Mahmut Özden

Mahmut Özden

Son dakika mahmut özden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mahmut özden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mahmut özden haber sayfamızda...

Mahmut Özden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254 mahmut özden haberi bulunmuştur.
Adana'da DEAŞ operasyonu! Gözaltılar var
Adana'da DEAŞ operasyonu! Gözaltılar var Adana'da terör örgütü DEAŞ'ın Yamaçlı Grubu'nda faaliyet gösterdiği öne sürülen 7 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi.
7.01.2022 Gündem
Şehit polislerin mezarlarını tahrip eden sanık için DEAŞ üyeliğinden ceza talebi
Şehit polislerin mezarlarını tahrip eden sanık için DEAŞ üyeliğinden ceza talebi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un (25) mezarlarının da aralarında bulunduğu 79 mezar taşını tahrip ettiği iddiasıyla tutuklu Mustafa Demir'in yanı sıra aralarında DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden'in oğlu Hüseyin Özden ile yeğeni İmam Özden'in de bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Savcı, İmam Özden'in DEAŞ terör örgütü üyesi olmak suçundan cezalandırılmasını istedi.
6.01.2022 Gündem
Adana ve İstanbul'da DEAŞ'ın Yamaçlı grubuna operasyon!
Adana ve İstanbul'da DEAŞ'ın Yamaçlı grubuna operasyon! Terör örgütü DEAŞ'ın sözde emiri tutuklu Mahmut Özden'in kurduğu, operasyonlar sonrasında dağılan ancak yeniden toparlanma içerisinde olduğu belirtilen Yamaçlı grubuna yönelik Adana ve İstanbul'da eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. 14 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
23.09.2021 Gündem
Eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ’lı, hücre tipi yapılanma oluşturmuş!
Eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ’lı, hücre tipi yapılanma oluşturmuş! Adana’da terör örgütü DEAŞ adına silahlı ve bombalı eylem hazırlığında olduğu gerekçesiyle tutuklanan İrfan Çamgöz’ün (41), kendi bölgesinde hücre tipi bir yapılanma oluşturup, sansasyonel eylemler için başta bomba, bomba yüklü araç ve tek kişilik bıçaklı saldırıları organize etmeye çalıştığı ortaya çıktı.Öte yandan Çamgöz'ün esir tutulan DEAŞ’lı kadın teröristlerin serbest bırakılması için de Adana’da para topladığı saptandı.
5.08.2021 Gündem
Şehit polislerin mezarlarını, DEAŞ'ın Türkiye emirinin oğlu ve yeğeni tahrip etmiş!
Şehit polislerin mezarlarını, DEAŞ'ın Türkiye emirinin oğlu ve yeğeni tahrip etmiş! Ankara Gölbaşı'nda 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un (25) mezarlarının bulunduğu 79 mezar taşını tahrip ettiği iddiasıyla yakalanan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında, tutuklu bulunan terör örgütü DEAŞ’ın sözde ‘Türkiye emiri' Mahmut Özden'in oğlu Hüseyin Özden ile yeğeni İmam Özden de bulunuyor.
3.03.2021 Haberler
Şehit polislerin mezarlarını, DEAŞ'ın Türkiye emirinin oğlu ve yeğeni tahrip etmiş!
Şehit polislerin mezarlarını, DEAŞ'ın Türkiye emirinin oğlu ve yeğeni tahrip etmiş! Gelen bir son dakika haberine göre, Ankara Gölbaşı'nda 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un (25) mezarlarının bulunduğu 79 mezar taşını tahrip ettiği iddiasıyla yakalanan DEAŞ bağlantılı 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.
3.03.2021 Gündem
DEAŞ'lının evinden yurda kaçak giren kadın çıktı
DEAŞ'lının evinden yurda kaçak giren kadın çıktı Adana’da DEAŞ terör örgütüne yapılan operasyonda eşi DEAŞ terör örgütüne üye olmaktan 6 yıl hapis cezası alan bir zanlının evinde, yurda kaçak giren Türkmenistan uyruklu bir kadın çıktı.
8.12.2020 Gündem
'İntikam eylemi' hazırlığındaki DEAŞ'lılara operasyon!
'İntikam eylemi' hazırlığındaki DEAŞ'lılara operasyon! Adana'da, DEAŞ'ın sözde 'Türkiye emiri' Mahmut Özden'in yakalanmasının ardından 'intikam eylemi' hazırlığında olduğu tespit edilen 7 terör örgütü mensubuna yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
7.12.2020 Gündem
'İntikam eylemi' hazırlığındaki DEAŞ'lılara operasyon!
'İntikam eylemi' hazırlığındaki DEAŞ'lılara operasyon! Adana'da, DEAŞ'ın sözde 'Türkiye emiri' Mahmut Özden'in yakalanmasının ardından 'intikam eylemi' hazırlığında olduğu tespit edilen 7 terör örgütü mensubuna yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
7.12.2020 Gündem
Son dakika: Adana'da DEAŞ operasyonu! 4 şüpheli yakalandı
Son dakika: Adana'da DEAŞ operasyonu! 4 şüpheli yakalandı Gelen son dakika haberine göre; Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen 4 kişi gözaltına alındı.
7.12.2020 Gündem
Son dakika... Eylem hazırlığındaki teröristlerin planı ortaya çıktı! Paslandık...
Son dakika... Eylem hazırlığındaki teröristlerin planı ortaya çıktı! Paslandık... Gelen son dakika haberine göre; Terör örgütü DEAŞ, sözde Türkiye emiri Mahmut Özden'in 20 Ağustos'ta Adana'da yakalanması ile büyük çöküş yaşadı. Çok sayıda kanlı eylemin talimatını verdiği ortaya çıkan Özden'in bilgisayarı da ele geçirildi.
22.11.2020 Gündem
Eylem planı yaparken yakalanan DEAŞ’lıların hedefinde İncirlik Hava Üssü varmış
Eylem planı yaparken yakalanan DEAŞ’lıların hedefinde İncirlik Hava Üssü varmış Adana merkezli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar ile iş insanları ve turist kafilelerini kaçırarak esir alma, güvenlik güçleri ile stratejik öneme sahip yerlere saldırı düzenleme planları yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 1’i kadın 22 şüpheliden 20’si tutuklandı. 1 şüpheli ev hapsine çarptırılırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Örgüt üyelerinin hedefinde İncirlik Hava Üssü’nde eylem yapmak olduğu ortaya çıktı.
21.11.2020 Gündem
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu ile irtibatı olduğu öne sürülen 5 kişi İzmir'de yakalandı
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu ile irtibatı olduğu öne sürülen 5 kişi İzmir'de yakalandı Tutuklanan terör örgütü DEAŞ’ın sözde Türkiye sorumlusu Mahmut Özden ile irtibatlı olduğu tespit edilen ve İzmir’de faaliyet gösteren 5 kişi, operasyonla gözaltına alındı.
13.11.2020 Haberler
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu ile irtibatı olduğu öne sürülen 5 kişi yakalandı
DEAŞ'ın sözde Türkiye sorumlusu ile irtibatı olduğu öne sürülen 5 kişi yakalandı Tutuklanan terör örgütü DEAŞ’ın sözde Türkiye sorumlusu Mahmut Özden ile irtibatlı olduğu tespit edilen ve İzmir’de faaliyet gösteren 5 kişi, operasyonla gözaltına alındı.
13.11.2020 Gündem
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı teröriste yardım eden zanlı tutuklandı!
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı teröriste yardım eden zanlı tutuklandı! Fransa’da kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyesi Soumaya Raissi’ye (30), yakalandığı Adana’da kalacak ev ayarladığı öne sürülerek gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest kalan Feyzullah Y. (23), savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.
20.10.2020 Gündem
Interpol'ün aradığı DEAŞ'lıya Adana'da ev ayarlayan şüpheli: Suriyeli sandım
Interpol'ün aradığı DEAŞ'lıya Adana'da ev ayarlayan şüpheli: Suriyeli sandım Fransa’da kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyesi Soumaya Raissi’ye (30), yakalandığı Adana’da kalacak ev ayarlayan Feyzullah Y. (23) gözaltına alındı. Feyzullah Y.’nin, ifadesinde, suçlamaları kabul etmediği ve Raissi’yi Suriyeli sanıp, yardım etmek için ev ayarladığını öne sürdüğü öğrenildi.
19.10.2020 Gündem
DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş
DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’le bağlantılı olan ve “Özden’in fedaisi” olarak bilinen eylem hazırlığındaki Barış Coşkun Adana’da yakalanıp tutuklanırken, zanlının daha önce de intikam yemini ettiği ve tutuklandığı ortaya çıktı.
15.10.2020 Haberler
DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş
DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş  DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’le bağlantılı olan ve “Özden’in fedaisi” olarak bilinen eylem hazırlığındaki Barış Coşkun Adana’da yakalanıp tutuklanırken, zanlının daha önce de intikam yemini ettiği ve tutuklandığı ortaya çıktı.
15.10.2020 Gündem
DEAŞ’lı teröristlerin serbest kalması için hakim, savcı ve turist kafilesi kaçırma planı
DEAŞ’lı teröristlerin serbest kalması için hakim, savcı ve turist kafilesi kaçırma planı Adana’da düzenlenen operasyonda DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri olduğu öne sürülerek yakalanıp tutuklanan Mahmut Özden’nin Irak ve Suriye’den aldığı talimatla Türkiye’de uyuyan hücrelerle yeni bir yapılanmaya girdiği, esir olan DEAŞ’lıların serbest bırakılması için hakim, savcı ve turist kafilesi kaçırmayı planladığı öne sürüldü
17.09.2020 Gündem
Görevden uzaklaştırılan kaymakamlar! Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Görevden uzaklaştırılan kaymakamlar! Bakan Soylu'dan flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden uzaklaştırılan kaymakamlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, 'Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır' dedi.
10.09.2020 Siyaset
Son dakika... Terörist Mahmut Özden'in fedaisi yakalandı
Son dakika... Terörist Mahmut Özden'in fedaisi yakalandı Terör örgütü DEAŞ’ın sözde Türkiye sorumlusu Mahmut Özden’le bağlantılı olan ve “Özden’in fedaisi” olarak bilinen eylem hazırlığındaki Barış Coşkun Adana’da yakalandı. Zanlı İstanbul’a getirilip tutuklandı.
10.09.2020 Gündem
DAEŞ’in Diyarbakır emiri çorbacıda yakalandı
DAEŞ’in Diyarbakır emiri çorbacıda yakalandı Terör örgütü DAEŞ’in sözde Diyarbakır emiri olduğu değerlendirilen Nihat Turan, dün merkez Kayapınar ilçesinde yakalandı.
9.09.2020 Gündem
Yüzlerce kişiyi DEAŞ’a gönderdi, 10 çocuğundan hiçbirini göndermedi
Yüzlerce kişiyi DEAŞ’a gönderdi, 10 çocuğundan hiçbirini göndermedi Adana’da düzenlenen operasyonda DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri olduğu öne sürülerek yakalanıp önemli siyasi şahısları kaçıracağı ve sansasyonel eylem yaptıracağı iddiasıyla tutuklanan Mahmut Özden’in iki kadınla evli ve 10 çocuğu olduğu, yüzlerce kişiyi Suriye’ye DEAŞ saflarında savaşmaya göndermesine rağmen bir çocuğunu bile göndermediği öğrenildi .
8.09.2020 Gündem
DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’in korona testi pozitif çıktı!
DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’in korona testi pozitif çıktı! İstanbul merkezli 8 ilde geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonlarla birçok saldırı talimatı verip, saldırı planı yapmak suçlamasıyla yakalanıp tutuklanan DEAŞ’in sözde Türkiye Emiri Mahmut Özden ile oğlu Hamza Özden ve bir örgüt mensubunda Covid-19 tespit edildi.
7.09.2020 Gündem
Son dakika... Terör örgütünden kan donduran talimat! Burunlarının dibindeyiz
Son dakika... Terör örgütünden kan donduran talimat! Burunlarının dibindeyiz Terör örgütü DEAŞ'ın sözde emiri Mahmut Özden'in bilgisayarından çıkan yazışmalarda örgüt üyelerine verilen eylem talimatları kan dondurdu. Kriptolu bilgisayarın çözümlenmesinin ardından ortaya çıkan yeni detaylar ortaya çıktı.
7.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Özden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.