Lobi

Lobi

Son dakika lobi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lobi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lobi haber sayfamızda...

Lobi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.667 lobi haberi bulunmuştur.
Tuğba Özay: Bu güzelliğimle çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi!
Tuğba Özay: Bu güzelliğimle çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi! Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Yer aldığı sektörde hep aynı isimlerin parlatılmaya çalışıldığını söyleyen Özay, bu düzene isyan etti.
17.04.2024 Cadde
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Batuhan Karacakaya, erkek eleme haftasında artık aday gösterilirse tepkisiz kalmayacağını söyledi. İletişim ödülü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı Türkiye - ABD Stratejik Mekanizması’nın 7. toplantısında, pozitif gündem çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkilerin muhasebesinin yapılması bekleniyor.
7.03.2024 Dünya
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! Oktar 15 günde 200 avukatla görüşmüş
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! Oktar 15 günde 200 avukatla görüşmüş Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna’nın da aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında farklı oranlarda hapis cezası istendi.
15.02.2024 Gündem
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!'
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!' Babası Sönmez Atasoy ve annesi Emel Göksu gibi oyunculuğu seçen ve bir dönem mesleğini Amerika'da icra eden Fadik Sevin Atasoy, Türk oyuncuların ülkede mutlu olduğunu ve yurt dışına kariyer yapmak için giden kimseye rastlamadığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
‘Ön yargı yok’
‘Ön yargı yok’ Bir dönem Amerika’da oyunculuk yapan Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı’ndaydı.
10.02.2024 Cadde
Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj: Arnavutluk-Türkiye ilişkileri stratejik öneme sahiptir
Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj: Arnavutluk-Türkiye ilişkileri stratejik öneme sahiptir Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Arnavutluk ve Türkiye’nin stratejik ortak olduklarını ve geleneksel olarak çok iyi bir dostluğa sahip olduklarını kaydetti.
29.01.2024 Dünya
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı...
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı... Güney Afrika'nın "Gazze'de soykırım davası" başvurusu Uluslararası Adalet Divanı tarafından kabul edildi. Yargıç Joan E. Donoghue, İsrail'e yönelik bazı iddiaların "Soykırım Sözleşmesi" hükümleri kapsamına girdiğini ifade etti. Peki bu karar ne anlama geliyor? Bundan sonraki süreçte ne olacak? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli ve Doç. Dr. Hakkı Hakan Erkiner değerlendirdi.
26.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması ve F-16 alım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Gündem
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Erdoğan'a teşekkür
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den Erdoğan'a teşekkür NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin İsveç’in üyeliğini onaylamasını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek 'Kararı hızlı bir şekilde imzalaması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.
26.01.2024 Dünya
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor?
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor? ABD'de ilk kez, idama mahkum edilen bir kişinin ölüm cezasının infazı nitrojen gazıyla gerçekleştirildi. Kenneth Eugene Smith, Alabama eyaletinde cinayet suçundan hüküm giymişti.
26.01.2024 Dünya
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi ABD medyası Suriye'den çekilmenin planlandığını yazdı. Bu çekilme kararının 7 Ekim'den sonra önceliklerinin değişmesi sebebiyle alındığı da iddia ediliyor. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir konuyla ilgili CNN TÜRK'ten Semiha Şahin'e değerlendirmelerde bulundu.
26.01.2024 Dünya
Üç lobi birden Türkiye'ye karşı harekete geçti! ABD'nin olumlu F-16 mesajını hazmedemediler!
Üç lobi birden Türkiye'ye karşı harekete geçti! ABD'nin olumlu F-16 mesajını hazmedemediler! Türkiye'nin ABD'den 20 milyar dolara satın almayı planladığı F-16'lara karşı harekete geçen üç farklı ülkenin lobisi "Türkiye'ye savaş uçağına hayır" isimli bir koalisyon kurdu. Söz konusu koalisyon konuyla ilgili skandal ifadeler kullandı.
26.01.2024 Dünya
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun organize ettiği gala gecesi ile sezonun en başarılı isimlerine ödülleri takdim edildi.
13.01.2024 Motor Sporları
Tavşan İsimleri: En Güzel, Komik Dişi ve Erkek Tavşan Adları
Tavşan İsimleri: En Güzel, Komik Dişi ve Erkek Tavşan Adları Minik ve tatlı halleri ile kendilerine hayran bırakan tavşanlar son derece sıcak kanlı hayvanlardır. Sevimli halleri ile kendilerini sevdiren tavşanları sahiplenen kişiler ne isim vereceği konusunda kararsız kalırlar. Dişi ve erkek tavşanlar için birbirinden güzel isimler bulunmaktadır. En güzel, komik dişi ve erkek tavşan adları hakkında detaylı bilgi almak için ‘Tavşan İsimleri’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
ABD kalbinde terör lobisi!
ABD kalbinde terör lobisi! Terör örgütü PKK/YPG’nin siyasi kolu Demokratik Suriye Meclisi, Washington ve uluslararası kurumlarla ilişkilerini geliştirmek için ABD merkezli halkla ilişkiler firmasıyla 6 aylık lobi sözleşmesi imzaladı.
30.12.2023 Dünya
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin merak edilenleri yanıtladı.
22.12.2023 Gündem
Dubai’de fosil yakıt kavgası
Dubai’de fosil yakıt kavgası Geçen hafta Dubai’de başlayan İklim Konferansı’ndan beklenti büyük ama şu ana kadar görünen o ki Dubai’de yine her koyun kendi bacağından asılıyor.
5.12.2023 Ekonomi
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz! Sunak Miçotakis'le görüşmesini iptal etti
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz! Sunak Miçotakis'le görüşmesini iptal etti Osmanlı İmparatorluğu döneminde Atina'dan İngiltere'ye götürülen 'Elgin Mermerleri' İngiltere ile Yunanistan arasında diplomatik çatışmaya yol açtı.
28.11.2023 Dünya
Müslüman seyyar satıcıya hakaret eden eski Obama yönetimi yetkilisi gözaltında
Müslüman seyyar satıcıya hakaret eden eski Obama yönetimi yetkilisi gözaltında New York'taki bir seyyar tezgahta yiyecek satanlara karşı Müslüman karşıtı hakaretlerde bulunduğu iddia edilen eski ABD Dışişleri Bakanlığı çalışanı Stuart Seldowitz'in gözaltına alındığı açıklandı.
23.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lobi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.