Lüks Araba

Lüks Araba

Son dakika lüks araba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lüks araba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lüks araba haber sayfamızda...

Lüks Araba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.087 lüks araba haberi bulunmuştur.
Suudi Arabistan'da Neymar'a krallar gibi sözleşme! İşte sağlanan ayrıcalıklar
Suudi Arabistan'da Neymar'a krallar gibi sözleşme! İşte sağlanan ayrıcalıklar Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'e transfer olan Neymar'ın sözleşme detayları netleşti.
19.08.2023 Dünyadan Futbol
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı Konya'da hayata gözlerini açtığında ailesi yokluk içinde yaşıyordu. Necdet de hep zenginliğin ve şatafatın hayalini kuruyordu. 12 yaşında evden kaçıp İstanbul'a geldiğinde ise onu Türkiye'de bir yapacak hikayesi başladı. Tarih 18 Ağustos 1961'i gösterirken elinde silahla bir banka şubesine girdi ve "Bu bir soygundur" dedi. Türkiye'nin ilk gangsteri işte o gün bir efsane oldu! Son durağı ise Kocaeli’ydi.
21.07.2023 Gündem
'Jack Nicholson'ı üçlü ilişki yaşarken yakaladım!'
'Jack Nicholson'ı üçlü ilişki yaşarken yakaladım!' Bir döneme damga vuran 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, belgeselinin tanıtımı kapsamında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Sylvester Stallone'un kendisine 'ahlaksız teklifte' bulunduğunu söyleyen ünlü isim, Jack Nicholson'la ilgili anlattıklarıyla da adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, olay iddiası ile magazin gündemine oturdu.
28.01.2023 Cadde
Ahlaksız teklif itirafı: Sylvester Stallone 'bir numaralı kızı' olmamı istedi!
Ahlaksız teklif itirafı: Sylvester Stallone 'bir numaralı kızı' olmamı istedi! Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson'ın yeni belgeselinde Hollywood yıldızı Sylvester Stallone ile ilgili yaptığı bir açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü. Aktörün geçmiş yıllarda kendisine 'ahlaksız teklifte' bulunduğunu iddia eden Anderson'a, Stallone cephesinden yanıt gecikmedi. İşte detaylar...
25.01.2023 Cadde
Tufan Erginbilgiç kimdir kaç yaşında? Rolls Royce'un yeni CEO'su Tufan Erginbilgiç hayatı ve kariyeri...
Tufan Erginbilgiç kimdir kaç yaşında? Rolls Royce'un yeni CEO'su Tufan Erginbilgiç hayatı ve kariyeri... Tufan Erginbilgiç kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Rolls Royce'un önümüzdeki yılbaşından itibaren yeni CEO'su olarak görev alacak olan Tufan Erginbilgiç hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya başladı. Peki Tufan Erginbilgiç kimdir?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Sekiz yıllık evlilik sona ermişti! İşte Hamdi Alkan'ın eski eşine bıraktığı 'lüks' otomobil...
Sekiz yıllık evlilik sona ermişti! İşte Hamdi Alkan'ın eski eşine bıraktığı 'lüks' otomobil... Uzun süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel (43), Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı. Alkan, eski eşine New York'ta ev bir de otomobil bıraktı. Söz konusu ‘lüks’ otomobilin ise detayları ortaya çıktı.
23.03.2022 Cadde
Tahliye edilmişlerdi; çocuklar bu kez de galeriden 2 cip çaldı
Tahliye edilmişlerdi; çocuklar bu kez de galeriden 2 cip çaldı Ordu'da geçen yıl galerinin önünden çaldıkları araçla gittikleri İstanbul'da yakalanıp tutuklanan, iş yeri sahipleri şikayeti geri çekince tahliye olan 3 çocuktan S.Ö. ile A.Y., bu kez de bir galerinin önünden 2 cip çaldı. Çaldıkları ilk aracın lastiği patlayınca arka sokağa bırakıp galeriye dönen çocuklar, yaklaşık 1 milyon TL değerindeki diğer cipi çalıp kaçtı.
14.02.2022 Gündem
Aracı kaldırıma çıkartıp lastiklerini çaldılar! 'Gerçekten usta işi'
Aracı kaldırıma çıkartıp lastiklerini çaldılar! 'Gerçekten usta işi' Arnavutköy'de gece saatlerinde bir sitenin otoparkında bulunan lüks otomobilin 4 lastiğini sökerek çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Sabah evden çıktığında 4 lastiği çalınan otomobilini kaldırımda gören araç sahibi gözlerine inanmadı.
14.12.2021 Gündem
Türk emniyeti "Tosuncuk" ve ağabeyini 1,5 yıl boyunca gölge gibi takip etti
Türk emniyeti "Tosuncuk" ve ağabeyini 1,5 yıl boyunca gölge gibi takip etti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Brezilya'da teslim olan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın ile Uruguay'da yakalanan ağabeyi Fatih Aydın'ın tüm faaliyetlerini bu ülkelere gönderilen özel ekipler ve 10 bin kilometre uzaktan yürütülen koordinasyonla deşifre etti. Türkiye'de resmi nikahlı eşi bulunan Fatih Aydın'ın Uruguay'da birlikte yaşadığı sevgilisinden iki çocuğu olduğu, yakalandığında üzerinden çıkan sahte kimliği ise kardeşi Mehmet Aydın'ın gönderdiği ortaya çıktı. Fatih Aydın'ın Uruguay'da Osman Naim Kaya ile her biri 2 milyon dolar olan 12 konutluk projeyi hayata geçirmek amacıyla kurduğu şirket adına çok sayıda inşaat araç ve gereçleri satın alındığı belirlendi.
11.11.2021 Gündem
İstanbul'da lüks araçlı düğün konvoyu terörü! Ceza yağdı
İstanbul'da lüks araçlı düğün konvoyu terörü! Ceza yağdı Ümraniye'de Tantavi Tüneli'ni kapatan ve yolda makas atarak sosyal medyada paylaşan düğün konvoyundaki 9 adet sürücüye toplam 6 bin 897 lira ceza kesildi.
1.11.2021 Gündem
Park ettiği lüks arabasını bu halde buldu! 1 dakikada 50 bin liralık zarar
Park ettiği lüks arabasını bu halde buldu! 1 dakikada 50 bin liralık zarar Eyüpsultan'da motosikletli 2 hırsızlık şüphelisi yaklaşık 1 dakikada lüks otomobilden değeri 50 bin lirayı bulan led ekran ve led ekranı yönlendiren joystick çaldı. Hırsızlık anları çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
21.09.2021 Gündem
Son dakika... Yer: Antalya! Lüks otomobil yarım saatte kül oldu
Son dakika... Yer: Antalya! Lüks otomobil yarım saatte kül oldu Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da hareket halindeki lüks otomobil bir anda alev almaya başladı. Aracın arka bölümünde başlayan yangın kısa sürede büyürken vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahale etti. İşte haberin ayrıntıları...
26.08.2021 Gündem
Dünyanın en pahalı 5 tatlısı
Dünyanın en pahalı 5 tatlısı En lüks araba, altın ve ev değeri taşıyan dünyanın en pahalı 5 tatlısını sizin için sıraladık. Okuduğunuz zaman ağzınızın açık kalmanıza neden olacak bu tatlılar, mega zenginler için hazırlanıyor. İşte dünyanın en pahalı 5 tatlısı ve fiyatları... -MİLLİYET.COM.TR ÖZEL
26.10.2021 Bilgi
Survivor ödül ve sembol oyununu kim kazandı? İşte, 3 Mayıs Survivor ödülü
Survivor ödül ve sembol oyununu kim kazandı? İşte, 3 Mayıs Survivor ödülü Ödül oyunu heyecanı ekrana geldi. Survivor 2021 yarışmasında dokunulmazlık oyunlarının ardından ilk ödül oyunu gerçekleşti,. Ünlüler ve gönüllüler git gide büyüyen ödül için kıyasıya yarıştı. Ardından iki takım da performans oyununa çıktı. Yarışmanın takipçileri ise Survivor 3 Mayıs ödülünü hangi takım kazandı, sembol oyununu kim kazandı sorularına yanıt arıyor.
3.05.2021 Cadde
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: 'Dayı diye bilinen polisi yanından ayırmıyordu'
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: 'Dayı diye bilinen polisi yanından ayırmıyordu' Thodex eski çalışanı D.G. "Kaçacaklarını tahmin etmiyorduk, bunların da o zamanlar pek para kazandığını düşünmüyorduk. Çünkü ekip çok küçüktü Thodex olana kadar az adamla çok iş yapıyorlardı. Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı" dedi.
26.04.2021 Gündem
Ferdi Özbeğen'i ‘ayağa kaldıran’ şan konseri
Ferdi Özbeğen'i ‘ayağa kaldıran’ şan konseri Ferdi Özbeğen’in vefatından 7 yıl sonra piyasaya çıkan plağına adını veren “20. Sanat Yılı Şan Konseri”ni ’80’li yıllarda onunla aynı sahneyi paylaşan orkestra şefi Osman İşmen’den dinledik
3.01.2021 Pazar
Fabrika işçisinin model otomobil tutkusu
Fabrika işçisinin model otomobil tutkusu DENİZLİ'nin Bozkurt ilçesinde fabrika işçisi Hakan Başkaya'nın (32), 13 yıl önce bir oyuncak araçla başladığı koleksiyonundaki model otomobil sayısı 600'e ulaştı. Evindeki odasının büyük bölümünü model otomobillerle kaplayan Başkaya, "Belki bu oyuncakların gerçek hallerinden 1 tane bile alamam ama ben onlara sahip olduğum için kendimi çok zengin hissediyorum" dedi.
30.11.2020 Haberler
Son dakika | Şok iddia: Maradona fakir öldü!
Son dakika | Şok iddia: Maradona fakir öldü! Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi '10 numarası' Arjantinli Diego Armando Maradona'nın ölümünün ardından servetine ilişkin basında çeşitli haberler çıkarken, 60 yaşında hayatını kaybeden Maradona'ya yakın bir gazeteci efsane futbolcu için "Fakir öldü" dedi.
28.11.2020 Dünyadan Futbol
2.5 milyon TL'lik kapışma! Berkay, Caner ve Arda...
2.5 milyon TL'lik kapışma! Berkay, Caner ve Arda... Şarkıcı Berkay ile husumet yaşadığı futbolcular Caner Erkin ve Arda Turan arasında lüks araba rekabeti yaşanıyor...
21.10.2020 Magazin
Üst düzey görevliyim dedi! Sevgiliye Interpol adı altında işkence
Üst düzey görevliyim dedi! Sevgiliye Interpol adı altında işkence İddialara göre İstanbul'da Vildan Ç. adlı genç kadın, Volkan D. ile bir ilişkiye başladı. Yaşanan ilişki sırasında genç adam, her buluşmaya farklı lüks arabalarla gelip genç kadını üst düzey devlet görevlisi olduğuna inandırmaya çalıştı. Tanınmamak için bu lüks arabaları devletin kendisine verdiğini söyleyerek önemli adam rolüne büründü. Bu arabalarda emniyet görevlilerinin kullandığı çakar diye tabir edilen eşyanın ve sirenleri bulunduran genç adam, il il gezerek devlet büyükleri ile görüştüğünü ileri sürdü.
27.09.2020 Gündem
İstanbul'da şaşkına çeviren manzara! Lüks arabayla gelip...
İstanbul'da şaşkına çeviren manzara! Lüks arabayla gelip... İstanbul Beyoğlu'nda bir kişi, yol kenarına çektiği lüks otomobilin ön bagajında sergilediği karpuzları tanesi 5 liradan sattı.  Gazetecilerin çekim yapmasından rahatsız olan kişi, karpuzları yol kenarına bırakıp otomobili ile uzaklaştı.
2.09.2020 Gündem
Bin TL’ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı
Bin TL’ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı Elazığ’da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL’ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.
1.09.2020 Haberler
Son dakika | Fenerbahçeli yönetici Alper Pirşen'den limit tepkisi!
Son dakika | Fenerbahçeli yönetici Alper Pirşen'den limit tepkisi! Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Alper Pirşen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı harcama limitine tepki gösterdi. Pirşen, TFF'nin yaptığı bu harcama limitlerinin ölüm diyeti olduğunu söyledi.
5.08.2020 Fenerbahçe
İstanbul'da 3 milyonluk kaza!
İstanbul'da 3 milyonluk kaza! İstanbul Beyoğlu’nda bir sürücü sabah satın aldığı lüks otomobile ile önce park halinde bekleyen otomobile ardından da 3 milyon liralık ultra lüks cipe çarptı. Kaza sonucu yaralanan lüks otomobilin sürücüsü ile cip sürücüsünün ise arkadaş oldukları ve tesadüfen kazaya karıştıkları ortaya çıktı.
5.03.2020 Gündem
Asker Edis'e haciz şoku!
Asker Edis'e haciz şoku! Şarkıcı Edis Görgülü, 25 Aralık tarihinde vatani görevini yerin getirmek üzere İskenderun'daki birliğine teslim olmuştu. Edis'e yılın ilk gününde haciz geldi.
3.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Araba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.