Maddeler

Maddeler

Son dakika maddeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maddeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maddeler haber sayfamızda...

Maddeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.483 maddeler haberi bulunmuştur.
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti Beşiktaş'ta Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin" dedi.
6.04.2024 Gündem
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil Beşiktaş'ta gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 17 yaşındaki oğlu Efe Demir’i kaybeden Adem Demir, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.
5.04.2024 Gündem
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu!
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu! Fenerbahçe, Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayacağını TFF'ye resmen iletti.
3.04.2024 Fenerbahçe
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
İsmail Kartal'dan öğrencilerine moral mesajı! 'Savaşmaya devam'
İsmail Kartal'dan öğrencilerine moral mesajı! 'Savaşmaya devam' Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, lige verilen Milli arada en az taktiksel çalışmalar kadar, Trabzon maçında yaşanan olayların izlerini silmek için uğraştı. Tecrübeli teknik adam, dün öğrencileriyle bir toplantı yaptı ve "Biz sadece futbolu düşünüp, hedefimize ulaşmak için savaşacağız" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Tunceli’de teröre darbe! MİT tespit etti inlerine girildi
Tunceli’de teröre darbe! MİT tespit etti inlerine girildi Tunceli Hozat'ta teröre büyük darbe vuruldu. Terör örgütüne ait olduğu tespit edilen 2 sığınak ile patlayıcı madde, mühimmatlar ele geçirildi. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı! Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçında yaşanan olaylardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten 3 futbolcu Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize
1 kilogramı 170 bin çiçekten elde ediliyor! Kansere karşı mucize UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranda 1 kilogram ürün elde edebilmek için 510 bin lif gerekiyor.
1.04.2024 Gündem
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
30.03.2024 Genel Sağlık
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Ziya Erdal: Takımın aklında böyle bir korku yok!
Ziya Erdal: Takımın aklında böyle bir korku yok! Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal, Süper Lig'deki mevcut durumlarına dair konuştu.
22.03.2024 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Maddeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.