Mad Max

Mad Max

Son dakika Mad Max haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mad Max gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mad Max haber sayfamızda...

Mad Max

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 mad max haberi bulunmuştur.
Beklenen filmler Cannes’da
Beklenen filmler Cannes’da 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 77. Cannes Film Festivali’nin programı açıklandı.
13.04.2024 Kültür Sanat
‘Mad Max’ maceraya  yine Cannes’dan başlıyor
‘Mad Max’ maceraya yine Cannes’dan başlıyor George Miller’ın merakla beklenen filmi “Furiosa: A Mad Max Saga” prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapacak.
23.03.2024 Kültür Sanat
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor Üç saate yakın süresinde hiç vites düşürmeyen temposuyla ‘Dune 2’, ilk filmin kurduğu dünyayı iyice büyütüyor ve çölü, seyirciyle hemhal olan canlı bir organizmaya çeviriyor. Çölün ışığını, kumunu, solucan dalgasını canlı kanlı yaşatıyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yeni yıl, yeni filmler
Yeni yıl, yeni filmler Umutlarla girdiğimiz yeni yılda sinemaseverlerin umudu da iyi filmler izlemek hiç kuşkusuz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını umduğumuz filmleri derledik.
31.12.2023 Kültür Sanat
Huzuru Kalamış’tan almaya devam
Huzuru Kalamış’tan almaya devam Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali konserler ve film gösterimleriyle yeniden halkla buluşuyor. 7 Temmuz’da başlayan festival 10 Eylül’e kadar 43 konser ve 17 film gösterimi olmak üzere toplam 60 etkinliği katılımcılarla bir araya getirecek.
11.07.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde açık havada açılıyor
Beyaz perde açık havada açılıyor Sıcak yaz gecelerini açık havada film izleyerek geçirmenin tam zamanı. Kaçırdıklarınız ve yeniden izlemek istedikleriniz için...
9.07.2023 Kültür Sanat
Tek kişilik ordu
Tek kişilik ordu Finlandiya yapımı “Sisu”, “First Blood/İlk Kan”ın Rambo’su ile Sergio Leone’nin spagetti westernlerini harmanlayan, Tarantino’vari bir hayatta kalma hikâyesi anlatıyor .
30.06.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncunun yeni aşkı! Model sevgilisiyle el ele görüntülendi
Ünlü oyuncunun yeni aşkı! Model sevgilisiyle el ele görüntülendi 'Şeytan'ın Avukatı', 'Cani' ve 'Mad Max: Öfkeli Yollar' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Charlize Theron, yeni bir aşka yelken açtı. Uzun süredir kimseyle aşk yaşamayan ve kendini çocuklarına adadığını söyleyen ünlü isim, model sevgilisi Alex Dimitrijevic ile Los Feliz sokaklarında el ele görüntülendi.
17.05.2023 Cadde
Jiu-Jitsu’nun ünlü şubesi
Jiu-Jitsu’nun ünlü şubesi Zuckerberg’in Brezilya jiu-jitsusu turnuvasında altın ve gümüş madalya kazanmasının ardından Hollywood yıldızlarının da vazgeçemediği bu dövüş sanatı nedir gelin bir göz atalım.
13.05.2023 Pazar
Daha iyisi için keyifli bir mücadele
Daha iyisi için keyifli bir mücadele 42. İstanbul Film Festivali’nde Milliyet Sanat tarafından desteklenen En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü’nü “Iguana Tokyo” filmiyle kazanan Meral Efe Yurtseven ve Emre Yurtseven ile ödüle giden süreci konuştuk.
9.05.2023 Kültür Sanat
Charlize Theron: 'Arzulanabilir' görüneceğim kıyafetler giymemi istediler!
Charlize Theron: 'Arzulanabilir' görüneceğim kıyafetler giymemi istediler! Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Charlize Threon, Harper's Bazaar Magazine'e verdiği bir röportajda kariyerine başladığı ilk yıllarda yaşadıklarını anlattı. 'Arzulanabilir' görüneceği tarzda kıyafetler giymesinin istendiğini ve çalıştığı erkek bir yönetmenin kendisine sürekli kıyafet provası yaptırdığını itiraf eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Cadde
Cin çarpmaz âşık olur
Cin çarpmaz âşık olur Hikâyesinin bir kısmı İstanbul’da geçen ve Osmanlı tarihinden de beslenen “Three Thousand Years of Longing/Üç Bin Yıllık Bekleyiş”, günümüz insanlarına modernize edilmiş bir cin masalı anlatıyor.
16.09.2022 Kültür Sanat
Mad Max'i izleyince yaptı, ABD'ye davet edildi! Artvin'de sıra dışı motosiklet
Mad Max'i izleyince yaptı, ABD'ye davet edildi! Artvin'de sıra dışı motosiklet Artvin’in Arhavi ilçesinde kaporta ustası olan Tamer Günsel, Mad Max Filminden esinlenerek hurda malzemelerden el yapımı motosiklet yaptı.
8.08.2022 Haberler
Mad Max'i izleyince yaptı, ABD'ye davet edildi! Artvin'de sıra dışı motosiklet
Mad Max'i izleyince yaptı, ABD'ye davet edildi! Artvin'de sıra dışı motosiklet Artvin’in Arhavi ilçesinde kaporta ustası olan Tamer Günsel, Mad Max Filminden esinlenerek hurda malzemelerden el yapımı motosiklet yaptı.
8.08.2022 Gündem
Mad Max filminden esinlendi, kendi motosikletini yaptı
Mad Max filminden esinlendi, kendi motosikletini yaptı Artvin’in Arhavi ilçesinde kaporta ustası olan Tamer Günsel, Mad Max Filminden esinlenerek hurda malzemelerden el yapımı motosiklet yaptı.
8.08.2022 Gündem
Sırma saçlım al pelerinlim
Sırma saçlım al pelerinlim Chris Hemsworth’ün yeniden süper kahraman kostümü kuşandığı “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”, “Thor: Ragnarok”un eğlencesine ulaşamıyor ama kötü kahramanıyla dikkat çekiyor.
8.07.2022 Kültür Sanat
Miller’ın İstanbul’dan  üç dileği var
Miller’ın İstanbul’dan üç dileği var “Mad Max: Fury Road”dan yedi sene sonra George Miller, “Three Thousand Years of Longing” ile beyaz perdeye iddialı bir dönüş yapıyor.
21.05.2022 Kültür Sanat
Özgürlük, eşitlik, kız kardeşlik
Özgürlük, eşitlik, kız kardeşlik 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tiyatrodan sergiye, sinemadan konsere uzanan programlarla coşkuyla kutlanacak ve sahnelerden eşitlik çağrısı yükselecek.
8.03.2022 Kültür Sanat
Charlize Theron ve Tom Hardy, 'Mad Max' çekimlerinde kavga etmiş!
Charlize Theron ve Tom Hardy, 'Mad Max' çekimlerinde kavga etmiş! Hollywood'un iki ünlü oyuncusu Güney Afrikalı yıldız Charlize Theron (46) ile İngiliz aktör Tom Hardy'nin (44), başrolü paylaştıkları filmin setinde kavgalar yaşandığı ortaya çıktı.
24.02.2022 Cadde
Film setinde korkutan tehdit
Film setinde korkutan tehdit ABD'nin saygın gazetesi New York Times'ın köşe yazarı Kyle Buchanan'ın "Blood, Sweat & Chrome" (Kan, Ter ve Krom) adlı kitabı önceki gün yayımlandı.
24.02.2022 Dünya
Yeni Bond kim olacak?
Yeni Bond kim olacak? Daniel Craig 25’inci 007 James Bond filmiyle ikonik karaktere veda ederken, efsanevi ajanı bundan sonra hangi aktörün canlandıracağı konusunda bahisler açıldı.
1.01.2022 Dünya
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta!
James Bond ‘kadın mı olmalı erkek mi’ tartışmasında son nokta! Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından uzun süredir devam eden, "Yeni James Bond kadın mı olacak yoksa erkek mi?" tartışmalarına son noktayı, filmin yapımcısı Barbara Broccoli koydu. Gündem yaratan açıklamaların ardından sinema eleştirmenlerinden de peş peşe yorumlar geldi. İşte sinema tarihinin en tanınan casusunun kaderini belirleyecek tartışma...
28.09.2021 Kültür Sanat
Dünyanın iklimini değiştirdiler
Dünyanın iklimini değiştirdiler Küresel iklim değişikliği son 20 yılda dünyanın radarına büyük bir farkındalık yaratarak girmişken, sinema tarihinden bu değişiklikle gelebilecek felaket senaryolarına bir bakmak istedik
8.08.2021 Kültür Sanat
Cansel Elçin: Farklı bir oyunculuk tarzı oluşuyor
Cansel Elçin: Farklı bir oyunculuk tarzı oluşuyor Türkiye'nin en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen Cansel Elçin, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Senkron dizisinde canlandırdığı karakterle dikkat çekiyor. Gain yapımı bilimkurgu dizisi Senkron'da bir üniversite hocasını canlandıran başarılı oyuncu Cansel Elçin ile salgın sürecinde hayat bulan bu yapımı konuştuk. Senkron'un hikâyesi ve zaman içerisinde değişen izleyici alışkanlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Cansel Elçin, uzun süreli film ve dizilerin genç nesil tarafından artık sıkıcı bulunduğunu ifade etti.
5.05.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mad Max ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.