Lokanta

Lokanta

Son dakika lokanta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lokanta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lokanta haber sayfamızda...

Lokanta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.649 lokanta haberi bulunmuştur.
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira Enginar üretiminde Türkiye’nin yüzde 42’lik ihtiyacına cevap veren Aydın’da hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan yeşil elmasın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL'ye kadar çıkıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan birine CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'u depreme dirençli hale getirmemiz lazım
Murat Kurum: İstanbul'u depreme dirençli hale getirmemiz lazım AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şubat ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 21 milyar dolarla rekor kırdığını gördük. Bu da bizi gerçekten ziyadesiyle mutlu etti. Ülkenin ihracatının artması, ülkenin istihdamının artması, şehir adına da önemli” dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Denetimler yoğunlaştı
Denetimler yoğunlaştı Ticaret Bakanlığı, ramazan ayı öncesinde denetimlerini yoğunlaştırırken, başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak bazı kentlerdeki marketlerde fiyat ve etiket denetimi yapıldı.
9.03.2024 Ekonomi
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına ilişkin enflasyon değerlendirmesinde, gıda ve hizmet gruplarına dikkat çekti.
5.03.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Merkez Bankası Şubat ayına ilişkin enflasyon değerlendirmesinde, gıda ve hizmet gruplarına dikkat çekti.
5.03.2024 Ekonomi
Şubatta aylık enflasyon yüzde 4.53
Şubatta aylık enflasyon yüzde 4.53 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı enflasyonunu açıkladı. Buna göre, Tüketici Fiyat Endeksi’ndeki (TÜFE) artış 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,53, geçen yılın Aralık ayına göre yüzde 11,54, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 67,07 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 55,91 olarak gerçekleşti.
5.03.2024 Ekonomi
Komşun ‘fast food’ lokantasıysa dikkat
Komşun ‘fast food’ lokantasıysa dikkat Fast food lokantalarının, kafelerin, barların yakınında yaşamanın kalp sağlığı için risk yaratabileceği ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat: 1500 liraya çıkarıldı!
Kredi kartı kullananlar dikkat: 1500 liraya çıkarıldı! Kredi kartlarına ilişkin düzenleme beklentisi kamuoyundaki gündemini koruyor. Son günlerde kredi kartlarına bir taksit sınırı getirileceğine yönelik haberler medyada sıkça yer alıyordu. Konuyla ilgili en net açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı. Peki kart aidatlarına ödenen ücretler geri alınır mı? İşte detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek?
Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, şubat ayında politika faizini beklentilere paralel yüzde 45'te sabit tuttu. Peki bu karar piyasaları nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri Sabit dar ve sabit orta gelirli vatandaşların son dönemde yoğun olarak kullandığı kredi kartlarına ilişkin bir sınırlama getirileceği piyasada tarafından konuşuluyor. Konuyla ilgili son açıklamayı geçtiğimiz haftalarda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yaptı.
21.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan kredi kartlarına düzenleme sinyali! Taksit sınırlaması gelecek mi? İşte beklentiler
Merkez Bankası'ndan kredi kartlarına düzenleme sinyali! Taksit sınırlaması gelecek mi? İşte beklentiler Ekonomi yönetimi cephesinde son dönemde kredi kartlarına düzenleme yapılacağına dair sinyaller gelmeye devam ediyor. Son olarak Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ‘kredi kartlarına bir taksit sınırlaması getirilecek mi?’ sorusunu yanıtladı. Peki düzenleme nasıl olacak? İşte detaylar...
9.02.2024 Ekonomi
TCMB: Yıllık enflasyon, temel mal ve enerjide yükseldi
TCMB: Yıllık enflasyon, temel mal ve enerjide yükseldi TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıllık enflasyonun temel mal ve daha belirgin olarak enerjide yükselirken; diğer ana gruplarda gerilediğini açıkladı.
6.02.2024 Ekonomi
Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı
Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yıllık enflasyonun temel mal ve daha belirgin olarak enerjide yükselirken, diğer ana gruplarda gerilediğini açıkladı.
6.02.2024 Uzmanpara
Aylık enflasyon ocakta yüzde 6.7
Aylık enflasyon ocakta yüzde 6.7 Ocakta enflasyon aylık bazda yüzde 6.7, yıllık bazda yüzde 64.86 oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, şubattan itibaren enflasyonun aylık oranlarının düşeceğini öngördü.
6.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
5.02.2024 Ekonomi
Yılın ilk enflasyon rakamları açıklandı
Yılın ilk enflasyon rakamları açıklandı Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ocakta yıllık %64,86, aylık %6,70 arttı.
5.02.2024 Uzmanpara
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı Yılın ilk ayına ilişkin enflasyon verileri belli oldu. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ocak ayında yüzde 6,70 artarken, yıllık TÜFE 64,86'ya yükseldi.
5.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), 2024 yılı Ocak ayında, aylık enflasyonda görülmesi beklenen geçici yükselişin ardından fiyat artışlarının Şubat ayı ve sonrasında yavaşlayacağını tahmin etti.
1.02.2024 Ekonomi
Kameralar incelenince ortaya çıktı! Türk bayrağını bıçakla kesti
Kameralar incelenince ortaya çıktı! Türk bayrağını bıçakla kesti Antalya'nın Alanya ilçesinde bir lokantanın tabelasına asılı Türk bayrağının alt tarafını bıçakla kesen S.Ö., yakalanıp, tutuklandı.
25.01.2024 Haberler
Kameralar incelenince ortaya çıktı! Türk bayrağını bıçakla kesti
Kameralar incelenince ortaya çıktı! Türk bayrağını bıçakla kesti Antalya'nın Alanya ilçesinde bir lokantanın tabelasına asılı Türk bayrağının alt tarafını bıçakla kesen S.Ö., yakalanıp, tutuklandı.
25.01.2024 Gündem
Yemekteyiz Leyla Demirci kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Demirci aslen nereli?
Yemekteyiz Leyla Demirci kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla Demirci aslen nereli? Yemekteyiz'de bu hafta Salı günü yarışmacısı olan Leyla Demirci hakkında bilgiler merak ediliyor. Haftanın iddialı yarışmacıları arasında yer alan Leyla Demirci, lokanta sahibi olarak biliniyor. Peki Yemekteyiz Leyla Demirci kimdir?
23.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Lokanta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.