Mahmut Ekinci

Mahmut Ekinci

Son dakika Mahmut Ekinci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mahmut Ekinci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mahmut Ekinci haber sayfamızda...

Mahmut Ekinci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255 mahmut ekinci haberi bulunmuştur.
Zorlu hasat: Havuç tarlada 5 TL’den  satılıyor
Zorlu hasat: Havuç tarlada 5 TL’den satılıyor Hatay’ın bereketli topraklarında havucun söküm aşamasına gelmesiyle birlikte tarım işçilerinin zorlu mesaisi başladı. Sarı havuç, Hatay’dan Türkiye’nin 81 iline 5 TL’den satılıyor.
20.12.2023 Ekonomi
Mardin ve Batman'da 'dam palas' keyfi! 'Yıldızların altında yatıyoruz'
Mardin ve Batman'da 'dam palas' keyfi! 'Yıldızların altında yatıyoruz' Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde mevsim normallerinin üzerinde seyreden, gece de etkisini sürdüren hava sıcaklığı nedeniyle Mardin ve Batman'da evlerinde duramayanlar, dama kurdukları, 'taht' denilen sedirlerde uyuyor.
7.08.2023 Gündem
Otomobil alacaklar dikkat! 200 bin liranın altında kalmadı
Otomobil alacaklar dikkat! 200 bin liranın altında kalmadı Sıfır araç bayileri yeni yıl öncesinde fiyat listelerini güncelledi. Son açıklanan fiyatlara göre 200 bin liranın altında araç kalmadı. 2 hafta içerisinde 145 bin lira zamlanan sıfır otomobil de var. İşte detaylar...
11.12.2021 Otomobil
e-drive TURKEY kapılarını açtı! 4 liraya 133 kilometre...
e-drive TURKEY kapılarını açtı! 4 liraya 133 kilometre... Türkiye’de ilk defa gerçekleşen 'elektrikli ve hibrit araçlar fuarı' e-drive Turkey, dün basın mensuplarına kapılarını açtı. 9-12 Aralık tarihlerinde genel ziyarete açık olacak fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri yerini aldı. İşte fuarda öne çıkanlar...
9.12.2021 Ekonomi
TEKNOFEST'te tarihi gün! Halka açık ilk uçuş
TEKNOFEST'te tarihi gün! Halka açık ilk uçuş Türkiye'nin ayakları yere basmayan festivali TEKNOFEST başladı. Birbirinden farklı sürprizlerin olduğu festivalde Türkiye'nin savunma sanayii araçları sahne alacak. Birçok yarışma ve etkinlik düzenlenecek. Festival pazar günü sona erecek.
21.09.2021 Ekonomi
Türkiye'de herkes bu mesleği konuşuyor! Kazancı dudak uçuklatan sektör...
Türkiye'de herkes bu mesleği konuşuyor! Kazancı dudak uçuklatan sektör... Türkiye'de video oyun geliştiricileri, 2020 yılında en çok yatırım alan sektör oldu. Toplamda 2 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşan ve büyüyen sektörde geçtiğimiz yıl Peak Games ve Rollic Games’in Amerikalı Zynga firması tarafından 1.8 milyar dolar ve 168 milyon dolar ile satın alınmasıyla birlikte ülkedeki oyun stüdyolarına yatırım hiç olmadığı kadar arttı. Sektörde maaşlar da oldukça yüksek... Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Emre Akarlar, "Bundan 5-10 sene öncesine baktığımızda sektör hacmi astronomik bir büyüme gerçekleştirdi" diyor. İşte oyun sektöründeki başarının perde arkası...
23.09.2021 Teknoloji
Esnaf ‘tekrar kapanmayalım’ istiyor ama böyle olmaz!
Esnaf ‘tekrar kapanmayalım’ istiyor ama böyle olmaz! İstanbul’daki bazı mekânlarda ne sosyal mesafeye ne de maskeye dikkat ediliyor. Kalabalık halde iç içe oturan insanlar virüs yokmuşçasına sigara içip tehlikeyi daha da artırıyor.
11.03.2021 Gündem
Altın alacaklara 'fırsat' tavsiyesi!
Altın alacaklara 'fırsat' tavsiyesi! Stratejist Cüneyt Paksoy, altın yatırımı yapmayı düşünenlere önemli tavsiyelerde bulundu. Paksoy, "İyi bir alım fırsatı dönemine girdik." ifadelerini kullandı.
3.12.2020 Uzmanpara
Canlı yayında önemli altın açıklaması!
Canlı yayında önemli altın açıklaması! Stratejist Cüneyt Paksoy, altında yaşanan geri çekilmeler ile ilgili canlı yayında "Fiyatta aşağı yönlü düzeltme kaçınılmazdı." dedi.
26.11.2020 Uzmanpara
Canlı yayında duyurdu! Altını olanlar kasım ayında...
Canlı yayında duyurdu! Altını olanlar kasım ayında... Stratejist Cüneyt Paksoy, "Kasımın ilk iki haftası çok önemli. Altın yatırımı olanlar ekstra konsantre olsun." dedi.
29.10.2020 Ekonomi
Altını solladı! En çok gümüş kazandırdı...
Altını solladı! En çok gümüş kazandırdı... Stratejist Cüneyt Paksoy, yılın ilk 9 ayında getiri bakımından altını sollayan gümüş ile ilgili açıklamalarda bulundu.
15.10.2020 Ekonomi
Altın alacaklar dikkat! Fiyatlar…
Altın alacaklar dikkat! Fiyatlar… Stratejist Cüneyt Paksoy, altın ve gümüş yatırımcılarını ilgilendiren önemli değerlendirmelerde bulundu. Paksoy, “Altın portföyünüzde bulunmalı." dedi.
8.10.2020 Ekonomi
Altın alacakları canlı yayında uyardı!
Altın alacakları canlı yayında uyardı! Stratejist Cüneyt Paksoy, altın yatırımı yapacak olanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Paksoy "Bir anda bütün varlığınızı tek adımda altına yönlendirmeyin, kademeli yönlendirin." dedi.
1.10.2020 Uzmanpara
Canlı yayında açıkladı! Altın alanlar...
Canlı yayında açıkladı! Altın alanlar... Stratejist Cüneyt Paksoy, altın yatırımı yapacak olanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Paksoy "Bir anda bütün varlığınızı tek adımda altına yönlendirmeyin, kademeli yönlendirin." dedi.
1.10.2020 Ekonomi
YEP'te yer aldı! Artık kalıcı olacak...
YEP'te yer aldı! Artık kalıcı olacak... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı Yeni Ekonomi Programı'nda turizmle ilgili politika ve tedbirler de yer aldı. Programda, Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı'nın sürekli ve kalıcı hale getirileceği belirtildi.
30.09.2020 Ekonomi
Canlı yayında önemli açıklama! Altın...
Canlı yayında önemli açıklama! Altın... Stratejist Cüneyt Paksoy, altın fiyatlarındaki son gelişmeleri yorumladı ve gram altında yatırım yapacakları uyardı.
17.09.2020 Ekonomi
Altın alacaklara önemli tavsiye!
Altın alacaklara önemli tavsiye! Stratejist Cüneyt Paksoy, altın almayı düşünenlere önemli tavsiyeler verdi. Paksoy, "Şu anki seviyeden alınan altının köşeye atılmış bir para ile alınmış olması daha iyi olur." dedi.
10.09.2020 Uzmanpara
Altın alacaklar dikkat! Şimdi alanlar...
Altın alacaklar dikkat! Şimdi alanlar... Stratejist Cüneyt Paksoy, altın almayı düşünenlere önemli tavsiyeler verdi. Paksoy, "Şu anki seviyeden alınan altının köşeye atılmış bir para ile alınmış olması daha iyi olur." dedi.
10.09.2020 Ekonomi
En çok kazandıran oldu! Paksoy yorumladı
En çok kazandıran oldu! Paksoy yorumladı Stratejist Cüneyt Paksoy, ocak-ağustos döneminde altını da sollayıp en çok kazandıran emtia olan gümüşle alakalı "Altın ile beraber artık gümüş de yatırımcının gündeminde. Gümüşü portföylerde bulunabilir bir emtia olarak görüyorum. 50 dolar görmüş tepesine nazaran şu an ucuzluğu da var." dedi.
3.09.2020 Uzmanpara
Ne dolar ne de altın! En çok kazandıran oldu...
Ne dolar ne de altın! En çok kazandıran oldu... Stratejist Cüneyt Paksoy, ocak-ağustos döneminde altını da sollayıp en çok kazandıran emtia olan gümüşle alakalı "Altın ile beraber artık gümüş de yatırımcının gündeminde. Gümüşü portföylerde bulunabilir bir emtia olarak görüyorum. 50 dolar görmüş tepesine nazaran şu an ucuzluğu da var." dedi.
3.09.2020 Ekonomi
Altın ile ilgili önemli açıklama!
Altın ile ilgili önemli açıklama! Stratejst Cüneyt Paksoy, altın fiyatları ile ilgili "Ons altındaki düzeltme süreci devam ediyor. Alım fırsatı için süreç takip edilmeli." dedi.
27.08.2020 Uzmanpara
Altın alacaklar dikkat! Kritik açıklama
Altın alacaklar dikkat! Kritik açıklama Stratejst Cüneyt Paksoy, altın fiyatları ile ilgili "Ons altındaki düzeltme süreci devam ediyor. Alım fırsatı için süreç takip edilmeli." dedi.
27.08.2020 Ekonomi
Altın alacaklar dikkat! Fiyatlar...
Altın alacaklar dikkat! Fiyatlar... Stratejist Cüneyt Paksoy, Milliyet Instagram canlı yayınında altın alımı için önemli açıklamalarda bulundu.
20.08.2020 Uzmanpara
Altın alacaklar dikkat! Cüneyt Paksoy'dan önemli açıklama
Altın alacaklar dikkat! Cüneyt Paksoy'dan önemli açıklama Stratejist Cüneyt Paksoy, Milliyet Instagram canlı yayınında altın alımı için önemli açıklamalarda bulundu.
20.08.2020 Ekonomi
Cüneyt Paksoy, herkesin merak ettiği sorulara yanıt verdi
Cüneyt Paksoy, herkesin merak ettiği sorulara yanıt verdi Stratejist Cüneyt Paksoy, dünya piyasalarına ilişkin gelişmeleri ve yurt içindeki ekonomi gündemini yorumladı.
29.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Ekinci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.