
Lise tercih işlemleri devam ediyor (E-okul lise tercih robotu) Lise tercih işlemleri devam ediyor. 14 Temmuz'da başlayan tercihleri için son gün 24 Temmuz. Tercihler e-okul sistemi üzerinden yapılacak. Okul kontenjanları ve 2017 TEOG tercih kılavuzuna da e-okul sistemi üzerinden ulaşmak mümkün.
19.07.2017 Gündem
TEOG lise tercih işlemleri E-okul'da (Lise tercih robotu)
TEOG lise tercih işlemleri E-okul'da (Lise tercih robotu) Lise tercih işlemleri 14 Temmuz itibari ile başladı. Milli Eğitim Bakanlığı lise tercihinde bulunacak binlerce öğrenci için e-okul sistemi üzerinde lise tercih robotunu yayınladı. Öğrenciler 24 Temmuz'a kadar tercih işlemlerini tamamlamış olacak.
17.07.2017 Gündem
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? (E-okul lise tercih robotu)
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? (E-okul lise tercih robotu) TEOG YEP puanlarının açıklanmasının ardından lise tercih işlemleri de başladı. Binler TEOG öğrencisi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan lise tercih robotu ile tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Lise tercih işlemleri e-okul sistemi aracılığı ile yapılacak. Peki son gün ne zaman?
15.07.2017 Gündem
E-Okul lise tercih robotu yayımlandı (TEOG lise tercihleri başladı mı?)
E-Okul lise tercih robotu yayımlandı (TEOG lise tercihleri başladı mı?) E-Okul tercih robotu ile lise tercihleri nasıl yapılır? TEOG YEP sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler tercihler için gün sayıyor. MEB, TEOG tercih robotunu yayımladı. Öğrenciler e-okul üzerinden lise tercih işlemlerini gerçekleştirecek.
13.07.2017 Gündem
TEOG tercihleri ne zaman yapılacak? - E-okul üzerinden mi yapılacak?
TEOG tercihleri ne zaman yapılacak? - E-okul üzerinden mi yapılacak? TEOG sonuçlarının yakın zamanda açıklanmasının ardından TEOG tercih işlemlerinin ne zaman ve nasıl yapacağı araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) lise tercih robotunu yayınladı. TEOG tercihleri başladığında adaylar sistem üzerinden başvuru yapabilecek.
8.07.2017 Gündem
TEOG Lise tercihleri ne zaman yapılacak? (Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler)
TEOG Lise tercihleri ne zaman yapılacak? (Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler) TEOG YEP sonuçlarının da ilan edilmesi ile birlikte öğrenciler tercih için gün sayıyor. 2017 Yerleştirmeye Esas Puanlara (YEP) göre tercih yapacak öğrenciler liselerin yüzdelik dilimlerini ve taban puanlarını e-okul'da görüntüleyebilecek. Peki TEOG lise tercihleri ne zaman yapılacak?
12.07.2017 Gündem
Lise tercih ve yerleştirme işlemleri başladı mı? (TEOG YEP Lise taban puanları)
Lise tercih ve yerleştirme işlemleri başladı mı? (TEOG YEP Lise taban puanları) Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) açıklanması ile birlikte öğrenciler lise tercihleri için gün sayıyor. TEOG Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler e-okul üzerinden sorgulanacak. Peki TEOG lise tercih ve yerleştirme işlemleri ne zaman yapılacak?
5.07.2017 Gündem
TEOG YEP puanları açılandı! - 2017 TEOG tercihleri ne zaman son?
TEOG YEP puanları açılandı! - 2017 TEOG tercihleri ne zaman son? TEOG YEP puanlarının açıklanması ile öğrencileri tercih heyecanı sardı. 14-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEOG YEP lise tercih işlemleri E-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. İşte Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler...
2.07.2017 Gündem
TEOG YEP sonuçları 2017 - YEP sonuçları ve lise tercihleri
TEOG YEP sonuçları 2017 - YEP sonuçları ve lise tercihleri TEOG YEP sonuçları az önce açıklandı. TEOG sınavına giren binlerce öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi üzerinden sonuçlarına ulaştı. TEOG YEP sonuçlarının açıklanması ile birlikte lise tercihleri de başlıyor.
30.06.2017 Gündem
Lise tercih işlemleri ne zaman başlıyor? (YEP açıklandı mı?)
Lise tercih işlemleri ne zaman başlıyor? (YEP açıklandı mı?) Milli Eğitim Bakanlığı liselere tercih ve yerleştirme kılavuzunu yayımlandı. Kılavuza göre yerleştirmeye esas puanların (YEP) 30 Haziran'da açıklanmasının ardından 14-24 Temmuz'da tercihler alınacak. Kayıt işlemleri ise 30 Haziran itibari ile yapılacak.
7.06.2017 Gündem
2016 TEOG tercihleri ne zaman başlıyor? - TEOG puan hesaplama
2016 TEOG tercihleri ne zaman başlıyor? - TEOG puan hesaplama 8. sınıf öğrencilerinin liseye yerleşebilmek için girdikleri TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdi de TEOG tercihlerine çevrildi. 2016 TEOG tercihleri ne zaman yapılacak? TEOG lise taban ve tavan puanları belli oldu mu? İşte bu soruların cevabı...
12.07.2016 Eğitim
2016-2017 lise taban puanları il il tam listesi
2016-2017 lise taban puanları il il tam listesi TEOG sonuçlarının açıklanması ardından lise taban puanları yüzdelik dilimler listesi de açıklandı. Lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri görmek isteyen adaylar e-okul.meb.gov.tr'ye girebilirler. İşte 2016-2017 lise taban puanları il il tam listesi...
30.06.2016 Gündem
TEOG tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG lise tercih işlemleri yapıldı. Öğrenciler heyecanla yerleştirme sonuçlarını bekliyorlar. Peki TEOG yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanma tarihini belirledi. İşte TEOG ile ilgili son gelişmeler..
5.08.2015 Eğitim
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? İşte TEOG Tercih Robotu ve detayları
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? İşte TEOG Tercih Robotu ve detayları Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler ve ailelerini tercih heyecanı sardı. Tercih işlemleri başladı ve öğrenciler aldıkları puanlarına, Lise taban ve tavan puanları, lise yüzdelik dilimlerine göre Milli Eğitim Bakanlığı'nın sisteminden tercih işlemlerini yapacaklar. Peki TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? İşte TEOG Tercih Robotu ve detayları...
15.07.2015 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lise Tercih İşlemleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.