Mafya lideri yakalandı
Mafya lideri yakalandı İtalyan polisinin en tehlikeli suçlular listesinde yer alan ve 5 yıldır aranan ‘Ndrangheta’ mafyasının patronlarından Pasquale Bonavota (49) yakalandı.
29.04.2023 Dünya
İsrail’de kırmızı bültenle aranan şüpheli İstanbul’da yakalandı
İsrail’de kırmızı bültenle aranan şüpheli İstanbul’da yakalandı İsrail’de İnterpol’ün kırmızı bültenle aradığı İsrail kökenli bir mafya lideri Türkiye’de yakalandı. Mafya liderinin yakalanmasının, Türkiye ile İsrail arasında yaşanan normalleşme sürecine girildiği bir döneme denk gelmesi dikkat çekti.
15.03.2022 Haberler
Son dakika... Mafya lideri Yakup Süt yakalandı!
Son dakika... Mafya lideri Yakup Süt yakalandı! 1990’lı yıllarda bar ve pavyon işletmeciliği yaparken karıştığı birçok yaralama, cinayet ve firarlarla ismini duyuran Yakup Süt, 51 adamıyla birlikte İstanbul Organize polisince yakalanıp gözaltına alındı. Yağma, tehdit ve silah kaçakçılığı suçlamalarıyla gözaltına alınan Süt ve adamlarından 22 silahla birlikte, tahsil edilmek üzere hazırlanmış çok sayıda çek-senet ve çelik yelek ele geçirildi.
14.02.2020 Gündem
Gürcü mafya liderini ülkesi teslim almadı!
Gürcü mafya liderini ülkesi teslim almadı! Gürcistan’da organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve 2018 yılının Ekim ayında Trabzon’da yol kontrolü sırasında yakalanarak tutuklanan ‘Lavasogli’ lakaplı Mindia Goradze’yi ülkesinin 15 aydır teslim almadığı ve teslim alınmaması halinde Şubat ayında serbest kalacağı ortaya çıktı.
16.01.2020 Gündem
Rus mafya liderinin cenazesini almaya gelen olmadı
Rus mafya liderinin cenazesini almaya gelen olmadı Antalya'nın Kemer ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden 60 yaşındaki Rus mafya lideri Gaıoz Gıorkhelıdze’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gıorkhelidze’nin cenazesinin yapılan otopsinin ardından özel bir cenaze firması tarafından uçakla önce İstanbul’a, oradan da Gürcistan’ın Batum kentinde toprağa verileceği bildirildi. Geçen pazar akşamı Kemer'e bağlı Arslanbucak Mahallesi'nde Gaioz Giorkhelidze (Gayoz Zviadadze) ile çalışanı Giga Giorkhelidze (27), 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Olayda başından vurulan Gaıoz Gıorkhelidze (Gayoz Zviadadze) olay yerine hayatını kaybederken, Giga Giorkhelidze ise bacağından yaralandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Gaıoz Gıorkhelidze’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gıorkhelidze’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından özel bir cenaze firması tarafından uçakla önce İstanbul’a, oradan da Gürcistan’ın Batum kentinde toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan Rus internet sitelerinde yer alan haberlerde, Zviadadze’nin Rostov bölgesinin en ünlü mafya liderlerinden biri olduğu ve Rusya'da 'Giya Kutaisskiy' lakabıyla bilindiği yazıldı. Rus basını yaşanan olayın bir mafya hesaplaşması olduğunu da belirtti. Ayrıca, Zviadadze’nin, Rusya'da yer altı dünyasının önde gelen kişilerinin oy kullanacağı “babaların babası” oylamasının güçlü adaylarından olduğu belirtildi. Zviadadze’nin, Rusya’nın Yaroslavl eyaletinde Don Nehri kıyısında bulunan ve Karadeniz’in kuzeyindeki en gelişmiş kent olarak bilinen Rostov bölgesinin hakimiyeti konusunda anlaşmazlığa düştüğü iddia edilen bir diğer mafya lideri karşısında güç toplamak ve Rus makamlarının baskısından kurtulmak umuduyla bir süre Türkiye’de gizlenerek faaliyetlerini sürdürmeye karar verdiği ileri sürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Hapishanede seks skandalı
Hapishanede seks skandalı Bu görüntüler Rus mafyasını çok kızdırdı… Rus mafyasının liderlerinden birinin cezaevinde gizli seks filmi çekildi. Hapishaneye gelen bir aktivistin hapishane koşulları ve insan hakları ile ilgili ziyareti bir anda seksi bir ana dönüştü.. Gizli çekim cezaevinin müdürleri tarafından yapıldı. Cezaevi müdürleri uzun süren görüşmelerin ardından mafya liderinin hücresine gizli kamera yerleştirdi. Hücreye kurulan gizli kamera ile mafya lideri sarışın genç bir kadınla seks yaparken yakalandı Yerel medyaya sızdırılan bu görüntüler Rusya'da öfke yarattı
11.09.2019 Haberler
PKK'yı silahlandıran Rus mafya lideri gözaltında
PKK'yı silahlandıran Rus mafya lideri gözaltında Rusya'da yer altı dünyasının bir numarası Zahari Kalaşov, lüks malikanesinde cinayet suçlamasıyla yakalandı. WikiLeaks belgelerinde mafya babasının PKK'ya silah sattığı yer almıştı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri