15 yaşındaki kıza iğrenç tuzak! 'Görüntülerimi habersiz çekmiş'
15 yaşındaki kıza iğrenç tuzak! 'Görüntülerimi habersiz çekmiş' Ankara’da, S.K. (15) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunup, müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaştığı suçlamasıyla 111,5 yıl hapsi istenen Emre Kara'nın (19) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Kara, kendisine komplo kurulduğunu ileri sürerken, S.K. ise görüntülerinin habersiz çekildiğini belirtti.
3.08.2022 Gündem
Berfu Yenenler: Bu işe maaşını beğendiğim için başlamadım!
Berfu Yenenler: Bu işe maaşını beğendiğim için başlamadım! Eğlenceli paylaşımları ve eşi Eser Yenenler'i tiye alan göndermeleriyle adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, son olarak ilk sunuculuk deneyimini yaşadığı Miss Turkey 2021'de yaptığı 'çocuk' sakasıyla gündeme geldi. Instagram'da bir milyondan fazla takipçisi olan ve kendini 'içerik üreticisi' olarak tanımlayan Yenenler; sosyal medyada aldığı eleştirilerden Eser Yenenler ile ilişkisine, kariyer hedefinden Pantene Altın Kelebek adaylığına, influencer kazancından çocuklarıyla ilgili gelecek planına dair her konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.10.2021 Cadde
Sosyal medya fenomenliği Ümran Avcu'yu işinden etti!
Sosyal medya fenomenliği Ümran Avcu'yu işinden etti! Çektiği kare yüz efektli videolarla dikkat çeken, Tiktok’ta ve Instagram’da bir milyondan fazla takipçiye ulaşan fenomen Ümran Avcu; 'kare yüz' içeriklerinin nasıl başladığını, 10 yıl süren kurumsal kariyerine veda etme nedenini, değişen hayatını, hamilelik sürecini ve eşi Gökhan Avcu ile ilişkisini Milliyet.com.tr Cadde yazarı Emre Kara’ya anlattı.
9.09.2021 Cadde
Oğuzhan Koç: Yıllarca çalışarak ünlü oldum!
Oğuzhan Koç: Yıllarca çalışarak ünlü oldum! Romantik parçaların duygulandıran sesi, 'Yol Arkadaşım' serisinin 'Şeref' ile başı beladan kurtulmayan 'Onur'u, 'Çok Güzel Hareketler' sahnesinin hayat verdiği her karakter seyirciyi kahkahalara boğan oyuncusu Oğuzhan Koç... Şimdilerde 'Kendime Sardım' şarkısı ile gündemde olan 35 yaşındaki sanatçı, şöhret yolculuğunda dönüm noktalarını ve bilinmeyen anılarını Milliyet.com.tr'ye anlattı.
6.07.2020 Cadde
Bircan Bali: Magazini parmağımın ucuyla yapıyorum!
Bircan Bali: Magazini parmağımın ucuyla yapıyorum! Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının yorumcularından Bircan Bali, ünlülerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaparken, Instagram'da Bartu Küçükçağlayan ile yaptıkları 'Mücbir Sebepler' programıyla popüler hale gelen Melikşah Altuntaş'a göndermede bulundu. Özel hayatına da değinen sunucu, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı.
5.06.2020 Cadde
Emre Kara yazdı: Instagram hesabınızı çaldırmamak için mutlaka okuyun
Emre Kara yazdı: Instagram hesabınızı çaldırmamak için mutlaka okuyun Karantina günlerinde en çok duyduğumuz şeylerden biri sosyal medya hesaplarımızın başkaları tarafından ele geçirilmesi oluyor. Peki Instagram ya da Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızı nasıl korursunuz? Emre Kara anlattı.
14.05.2020 Püf Noktası
'Nur Yerlitaş benim Murat Övüç olma sebebim'
'Nur Yerlitaş benim Murat Övüç olma sebebim' Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Murat Övüç, Pembenar yazarlarından Emre Kara'nın, Instagram canlı yayınına konuk oldu. Rekor ilgi gören yayında Övüç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.05.2020 Cadde
"Göksel depresyondan çıkmış"
"Göksel depresyondan çıkmış" Göksel yeni teklisi "Hiç Yok"u dinleyiciyle buluşturdu. Sözü ve müziği Göksel'e ait şarkının düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait.
14.06.2019 Kültür Sanat