Tuğlayla kuyumcu soymaya çalıştı
Tuğlayla kuyumcu soymaya çalıştı ABD'nin Wisconsin eyaletinde polis, gündüz gözüyle kuyumcu soymaya çalışan hırsızı arıyor.
21.07.2022 Dünya
'Küçük Şeytan' lakaplı genç kadın 4 genci tuzağa çekti! ABD'nin konuştuğu katliam
'Küçük Şeytan' lakaplı genç kadın 4 genci tuzağa çekti! ABD'nin konuştuğu katliam ABD'de New York'un güneydoğusunda yer alan Long Island'da, 5 yıl önce dört arkadaş bir parkta acımasızca katledildi. Bu olayın sorumlusunun da yakın arkadaşları 'Küçük Şeytan' lakaplı bir kadın olduğu iddia edildi. Olaydan sağ kurtulan tek tanığın ifadeleri ise kafaları karıştırdı.
24.03.2022 Dünya
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu!
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu! Geçmişte bu ailenin işletmesi hakkında, New York’taki mafya faaliyetleriyle bağlantı şüphesiyle iddianame hazırlanmıştı.
28.12.2021 Dünya
'Rus ruleti' oynatan sapık hapse kondu!
'Rus ruleti' oynatan sapık hapse kondu! 13 yaşından itibaren kız çocuğunu tuzağına düşüren katil, beş yılın sonunda kurbanı Rus ruleti oynatarak öldürdü. Dünya çapında yankı bulan cinayetin perde arkası, kan dondurdu.
28.10.2021 Dünya
Ölü bulunmuştu... Şok detaylar ortaya çıktı, dünya dehşete düştü!
Ölü bulunmuştu... Şok detaylar ortaya çıktı, dünya dehşete düştü! Nişanlısıyla karavan turuna çıkan genç kadının cesedine bir ulusal parkta ulaşıldı. Evine döndükten sonra kaçan erkekten ise haber alınamıyor, FBI ve yerel polis insan avı başlattı. Ortaya çıkan son detaylar ise tüyler ürpertti.
22.09.2021 Dünya
Ölü bulundu! ABD yıkıldı
Ölü bulundu! ABD yıkıldı Nişanlısıyla karavan turuna çıkan genç kadının cesedine bir ulusal parkta ulaşıldı. Evine döndükten sonra kaçan erkekten ise haber alınamıyor, FBI ve yerel polis insan avı başlattı.
20.09.2021 Dünya
Yaşlı çifti kurtaran Türk ABD manşetlerini süsledi!
Yaşlı çifti kurtaran Türk ABD manşetlerini süsledi! ABD’nin New York eyaletinde içinde bulundukları otomobil su kanalına devrilen yaşlı çiftin hayatını kurtaran Türk vatandaşı övgü aldı.
21.10.2020 Dünya
Bodrum katını zindana çevirdi! Sosyal medyadan tanışıp kandırdı
Bodrum katını zindana çevirdi! Sosyal medyadan tanışıp kandırdı Yaşlı ailesinin evinin bodrum katını fuhuş yuvasına çevirdi. Sosyal medyada tanıştığı genç kızları kandırarak uyuşturucu bağımlısı yaptı. Tuvalet bile olmayan odalara kızları hapsetti. Dehşet evindeki seks zindanı böyle görüntülendi...
3.10.2020 Dünya
Özlem Önal 15 milyon dolarlık villada karantinada!
Özlem Önal 15 milyon dolarlık villada karantinada! Uzun süredir ABD’de yaşayan Özlem Önal, Covid-19’un vurduğu New York’tan kaçmak için ultra zenginlerin yaşadığı Shelter Island’a gitti. Sosyetik güzel, yapımcı aşkı Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasında karantinada...
21.05.2020 Cadde