TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Geniş kapsamlı toplantılar yapacağız
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Geniş kapsamlı toplantılar yapacağız TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "1921 Anayasası'nın yüzüncü yılı olarak Ocak 2021 sonunda yine bir toplantı yapacağız. İstiklal Marşı'nın kabulünün yüzüncü yılı münasebetiyle 12 Mart'ta geniş kapsamlı toplantılar yapacağız. Bu şekilde 2023'e kadar bu çalışmalar devam edecek." dedi.
4.12.2020 Siyaset
Magna Carta'yı çalmak isterken yakalandı!
Magna Carta'yı çalmak isterken yakalandı! İngiltere Salisbury'deki katedrale giren hırsız, tarihin ilk yazılı anayasasını almak için cam kutuya yumruk attı.
26.10.2018 Dünya
Benli: Veda Hutbesi, insan haklarının temelinin insan onuru olduğunu gösterir
Benli: Veda Hutbesi, insan haklarının temelinin insan onuru olduğunu gösterir TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu  Başkan Vekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli,  "İnsan hakları  kavramının ilk belgesi 1215 yılında İngiltere Kralı'na kabul ettirilen Magna Carta olsa da ırk, dil, din ayrımcılığına açıkça karşı olduğunu beyan eden  Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) Veda Hutbesi, insan haklarının  temelinin insan onuru olduğunu, insanlığın doğuşundan bu yana haklarının var  olduğunu göstermektedir." dedi.
10.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri