SON DAKİKA... Dünyanın konuştuğu konvoy! Ruslar Kuzeybatı'da toplanmaya başladı
SON DAKİKA... Dünyanın konuştuğu konvoy! Ruslar Kuzeybatı'da toplanmaya başladı Son dakika haberlere göre, Rusya lideri Putin Ukrayna ordusuna karşı yabancı savaşları sahaya sürmeye hazırlanıyor. Moskova, Ortadoğu'dan 16 bin gönüllünün Ukrayna'da savaşmak için istekli olduğunu duyurdu. Ukrayna sınırına kuş uçuşu 555 kilometre uzaklıktaki Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de ise gece yarısı gökyüzünde önce bir patlama oldu, ardından kötü bir koku çevreye yayıldı. Üç metre çukur açan 'gizemli' cismin yanında ağaçlara asılı paraşüt vardı. ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray'dan yaptığı açıklamada, Rusya'ya karşı alınan bir takım yeni önlemleri açıkladı.
12.03.2022 Dünya
Kiev’de bankadaki rehine krizi gözaltıyla sona erdi
Kiev’de bankadaki rehine krizi gözaltıyla sona erdi Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki bir bankada banka müdürünü rehin alan şahsın gözaltına alındığı rehine krizinin sona erdiği belirtildi.
3.08.2020 Dünya
Ukrayna’da 13 kişiyi rehin alan saldırganın ateş açma anı kamerada
Ukrayna’da 13 kişiyi rehin alan saldırganın ateş açma anı kamerada Ukrayna’nın Lutsk kentinde önceki gün yaşanan rehine krizi sırasında saldırganın polis amirine uyarı ateşi açtığı görüntü ortaya çıktı.
23.07.2020 Dünya
Ukrayna'da yolcu otobüsünde rehine krizi!
Ukrayna'da yolcu otobüsünde rehine krizi! Ukrayna’da bir kişinin, 20 kişinin bulunduğu bir yolcu otobüsünü durdurduğu ve içeridekileri rehin aldığı belirtildi. Saldırganın üzerinde patlayıcı ve silah olduğu belirtiliyor.
21.07.2020 Haberler