Kimsenin bilmediği makarna tüyosu! Suyuna poşet çay atın, bakın ne faydası var
Kimsenin bilmediği makarna tüyosu! Suyuna poşet çay atın, bakın ne faydası var İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan makarna, hazırlama şekli nedeniyle istenilen kıvamda olmayabiliyor. Bu noktada makarnayı bazı püf noktalara dikkat ederek hazırlamak gerekiyor.
30.03.2024 Yemek
Dünya Makarna Günü'ne özel 4 makarna sosu tarifi
Dünya Makarna Günü'ne özel 4 makarna sosu tarifi Bugün 25 Ekim Dünya Makarna Günü! Biz de makarna severlere özel 4 özel sos tarifini sizinle paylaştık. Bugün makarnanızı bu soslardan biriyle yapmaya ne dersiniz?
Makarna nasıl yapılır? Makarna yapımının püf noktaları
Makarna nasıl yapılır? Makarna yapımının püf noktaları Makarna herkesin sevdiği, yapması son derece basit bir yemektir. Öğrenci evlerinin, yoğun tempoda yaşayan çalışanların kurtarıcı yemeği olan makarna. Yapım aşamasının çok kolay olmasına rağmen kıvamının bir şekilde tutturulamadığı bu yemeği birkaç ipucuyla daha lezzetli hâle getirebilirsiniz.
23.04.2018 Gündem
Tek Çeşit Makarna 3 Farklı Sos Tarifi
Tek Çeşit Makarna 3 Farklı Sos Tarifi Kolay muhafaza edilebilmesi ve dayanıklı olmasıyla evlerin eksik edilmez lezzeti olan makarna sade tüketilebileceği gibi, sos eklenerek de tüketilebilmektedir.
6.07.2021 Makarna Tarifleri