Makilik Alan

Makilik Alan

Son dakika makilik alan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan makilik alan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan makilik alan haber sayfamızda...

Makilik Alan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 340 makilik alan haberi bulunmuştur.
Mersin'de makilik yangını; TOMA ile de müdahale edildi
Mersin'de makilik yangını; TOMA ile de müdahale edildi Mersin'in Silifke ilçesinde makilikte çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü.
11.07.2023 Gündem
Bodrum'da korkutan yangın kontrol altına alındı
Bodrum'da korkutan yangın kontrol altına alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yangında 15 dönüm alan kül oldu.
29.04.2023 Gündem
Demre'deki orman yangını kontrol altına alındı
Demre'deki orman yangını kontrol altına alındı Antalya'nın Demre ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesi sonucu 2 saatte kontrol altına alındı.
8.09.2022 Gündem
Pendik'te makilikte çıkan yangında 20 arı kovanı zarar gördü
Pendik'te makilikte çıkan yangında 20 arı kovanı zarar gördü Pendik'te makilikte bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otlukta bulunan 20 arı kovanı yanarak kül oldu.
6.08.2022 Gündem
Çanakkale'de makilik yangını, ormana sıçradı
Çanakkale'de makilik yangını, ormana sıçradı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, makilikte çıkan yangın, ormana sıçradı. Havadan ve karadan müdahaleyle alevler, 3 saatte kontrol altına alındı.
4.08.2022 Gündem
İzmir Bergama'da makilik yangını
İzmir Bergama'da makilik yangını İzmir'in Bergama ilçesinde makilikte yangın çıktı. Alevler bölgedeki süt fabrikasına sıçradı, çiftlikteki hayvanlar tahliye edildi.
14.07.2022 Gündem
Bodrum'da orman ve makilik yangını
Bodrum'da orman ve makilik yangını Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık ve makilik yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin 6 saat süren müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Öte yandan yangınla ilgili de dikkat çeken bir açıklama geldi.
17.04.2022 Gündem
Gediz’deki yaban hayatı kayıt altında
Gediz’deki yaban hayatı kayıt altında UNESCO Dünya Doğa Mirası adayı Gediz Deltası’nda yaban hayatı fotokapanla kayda alındı.
22.03.2022 Ege
Seydikemer’de orman yangını! Ekipler oraya koştu
Seydikemer’de orman yangını! Ekipler oraya koştu Muğla’nın Seydikemer ilçesi Arsa Mahallesinde çıkan orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı.
19.03.2022 Gündem
Osmaniye'de alev alan TIR dorsesi kullanılamaz hale geldi
Osmaniye'de alev alan TIR dorsesi kullanılamaz hale geldi Osmaniye’de, seyir halinde lastikleri alev alan TIR'ın dorsesi, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
9.10.2021 Haberler
Osmaniye'de alev alan TIR dorsesi kullanılamaz hale geldi
Osmaniye'de alev alan TIR dorsesi kullanılamaz hale geldi Osmaniye’de, seyir halinde lastikleri alev alan TIR'ın dorsesi, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
9.10.2021 Gündem
Son dakika… Bozyazı'daki orman yangını kontrol altına alındı
Son dakika… Bozyazı'daki orman yangını kontrol altına alındı Gelen bir son dakika haberine göre, Mersin’in Bozyazı ilçesinde çıkan orman yangınında 10 dönüm alan zarar gördü. Ekipler, soğutma çalışmalarına başladı.
3.10.2021 Gündem
Bodrum'da çıkan yangında 5 hektar alan zarar gördü!
Bodrum'da çıkan yangında 5 hektar alan zarar gördü! Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ekipler, bölgede soğutma çalışmalarını sürdürüyor.
3.10.2021 Gündem
Menderes ve Urla'da orman ve makilik alanlarda yangın çıktı
Menderes ve Urla'da orman ve makilik alanlarda yangın çıktı İzmir'in Menderes ve Urla ilçelerinde çıkan orman ve makilik yangınlarına havadan ve karadan müdahale edildi
20.08.2021 Gündem
Didim'de 5 dönüm makilik alan yandı
Didim'de 5 dönüm makilik alan yandı Aydın'ın Didim ilçesinde, gece çıkan yangında, 5 dönüm makilik alan yandı. Alevler itfaiye, orman ekipleri, polis TOMA'sı ve vatandaşların müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
15.08.2021 Haberler
Didim'de 5 dönüm makilik alan yandı
Didim'de 5 dönüm makilik alan yandı Aydın'ın Didim ilçesinde, gece çıkan yangında, 5 dönüm makilik alan yandı. Alevler itfaiye, orman ekipleri, polis TOMA'sı ve vatandaşların müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
15.08.2021 Gündem
Son dakika... İzmir'de makilik alanda yangın! Ekipler müdahaleye başladı
Son dakika... İzmir'de makilik alanda yangın! Ekipler müdahaleye başladı Gelen son dakika haberine göre; İzmir'in Foça ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan alevlere müdahale edildi.
12.08.2021 Gündem
Burdur’da 21 ev yandı 7 mahalle boşaltıldı
Burdur’da 21 ev yandı 7 mahalle boşaltıldı Türkiye’nin yangınla mücadelesi bitmiyor. Muğla Köyceğiz’de devam eden yangın 14. günde kontrol altına alınırken, Denizli’nin Beyağaç ilçesi, Antalya Manavgat ve Burdur’un Bucak ilçesinde yangınlar çıktı.
12.08.2021 Gündem
Son dakika! Bakan Pakdemirli: Kanser gibi görünmeyen yerlerden çıkabilen yangınla karşı karşıyayız
Son dakika! Bakan Pakdemirli: Kanser gibi görünmeyen yerlerden çıkabilen yangınla karşı karşıyayız Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 53 ilde çıkan 275 orman yangınının 272'sinin kontrol altında olduğunu belirterek, "(Milas yangını) Kanser gibi görünmeyen yerlerden yayılan ve bir noktadan çıkabilen bir yangınla karşı karşıyayız ama yoğun şekilde müdahale ediyoruz." dedi.
10.08.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Pakdemirli orman yangınlarında son durumu açıkladı
Son dakika: Bakan Pakdemirli orman yangınlarında son durumu açıkladı Son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 53 ilde 270 orman yangınıyla uğraştıklarını, bunlardan 267'sinin kontrol altında olduğunu, üçüyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Devlet buradadır, yangından zarar gören kimseyi mağdur etmeyeceğiz." dedi. Öte yandan Pakdemirli orman yangınlarıyla mücadele yer almak isteyen vatandaşların e-devlet üzerinden başvuru yapılabileceğini açıkladı.
9.08.2021 Gündem
Muğla'daki yangınlarda son durum! Mücadele sürüyor
Muğla'daki yangınlarda son durum! Mücadele sürüyor Muğla'da 5 noktada alevlerle mücadele devam ediyor. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday, yangınlarla ilgili son durumu anlattı. Saday, "Alevlerin, yangının önü kesilmiş şekilde mücadele sürüyor. Mücadele karadan da devam ediyor. Yangın emniyet koridoru açıldı. Onlar da işe yaramış da diyebiliriz, yaşam koridoru sayesinde yangın daha fazla noktaya sirayet etmeden kıstırılmış oldu" dedi.
9.08.2021 Haberler
Son dakika haberleri... Muğla'daki yangınlarda son durum! Mücadele sürüyor
Son dakika haberleri... Muğla'daki yangınlarda son durum! Mücadele sürüyor Gelen bir son dakika haberine göre, Muğla'da 5 noktada alevlerle mücadele devam ediyor. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday, yangınlarla ilgili son durumu anlattı. Saday, "Alevlerin, yangının önü kesilmiş şekilde mücadele sürüyor. Mücadele karadan da devam ediyor. Yangın emniyet koridoru açıldı. Onlar da işe yaramış da diyebiliriz, yaşam koridoru sayesinde yangın daha fazla noktaya sirayet etmeden kıstırılmış oldu" dedi.
9.08.2021 Gündem
Çine için seferberlik
Çine için seferberlik Muğla ve Aydın’da 8 bölgede orman yangınları sürüyor. Muğla Yatağan’dan Aydın Çine’ye sıçrayan yangınlara müdahale ediliyor. Gönüllüler, gölete su taşıyarak ekiplere destek oluyor. Milas’ta devam eden yangının tehdit ettiği Yeniköy Termik Santrali’nde önlemler artırılırken, Köyceğiz’de ise alevler nedeniyle bir yayla boşaltıldı
9.08.2021 Gündem
Milas'taki yangında 9'uncu gün! Önlemler artırıldı
Milas'taki yangında 9'uncu gün! Önlemler artırıldı Muğla’nın Milas ilçesindeki orman yangınının 9'uncu gününde, Fesleğen Mahallesi'nde alevlerin ilerlediği santralin yetkililerinin Belarus'tan kiraladığı helikopter de kullanılmaya başlandı. Öte yandan Bayırköy Mahallesi'ndeki alevler ise Yeniköy Termik Santrali'ne 5 kilometre yaklaşınca santralde önlemler arttırıldı.
8.08.2021 Gündem
Türkiye tek yürek
Türkiye tek yürek Başta Manavgat Bodrum ve Marmaris olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi ve yaraların sarılması için belediyeler seferberlik ilan etti
1.08.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Makilik Alan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.