Maine

Maine

Son dakika Maine haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maine gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maine haber sayfamızda...

Maine

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 301 maine haberi bulunmuştur.
ABD’de kuş gribi alarmı
ABD’de kuş gribi alarmı ABD’de geçtiğimiz günlerde Teksas ve Kansas’taki çiftliklerde ineklerde ve sütlerinde ilk kez kuş gribi (H5N1) tespit edildi.
5.04.2024 Dünya
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor Hayata gözlerini açtığında kardeşleri arasındaki en küçük yavruydu. Ancak hızla devasa bir boya ulaşarak bir çitayla aynı büyüklüğe sahip oldu. Huysuz yüzlü dev kedi, şimdi dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor.
8.03.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı,
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı, Eski Başkan Trump, Anayasa’nın 14'üncü maddesinde yer alan, "ayaklanmaya karışan" kişilerin görevde kalmasını engelleyen hükmü ihlal ettiği gerekçesiyle Yüksek Mahkeme'de yargılanıyor.
29.02.2024 Dünya
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey
ABD Başkanlık Seçimleri ne zaman yapılacak? 6 Soruda seçime dair her şey Amerikalılar Kasım 2024'te bir sonraki ABD başkanını seçmek üzere sandık başına gidecek. Beyaz Saray'ın Oval Ofisi'nde oturan kişi, gerek ülke içinde gerekse de küresel çapta insanların yaşamları üzerinde büyük bir etkiye sahip. Bu nedenle bu seçimin sonucu herkes için önemli.
21.01.2024 Dünya
Trump’a Maine’den yeşil ışık
Trump’a Maine’den yeşil ışık ABD eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Maine eyaletinde yapacağı ön seçime katılabilecek.
19.01.2024 Dünya
Trump'ın davasında gergin anlar! Salondan çıkarılacaktı...
Trump'ın davasında gergin anlar! Salondan çıkarılacaktı... Eski ABD Başkanı Donald Trump, eski dergi yazarı E. Jean Carroll'un açtığı “zarar tazminatı” davası kapsamında 2’nci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada gergin anlar yaşandı.
17.01.2024 Dünya
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı
Maine eyaletinden Trump için seçim kararı ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti tarafından Maine eyaletinde yapılacak olan ön seçimden men edilmesinin ardından Maine Yüksek Mahkemesi’nin söz konusu kararda yürütmeyi durdurması sonrası ön seçime katılabilecek.
17.01.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
Yüksek Mahkeme Trump’ın kaderini belirleyecek
Yüksek Mahkeme Trump’ın kaderini belirleyecek ABD Yüksek Mahkemesi, eski başkan Donald Trump’ın, Colorado Yüksek Mahkemesinin kendisinin ön seçimlere katılmasını engelleyen kararına ilişkin itiraz başvurusunu kabul ettiğini, davanın 8 Şubat’ta görüleceğini duyurdu.
7.01.2024 Dünya
Trump, Colorado'da 'seçime katılamaz' kararına itiraz etti
Trump, Colorado'da 'seçime katılamaz' kararına itiraz etti ABD’nin eski başkanı Donald Trump, önümüzdeki yıl Cumhuriyetçi Parti'nin Colorado eyaletinde düzenlenecek ön seçimlerine katılamayacağına dair alınan kararı ABD Yüksek Mahkemesine temyize götürdü.
4.01.2024 Dünya
Trump'a kötü haber! Bir eyalette daha 'Seçilemez' kararı
Trump'a kötü haber! Bir eyalette daha 'Seçilemez' kararı ABD’de Maine eyaletinin seçim kurulu başkanı, Donald Trump’ın eyalette seçime girmesinin mümkün olmadığını açıkladı.
29.12.2023 Dünya
Görenler vahşi bir aslan sanıyor! Yavruyken sahiplendi, hızla deve dönüştü
Görenler vahşi bir aslan sanıyor! Yavruyken sahiplendi, hızla deve dönüştü İngiltere'de genç bir kadın, küçük bir kedi yavrusu sahiplendi. Ancak kedi öyle bir hızla büyüyordu ki, kısa sürede sahibinin kollarına dahi güçlükle sığar hale geldi. Devasa kediyi görenler, evcil hayvan olduğuna inanmayı reddederek, onun ancak vahşi bir hayvan olabileceğini öne sürüyor.
4.12.2023 Dünya
Posta kuponuyla başladı, trilyonlara ulaştı! Binlerce kişiyi dolandıran yöntem
Posta kuponuyla başladı, trilyonlara ulaştı! Binlerce kişiyi dolandıran yöntem Herkes gibi zengin olma hayaliyle ABD'ye göç etti. Dönemin posta kuponlarını keşfetmesiyle tüm hayatı değişti. Bugün Fatih Terim'den Arda Turan'a, Emre Belözoğlu'ndan Fernando Muslera'ya kadar birçok ismin dolandırılmasına sebep olduğu iddia edilen 'Saadet Zinciri' şemasının aslında 'ilk adım'ını atan Charles Ponzi'nin bugüne uzanan hikâyesi ağızları açık bırakacak cinstendi.
3.12.2023 Yaşam
ABD korkulu bekleyiş bitti, 18 kişiyi katleden saldırgan ölü bulundu
ABD korkulu bekleyiş bitti, 18 kişiyi katleden saldırgan ölü bulundu ABD’nin Maine eyaletinde 25 Ekim akşamı iki farklı noktada gerçekleştirdiği saldırılarda 18 kişiyi öldüren saldırgan, ölü bulundu.
28.10.2023 Dünya
ABD Maine'de insan avı, silahlı saldırgan henüz yakalanamadı
ABD Maine'de insan avı, silahlı saldırgan henüz yakalanamadı ABD’nin Maine eyaletinin en büyük ikinci şehrinde yaşanan silahlı saldırılarda ölü sayısının 18'e yükseldiği açıklandı. Saldırgan henüz yakalanabilmiş değil.
27.10.2023 Dünya
Silah bolluğunda yine saldırı
Silah bolluğunda yine saldırı ABD’de bu yıl 565’inci bireysel silahlı saldırı gerçekleşti. Emekli subay ve silah uzmanı Robert Card, otomatik tüfekle bir bowling salonunu ve barı tarayarak 18 kişiyi öldürdü, 13 kişiyi yaraladı.
27.10.2023 Dünya
ABD’de maskesiz katliam! Onlarca ölü ve yaralı var
ABD’de maskesiz katliam! Onlarca ölü ve yaralı var Maine eyaletindeki bir bar ve bowling salonunda otomatik silahla ateş açan Robert Card, her yerde aranıyor. Polis, saldırı anının fotoğraflarını yayınladı.
26.10.2023 Haberler
Üç Bakanlık çalışmalara başladı: Aidatlara yeni ayar!
Üç Bakanlık çalışmalara başladı: Aidatlara yeni ayar! Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme geliyor. Üç bakanlık kat mülkiyeti kanunu üzerinden çalışıyor. Peki aidatlara yönelik nasıl bir düzenleme yapılacak? İşte detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
ABD Temsilciler Meclisi'nin yeni başkanı Mike Johnson oldu
ABD Temsilciler Meclisi'nin yeni başkanı Mike Johnson oldu Cumhuriyetçilerin adayı Louisiana Milletvekili Mike Johnson, yapılan dördüncü oylamada ABD Temsilciler Meclisi başkanlığına seçildi.
26.10.2023 Dünya
Son dakika: ABD’de maskesiz katliam! Onlarca ölü ve yaralı var
Son dakika: ABD’de maskesiz katliam! Onlarca ölü ve yaralı var  Maine eyaletindeki bir bar ve bowling salonunda otomatik silahla ateş açan Robert Card, her yerde aranıyor. Polis, saldırı anının fotoğraflarını yayınladı.
26.10.2023 Dünya
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon’a tekel gücünü yasa dışı şekilde kullanarak rekabete aykırı davrandığı iddiasıyla dava açıldı.
28.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Maine ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.