Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe yeni sol bekini Rusya'da buldu!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe yeni sol bekini Rusya'da buldu! Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Sarı Lacivertliler sol bek transferini resmen bitiriyor... Fenerbahçe, yıllardır özlemini çektiği yeni sol bekini Rusya'da buldu.
5.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'ye Rusya'dan sol bek: Maciej Rybus
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'ye Rusya'dan sol bek: Maciej Rybus Fenerbahçe yeni sol bekini Rusya'da buldu. Hasan Ali Kaldırım'la sözleşme yenilemeyen Fenerbahçe, Başakşehir'in de istediği Lokomotiv Moskova'nın sol beki Maciej Rybus'u transfer ediyor.
4.07.2020 Fenerbahçe
Başakşehir'de sol beke iki aday: Hasan Ali ve Rybus
Başakşehir'de sol beke iki aday: Hasan Ali ve Rybus Medipol Başakşehir, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen sol bek Gael Clichy'nin yerini doldurmak için çalışmalara başladı. Turuncu-lacivertlilerde söz konusu bölge için Hasan Ali Kaldırım ve Maciej Rybus isimleri ön plana çıkıyor.
2.07.2020 Basaksehir
Beşiktaş'ta ilk transfer Rybus
Beşiktaş'ta ilk transfer Rybus Terek Grozny ile sözleşmesi sona eren Polonyalı milli futbolcu Maciej Rybus'un Beşiktaş ile el sıkıştığı öne sürüldü.
30.06.2020 Beşiktaş
Maciej Rybus'tan müthiş gol!
Maciej Rybus'tan müthiş gol! Dünya Kupası 2014 eleme maçları öncesinde Polonya ve Liechtenstein karşı karşıya geldi... Polonyalı Maciej Rybus muhteşem bir gole imza attı.
5.06.2013 Futbol