Maguire: ''Cristiano Ronaldo ile oynamak için sabırsızlanıyorum''
Maguire: ''Cristiano Ronaldo ile oynamak için sabırsızlanıyorum'' Harry Maguire, milli takım arası bittikten sonra Manchester United'da Cristiano Ronaldo ile oynamak için sabırsızlandığını açıkladı.
2.09.2021 Futbol
Harry Maguire: Almanya'yı yenmek her şey demek
Harry Maguire: Almanya'yı yenmek her şey demek İngiltere'nin defans oyuncusu Harry Maguire, EURO 2020'nin son 16 turunda Almanya'yı yenme başarısını küçümsemeyeceğini söyleyerek, 'Onları yenmenin çok şey ifade ettiğini' de sözlerine ekledi.
30.06.2021 Euro 2020
Maguire ve Henderson, İngiltere idmanında yer aldı
Maguire ve Henderson, İngiltere idmanında yer aldı Manchester United kaptanı Harry Maguire ve Liverpool kaptanı Jordan Henderson İngiltere'nin Euro 2020 antrenmanında yerini aldı.
15.06.2021 Euro 2020
Son dakika - Manchester United - Milan maçında Maguire'den olay hareket! Saç baş yoldurdu...
Son dakika - Manchester United - Milan maçında Maguire'den olay hareket! Saç baş yoldurdu... UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin dikkat çeken maçında Manchester United evinde Milan'ı konuk etti. Mücadele VAR kararları damga vurdu. Manchester United'da Harry Maguire'nin yaptığı hareket olay oldu. Öte yandan eski Fenerbahçeli yıldız Soldado, Avrupa Ligi'nde gecenin golcüleri arasında yer aldı.
11.03.2021 Futbol
85 milyon euroluk yıldıza büyük şok! Gözaltına alındı...
85 milyon euroluk yıldıza büyük şok! Gözaltına alındı... Mikonos'ta polislerle tartışan 27 yaşındaki ünlü oyuncu gözaltına alındı.
Skorer Tv - Spor Günlüğü
Skorer Tv - Spor Günlüğü Günün öne çıkan gelişmeleri Spor günlüğünde.
19.02.2013 Programlar
Maguire: BM, İsrail'in üyeliğini iptal etmeli
Maguire: BM, İsrail'in üyeliğini iptal etmeli Nobel Barış Ödülü sahibi Kuzey İrlandalı Katolik barış elçisi Mairead Maguire, "İsrail’in BM üyeliği ya askıya alınmalı ya da tamamen lağvedilmeli" dedi
20.11.2008 Dünya