Magazin Noteri

Magazin Noteri

Son dakika Magazin Noteri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Magazin Noteri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Magazin Noteri haber sayfamızda...

Magazin Noteri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 magazin noteri haberi bulunmuştur.
Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü'nün yargılandığı davada karar!
Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü'nün yargılandığı davada karar! Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı, adliyeye de taşınan iddia nedeniyle uzun süre gündemden düşmemişti. Mahkeme, ünlü şarkıcıyı 100 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Metin Yüncü hakkında kararını açıkladı.
9.07.2022 Cadde
‘Ay karanlık’
‘Ay karanlık’ Özlem Recep, Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programında, Hadise’yi evlilik tarihi konusunda uyardı.
3.02.2022 Cadde
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş'
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş' Türk sinemasında çok sayıda filmde birlikte rol alan ünlü oyuncular Şener Şen ile İlyas Salman uzun süre sonra yeniden buluştu. Salman, kendisini evinde ziyaret eden Şen ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
24.01.2022 Cadde
‘Evde sıkılmıyorum’
‘Evde sıkılmıyorum’ Sunucu Ece Erken, ‘Magazin Noteri’nde Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın konuğu oldu.
25.12.2021 Cadde
Vasiyetini açıkladı
Vasiyetini açıkladı İlyas Salman, Ali Eyüboğlu’nun yorumlarıyla katıldığı Seher Kılıç’ın sunduğu YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri’ne katıldı.
4.12.2021 Cadde
İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı!
İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı! Türk sinemasının emektar oyuncularından İlyas Salman, Ali Eyüboğlu ile Seher Kılıç'ın birlikte sunduğu 'Magazin Noteri' programına konuk oldu. Sanatçı arkadaşlarına dair bilinmeyenleri de anlatan 72 yaşındaki usta isim, vasiyetini de açıkladı.
4.12.2021 Cadde
‘Utanarak söylüyorum’
‘Utanarak söylüyorum’ Best Model of Turkey yarışmalarının organizatörü Erkan Özerman, Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
13.11.2021 Cadde
Bodrum Rallisi olayının tarafları ilk kez karşı karşıya geldi
Bodrum Rallisi olayının tarafları ilk kez karşı karşıya geldi Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da düzenlenen Bodrum Rallisi’nde yaşanan arbede ve silahlı yaralama olayında gözaltına alınan oyuncu Mustafa Üstündağ, Ralli Etkinlik Koordinatörü ve İletişim Danışmanı Ayça Öztürk ve Ralli Pilotu Tanju Çelen, 'Magazin Noteri' canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı.
17.04.2021 Cadde
Coşkun Sabah çiftçi oldu!
Coşkun Sabah çiftçi oldu! Son dönemde müzisyen kimliğinden çok tartışma yaratan açıklamaları ile gündeme gelen Coşkun Sabah, arkadaşıyla beraber iyi gelir getireceğini düşündüğü bir işe girdi.
17.02.2021 Cadde
Songül Karlı'dan çok konuşulacak 'evlilik' itirafı!
Songül Karlı'dan çok konuşulacak 'evlilik' itirafı! Son dönemde sosyal medyada paylaştığı spor pozları ile adından söz ettiren 47 yaşındaki türkücü Songül Karlı, 'Magazin Noteri' programında; 'frikik' iddiası, Metin Yüncü ile olaylı boşanması ve bir dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programı hakkında flaş açıklamalar yaptı.
13.02.2021 Cadde
Havai fişekler bu kez yürekleri yaktı
Havai fişekler bu kez yürekleri yaktı Kocaeli Kartepe’deki evimle Sakarya Hendek’te patlayan Büyük Coşkunlar Havaifişek Fabrikası arasındaki mesafe havadan ne kadar bilmiyorum. Olay mahalline gitmek için fabrikanın adresini girince öğrendim patlamanın 54 km uzakta olduğunu. Aramızdaki onca mesafeye rağmen patlama seslerini Kartepe’de bir yerde sandım. Magazin Noteri’nin canlı yayınından sonra Kocaeli’de yaşayan ve bölgeyi çok iyi bilen emekli meslektaşım Metin Eroğlu’nu yanıma alıp Hendek’e gittim.
4.07.2020 Gündem
Şiddet iddiasının tarafları ilk kez konuştu! İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci...
Şiddet iddiasının tarafları ilk kez konuştu! İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci... Fox TV’nin haber sunucularından İsmail Küçükkaya, bu kez özel hayatı ile gündemde. 6 ay önce boşandığı eşi Eda Demirci, ünlü habercinin evlilikleri boyunca kendisine üç kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Küçükkaya iddiaları yalanlarken eski eşi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Şiddet varsa ispatlasın” diyerek ‘linç’ iddiasında bulundu.
16.06.2020 Gündem
'Benim adımla ünlülere erotik fotoğraflar yollayan sahte hesap var'
'Benim adımla ünlülere erotik fotoğraflar yollayan sahte hesap var' Popçu Simge Sağın, katıldığı Magazin Noteri' programına; Facebook’ta adını kullanarak, hiç tanımadığı ünlü erkeklerle flört eden bir sahte hesap kullanıcısı ile ilgili yaptığı açıklamalarla damga vurdu.
6.06.2020 Cadde
‘Facebook’ta yokum’
‘Facebook’ta yokum’ Simge, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
6.06.2020 Cadde
Esra’nın  dönüm  noktası
Esra’nın dönüm noktası Esra Erol, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
29.05.2020 Cadde
Konuğunun corona açıklaması şoke etmişti! Esra Erol'dan açıklama
Konuğunun corona açıklaması şoke etmişti! Esra Erol'dan açıklama ATV ekranında Esra Erol'un sunuculuğu yaptığı programa, KOAH hastası olup corona virüs geçirdiğini söyleyen bir konuk katılmıştı. Canlı yayında 'Bana corona teşhisi koydular' açıklaması ile tedirginliğini gizleyemeyen Erol'dan açıklama geldi.
6.05.2020 Cadde
Hangisi doğru Serdar? O video olay oldu!
Hangisi doğru Serdar? O video olay oldu! Popçu Serdar Ortaç'ın, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş'le küslüğü hakkında Demet Akalın'ı hedef almasının yankıları sürüyor. Magazin dünyasında geniş yankı uyandıran açıklamaya Akalın'dan tepki geldi. Ortaç'ın 5,5 yıl öncesine ait videosu ise şaşkınlık yarattı. Öte yandan sessizliğini bozan Serdar Ortaç, Demet Akalın'dan özür diledi.
28.04.2020 Cadde
'Arkadaşlığımız çöpe gitti'
'Arkadaşlığımız çöpe gitti' Şarkıcı Serdar Ortaç, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak Demet Akalın'ı gösterdi.
26.04.2020 Cadde
Lerzan Mutlu: Yeşim Salkım, Gülben Ergen yüzünden beni sildi!
Lerzan Mutlu: Yeşim Salkım, Gülben Ergen yüzünden beni sildi! 'Aşk Acısı' albümünden bir şarkıya klip çektiren şarkıcı Lerzan Mutlu, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları 'Magazin Noteri' programındaki açıklamalarıyla şaşırttı.
21.02.2020 Cadde
'Müzik çocukluk hayalimdi'
'Müzik çocukluk hayalimdi' Türkiye'nin ilk canlı yayın YouTube magazin programı 'Magazin Noteri'nin konuğu Gülden oldu. Şarkıcı, magazin duayeni Ali Eyüboğlu ve gazeteci İlkay Buharalı'nın sorularına yanıt verdi.
25.01.2020 Cadde
Mustafa Sandal: Boşandıktan sonra kazalar oldu!
Mustafa Sandal: Boşandıktan sonra kazalar oldu! Mustafa Sandal, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
19.01.2020 Cadde
'Evlenmeyi istemeyen Ferhat, ben de sıkıştırmıyorum'
'Evlenmeyi istemeyen Ferhat, ben de sıkıştırmıyorum' Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı 'Magazin Noteri'nde yeni bölümün konuğu, şarkıcı ve yazar Ömür Gedik oldu.
11.01.2020 Cadde
‘İzleyiciyi  şaşırtmak istiyorum’
‘İzleyiciyi şaşırtmak istiyorum’ Mert Turak, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sundukları ‘Magazin Noteri’nde, önemli açıklamalarda bulundu.
8.01.2020 Cadde
Asuman Dabak: Ölmemeye karar verdim
Asuman Dabak: Ölmemeye karar verdim Ünlü oyuncu Asuman Dabak, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Magazin Noteri' programının son bölümüne konuk oldu. Yıllar önce rahim kanserine yakalandığını anlatan oyuncu, ikilinin tüm sorularını samimiyetle yanıtladı.
30.12.2019 Cadde
‘Kaset yok korkmasın!’
‘Kaset yok korkmasın!’ Zeynep Korel, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı ‘Magazin Noteri’ne canlı bağlanarak, yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Magazin Noteri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.