Çanakkale'de lodos etkisini artırdı
Çanakkale'de lodos etkisini artırdı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesinde akşam saatlerinde etkisini artıran lodos nedeniyle oluşan dev dalgalar sahil şeridini aşarak evlere kadar ulaştı.
12.01.2021 Haberler
İstanbul için lodos fırtınası uyarısı yapıldı
İstanbul için lodos fırtınası uyarısı yapıldı İstanbul Valiliği, bugün Marmara Bölgesi'nde öğle saatlerinde başlayan ve yarın etkisini kaybedecek lodos fırtınası beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
26.02.2020 Gündem
Küçükkuyu'da dev dalgalar
Küçükkuyu'da dev dalgalar Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde gün boyu lodos fırtınası nedeniyle dev dalgalar oluştu.
22.12.2019 Haberler
İDO ve BUDO deniz seferlerine lodos engeli
İDO ve BUDO deniz seferlerine lodos engeli MARMARA Bölgesinde etkili olan lodos fırtınası nedeniyle İDO ve BUDO feribot seferleri yapılamıyor. Bugün Saat 18.30'daki Bandırma- İstanbul Turgut Özal feribot seferi, etkili olan lodos nedeniyle iptal edildi. İptal haberi İDO Bandırma Terminalinde yapılan anons ve cep telefonlarına gönderilen mesajla bildirildi. İptalin ardından terminalde bekleyen araçlar, karayoluyla İstanbul'a gitmek için hareket etti. Yolcular ise biletlerini gişelerde iade ettikten sonra otobüs firmalarına yöneldi. Bazı yolcular iptal haberinin çok geç verildiğini belirterek tepki gösterdi.
11.09.2019 Yaşam