Logitech G

Logitech G

Son dakika Logitech G haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Logitech G gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Logitech G haber sayfamızda...

Logitech G

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57 logitech g haberi bulunmuştur.
Logitech G’den bayrama özel yepyeni fırsatlar!
Logitech G’den bayrama özel yepyeni fırsatlar! Logitech G oyunseverler için Ramazan Bayramına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
22.05.2020 Teknoloji
Logitech G513 Clicky satışa sunuldu!
Logitech G513 Clicky satışa sunuldu! Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının lider markası Logitech G, tıklama hissini ve sesini seven oyun tutkunları için G513 Clicky klavyeyi satışa çıkardı.
22.04.2020 Teknoloji
Logitech G102 Oyuncu Mouse’unu tanıttı!
Logitech G102 Oyuncu Mouse’unu tanıttı! Oyunseverlerin yakından takip ettiği Logitech G, uygun fiyatı ve oyun deneyimini mükemmelleştiren tasarımıyla kullanıcılardan tam puan alan yeni mouse’u G102 LIGHTSYNC’i tanıttı.
22.04.2020 Teknoloji
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini  online basın toplantısıyla değerlendirdi
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdi Logitech, 14 Nisan Salı günü Türkiye’nin ilk geniş katılımlı online basın toplantısını gerçekleştirdi. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Logitech, Evden Çalışma ekosistemine katkıda bulunan markalarını ve en son teknolojilerle donatılmış ürünlerini tanıttı. Toplantının ikinci bölümünde Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay’ın da katılımıyla gelecek öngörüleri paylaşıldı.
15.04.2020 Teknoloji
Evde kalanlar oyuna devam diyor!
Evde kalanlar oyuna devam diyor! Oyun tutkunlarının yakından takip ettiği Logitech G, oyun performansını ve keyfini artıran ürünleriyle evde geçirilen zamanı çok daha eğlenceli kılıyor.
13.04.2020 Teknoloji
Logitech G ve McLaren ortaklığı devam ediyor
Logitech G ve McLaren ortaklığı devam ediyor Logitech G, 1963 yılında kurulan Formula 1 takımı McLaren ile yeni dönem ortaklığını duyurdu. Espor sektörüne ve yarışlara farklı bir bakış açısı getirecek olan bu işbirliği, McLaren’in motor sporları ve otomotiv dünyasındaki zengin mirasını, Logitech G’nin espor ve oyun teknolojisindeki uzmanlığıyla birleştirerek çok daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.
24.03.2020 Teknoloji
Türkiye oyuna geldi!
Türkiye oyuna geldi! İstanbul’da oyun rüzgarı esiyor. Gaming İstanbul’da (GİST) yeni oyunlar görücüye çıktı. Pek çok oyun turnuvasının düzenlendiği etkinlikte Çinli Nimo TV, Türkiye’ye 100 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı
31.01.2020 Ekonomi
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi Okulların yarıyıl (sömestir) tatiline girmesiyle beraber teknoloji sektörü de hareketlendi.
19.01.2020 Ekonomi
Oyun severler için  yeni oyuncaklar!
Oyun severler için yeni oyuncaklar! Logitech, oyun severler için yeni aksesuarlarını tanıttı. İki yeni yüksek performanslı mekanik oyun klavyeleri olan kablosuz Logitech G915 Lightspeed ve G815 Lightsync RGB modellerini tanıttı. İki yeni oyun kulaklığı G Pro X ve G Pro’yu da duyurdu. Firma en çok satan oyun mouse’unun son teknolojiyle güncellenen versiyonu G502 Lightspeed’i de görücüye çıkardı.
6.11.2019 Ekonomi
Logitech'in bütçe dostu oyuncu ekipmanlarıyla PlayStation 4'te Fortnite oynadık
Logitech'in bütçe dostu oyuncu ekipmanlarıyla PlayStation 4'te Fortnite oynadık PC çevre birimleri söz konusu olduğunda Logitech, akla gelen ilk firmalardan biri. Şirket, Prodigy serisiyle ise çok fazla bütçesi olmayan kullanıcılara yüksek kalitede oyun ekipmanları sunmak istiyor. Prodigy serisinden G231, G213 ve G102 modellerini sizler için inceledik. Aynı zamanda bu ürünlerle PlayStation 4'te Fortnite oynadık.
28.11.2018 Teknoloji
Yeni ürün yağmuru
Yeni ürün yağmuru Eylül ayıyla beraber bütün markalar yeni ürünlerinin birer birer lansmanını yapıyor.
6.10.2018 Ekonomi
Logitech G, G305 kablosuz oyun mouse'unu Türkiye’de piyasaya sundu
Logitech G, G305 kablosuz oyun mouse'unu Türkiye’de piyasaya sundu Logitech G, Haziran ayında tanıttığı Lightspeed teknolojisine ve Hero sensöre sahip yeni G305 Lightspeed kablosuz oyun mouse’u piyasaya sundu.
1.10.2018 Teknoloji
Logitech G yeni oyuncu mouse'u G502 HERO'yu duyurdu
Logitech G yeni oyuncu mouse'u G502 HERO'yu duyurdu Logitech G, popüler oyuncu mouse’u G502’nin geliştirilmiş yeni sürümü G502 HERO’yu duyurdu. Orijinal şeklini koruyan G502 HERO, günümüzdeki en yüksek performanslı ve hassas sensör olan Logitech G’nin yeni nesil HERO 16K sensörü (High Efficiency Rated Optical) de olmak üzere yeni teknolojilerle güncellendi.
30.08.2018 Teknoloji
Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse'u duyurdu
Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse'u duyurdu Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse’u duyurdu. Logitech G PRO modelinde 16 bin DPI seviyesine çıkan Hero optik sensörü kullanılıyor.
23.08.2018 Teknoloji
Razer Abyssus Essential inceleme: Chroma desteği giriş seviyesi farelere geldi
Razer Abyssus Essential inceleme: Chroma desteği giriş seviyesi farelere geldi Razer ürün yelpazesini son birkaç yılda önemli ölçüde çeşitlendirirken, çevre birimleri her zaman şirketin merkezinde yer aldı. Öte yandan DeathAdder Elite ve Mamba gibi modeller de pek ucuza gelmiyor. Peki ekonomik bir Razer fare istiyorsanız ne almalısınız? Abyssus Essential aradığınız cevap olabilir.
22.06.2018 Teknoloji
Logitech G, mekanik tuş anahtarı GX Blue ve G512 mekanik oyun klavyesini duyurdu
Logitech G, mekanik tuş anahtarı GX Blue ve G512 mekanik oyun klavyesini duyurdu Logitech G, Logitech G512 mekanik oyun klavyesini ve yeni GX Blue mekanik tuş anahtarı seçeneğini duyurdu. Logitech G512, kullanıcılarına Tactile, Linear ve yeni GX Blue olmak üzere üç farklı tuş anahtarı seçeneği sunuyor. Logitech G513 mekanik oyun klavyesinde de yer alacak olan GX Blue tuş anahtarıyla da firmanın klavyelerinde bulunan mekanik tuş anahtar serisi daha da genişliyor.
12.06.2018 Teknoloji
Logitech G Pro oyun kulaklığı inceleme: RGB aydınlatma olmadan profesyonel ses
Logitech G Pro oyun kulaklığı inceleme: RGB aydınlatma olmadan profesyonel ses Logitech, G Pro serisi altında bulunan mevcut mekanik klavye ve fareye Logitech G Pro oyun kulaklığını ekleyerek oyun çevre birimleri serisini tamamladı. Rekabetçi oyunlarda detaylı sesler isteyen oyuncular, Logitech G Pro’da beğenecek çok şey bulacak. Logitech G Pro Gaming Headset’in detaylı incelemesi sizlerle.
11.06.2018 Teknoloji
Logitech, kablosuz oyuncu faresi Logitech G305'i Türkiye'de satışa sunuyor
Logitech, kablosuz oyuncu faresi Logitech G305'i Türkiye'de satışa sunuyor Logitech, Lightspeed teknolojisi ve HERO sensöre sahip yeni G305 LIGHTSPEED kablosuz oyun mouse’u Türkiye'de satışa sunuyor. Logitech G305, 9 aya varan pil ömrü ve 1 ms gecikme süresi ile dikkat çekiyor.
1.06.2018 Teknoloji
Logitech G560 oyun hoparlörleri inceleme: Ortamı renk ve sesle doldurun
Logitech G560 oyun hoparlörleri inceleme: Ortamı renk ve sesle doldurun Oyun kulaklıkları, mikrofon yüzünden özellikle rekabetçi oyunlarda işinize yarasa da derin ve zengin sesler için size iyi hoparlörler lazım. Logitech G560, üç parçadan oluşan ve gelişmiş ışık gösterisi sunan hoparlör seti. Evinize sağlam bir hoparlörler almak istiyorsanız, G560, uyun fiyata sağlam bir seçim olabilir.
21.05.2018 Teknoloji
Logitech G513 detaylı inceleme: Sessiz ve rengarenk
Logitech G513 detaylı inceleme: Sessiz ve rengarenk Logitech G513, inanılmaz derecede uygun fiyatlı Logitech G413 modelinin doğrudan devamı değil. G513, Logitech'in oyun alanında Linear anahtarlarla donatılmış orta sınıf oyun klavyesi. 16.8 milyon renk destekleyen RGB aydınlatmalı tuşlar da G513’te unutulmamış. Logitech G513'in detaylı incelemesi sizlerle.
11.05.2018 Teknoloji
Razer Ornata Chroma inceleme: Hibrit oyun klavyesi
Razer Ornata Chroma inceleme: Hibrit oyun klavyesi Konforlu bir oyun klavye arıyorsanız Razer Ornata ile kolaylıkla yazı yazabilir veya oyun oynayabilirsiniz. Ancak melez yapıdaki membran, mekanik anahtarlar herkes için uygun olmayabilir. Neden mi? Cevabını Razer Ornata Chroma incelememizde bulabilirsiniz.
2.05.2018 Teknoloji
Logitech G433 inceleme: Hem renkli hem de çok yönlü kulaklık
Logitech G433 inceleme: Hem renkli hem de çok yönlü kulaklık Logitech G433, sanal 7.1 surround ses, ayrılabilir mikrofon ve kumaş kaplama sunan kablolu bir oyun kulaklığı. Hem PC hem de konsol oyuncularına hitap eden Logitech G433’ü sizler için inceledik.
25.03.2018 Teknoloji
Logitech G'den Lightsync destekli iki yeni oyun ekipmanı: G560 ve G513
Logitech G'den Lightsync destekli iki yeni oyun ekipmanı: G560 ve G513 Logitech G, Lightsync özelliğine sahip G560 PC oyun hoparlörü ve G513 mekanik oyun klavyesini duyurdu. G560 PC oyun hoparlörü, teknolojisi sayesinde oyun seslerini, ışıkla birleştiren bu hoparlör, donanım özellikleriyle ön plana çıkarıyor.
15.03.2018 Teknoloji
Logitech son teknoloji ürünlerini tanıttı
Logitech son teknoloji ürünlerini tanıttı Logitech, geçtiğimiz günşerde gerçekleştirdiği etkinlikle bünyesindeki markaları ve en son teknolojilerle donatılmış ürünlerini tanıttı. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, yurt dışından gelen kategori yöneticilerinin katılımıyla Logitech G, Saitek, Ultimate Ears ve Jaybird markalarıyla ilgili detaylı bilgiler aktarıldı.
9.03.2018 Teknoloji
HyperX Cloud Alpha incelemesi
HyperX Cloud Alpha incelemesi HyperX’in rakiplerine göre daha uygun fiyatlı olmasının yanında sportif tasarımının altında etkileyici ses kalitesi sunan oyun kulaklığı Cloud Alpha modelini inceledik. HyperX Cloud Alpha'nın detaylı incelemesi sizlerle.
10.04.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Logitech G ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.