Lokma

Lokma

Son dakika lokma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lokma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lokma haber sayfamızda...

Lokma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.169 lokma haberi bulunmuştur.
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, artan Rus saldırılarını engellemeye yardımcı olmak amacıyla Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderileceğini açıkladı.
13.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni, Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı.
13.04.2024 Gündem
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgede devam eden tahliye çalışmalarına ilişkin son durumu paylaştı.
13.04.2024 Gündem
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü?
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü? Antik Mısır’a ilişkin arkeolojik çalışmalar elde edilen sonuçlara göre zaman zaman dünya genelinde gündem olabiliyor. Bunun en ilginç örneklerinden biri de İskenderiye kenti açıklarında gerçekleşti. İşte bin 200 yıl boyunca sular altında kalan, yağmacıların bile bulamadığı Thonis-Heracleion kentinin sırrı.
13.04.2024 Yaşam
Bu kez partisini hedef aldı
Bu kez partisini hedef aldı İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerini sürdürürken, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’yu da hedef aldı.
27.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze tüm insanlığın ortak sorumluluğudur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze tüm insanlığın ortak sorumluluğudur TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Darülaceze’de düzenlenen iftar programında Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi. Kurtulmuş’un yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Kurum, “Olası bir depremle ilgili İstanbul'da bu tedbirleri almak zorundayız. Değerli arkadaşlar, bu bir tercih değil. Bu bir zaruriyet" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
20.03.2024 Haberler
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı
Bakan Yumaklı, Ankara'da iftara katıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
20.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’
‘Gazze için, ciddi bir tepki gösterilmedi’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz Türk Halk Müziği sanatçısı Emre Saltık vefatının 7. yıldönümünde Büyükçekmece'deki mezarı başında anıldı. Saltık’ın anma törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.
11.03.2024 Gündem
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın”
“Ramazan'da artan alışverişler israfa yol açmasın” İsraftan ne kadar kaçınılırsa fiyatların o kadar aşağı düşeceğini hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ülkemizde ne yazık ki her gün 6 milyon ekmek israf ediliyor. Gün boyu oruç tutup nefsimizi terbiye ederken bir lokma ekmek bulamayan insanların halinden anlamak için bu dönemde başta ekmek ve pide olmak üzere gıda israfından mümkün olduğunca kaçınmalıyız” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak'
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak' "Yıllardır su sorunu olan mahallelerde su sorununu çözdük. Bunları daha önce niye yapmadılar peki? Benim önceliğim; kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak." diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Eğer bir köyde kanalizasyon açıktan akıyor ve onun yanında çocuklar oynayıp da hasta olması tehlikesi varsa, orada nereye ne oy çıktığının ne önemi var" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Cadde
Hayır yemeğindekilere silahla saldırdılar! Vatandaşlar yakalayıp polise teslim etti
Hayır yemeğindekilere silahla saldırdılar! Vatandaşlar yakalayıp polise teslim etti Sultangazi'de hayır yemeğindekilere silahla saldırı düzenlendi. Şans eseri yaralanan olmazken, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden biri vatandaşlar tarafından yakalandı. Olay yerinden kaçarken polise ateş açan diğer şüpheli ise bacağından vurularak ekipler tarafından yakalandı.
2.03.2024 Gündem
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Tire ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lokma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.