Yüz gerdirme ameliyatının kalıcılığını arttıracak öneriler
Yüz gerdirme ameliyatının kalıcılığını arttıracak öneriler Günümüzde genç ve dinamik görünme isteği her zamankinden daha fazla kişiyi etkisine almış durumda. Bu istekleri gerçekleştirmede küçük dokunuşlar bazen yeterli gelirken, bazen de ameliyat masasına yatmak gerekiyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar yüz gerdirmede en çok merak edilenleri anlattı.
10.06.2019 Estetik
Meme onarımında doğru bilinen 8 yanlış
Meme onarımında doğru bilinen 8 yanlış Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar, meme onarımının hastaların psikolojik durumlarını güçlendirerek hastalıkla da daha iyi mücadele etmelerini sağladığını belirtirken, günümüzde meme onarımında kullanılan protezlerin kalitesinin ve ömrünün uzadığını vurguluyor.
6.02.2019 Kadın Sağlığı
Hedefe yönelik moleküler tedavi
Hedefe yönelik moleküler tedavi Meme kanserinde tedavi seçenekleri her geçen gün daha da genişliyor. Hedefe yönelik moleküler tedavi konusunda oldukça umutlu konuşan uzmanlar, yakın gelecekte kanserin büyük oranda tedavi edilebilir bir hastalık olacağı görüşünde
15.10.2016 Gündem
Meme kanserinde kadınlara yeni umut!
Meme kanserinde kadınlara yeni umut! Şimdilerde her 8 kadından birinin yakalandığı meme kanseri için bulunan yeni tedaviler kadınlara umut oluyor. Kadınların kendi dokusundan yapılan doğal memeler de bunlardan biri.
13.10.2016 Kadın Sağlığı
Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu!
Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu! Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyattan çıktı. Binicilik eğitimi  esnasında attan düşerek yaralanan ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu. 6 saat süren uzun bir operasyon geçiren Öztürk'ün vücudundaki kırıklar yerlerine oturtularak plak vidalarla sabitlendi.
11.09.2016 Cadde
Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında doktorundan açıklama geldi. Attan düşerek yaralanan Çağdaş Onur Öztürk bugün ameliyat olacağı öğrenildi.. Sert düşme sonrası Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı
10.09.2016 Cadde
Kaya: Artık elimi saklamayacağım
Kaya: Artık elimi saklamayacağım İzmit’te iki yıl önce geçirdiği iş kazasında başparmağını kaybeden Recep Kaya’ya ayak parmağından yeni bir baş parmak yapıldı. Kaya, “Çok mutluyum. Ellerimi artık saklamayacağım” dedi.
21.09.2015 Gündem
Erkekleri utandıran hastalık: Meme büyüklüğü
Erkekleri utandıran hastalık: Meme büyüklüğü Hele de yaz aylarında pek çok erkeği ‘utandıran’ bu soruna yönelik Acıbadem Maslak Hastanesi uzmanlarından PembeNar.Com'a özel önemli uyarılar, öneriler…
26.06.2015 Erkek Sağlığı
Mustafa Pektemek'in son hali görenleri şaşırtı
Mustafa Pektemek'in son hali görenleri şaşırtı Mustafa Pektemek herkesi derinden üzen sakatlığı ile gündemde. Beşiktaş'ın talihsiz yıldızı Mustafa Pektemek'in son hali, Twitter'dan yayınlanan fotoğraflarla ortaya çıktı.
1.07.2020 Futbol
"Takip edilecek"
"Takip edilecek" Mustafa Pektemek, operasyon geçirdiği Acıbadem Maslak Hastanesi’nden taburcu edildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Mustafa Pektemek taburcu oldu
Mustafa Pektemek taburcu oldu Beşiktaş-Trabzonspor maçında Trabzonsporlu Belkalem ile hava topunda kafa kafaya çarpışarak sakatlanan Mustafa Pektemek taburcu oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Pektemek devreyi kapadı
Pektemek devreyi kapadı Trabzonspor maçında burnu ve elmacık kemiği kırılan Mustafa Pektemek, Konya’dan ambulans uçakla İstanbul’a getirildi. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık dün ameliyat edilen şanssız golcünün 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceğini ifade etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Mustafa Pektemek ameliyat edildi!
Mustafa Pektemek ameliyat edildi! Beşiktaş-Trabzonspor maçında sakatlanan Mustafa Pektemek'in ameliyatının başarılı geçtiği açıklandı.
30.06.2020 Beşiktaş
‘Botoks kör ediyor’ iddiası
‘Botoks kör ediyor’ iddiası ABD’de bir tıp dergisinin botoks yaptıranların görme kaybı yaşadığına ilişkin araştırma haberini değerlendiren estetik uzmanları iddiayı bilimsel bulmadı
8.03.2014 Gündem
Karın dokusuyla meme onarımı yapıldı!
Karın dokusuyla meme onarımı yapıldı! Meme kanseri, dünyada en sık görülen kanser türlerinden. Her sekiz kadından biri meme kanserine yakalanıyor.
7.02.2014 Genel Sağlık
Barış Kenaroğlu: Fenerbahçe'ye sempatisini kanıtlıyor
Barış Kenaroğlu: Fenerbahçe'ye sempatisini kanıtlıyor ‘Atatürk Ve Fenerbahçe’ kitabının yazarı, spor tarihçisi Barış Kenaroğlu, Milliyet’le yaptığı söyleşide Ulu Önder’in hangi takıma yakın olduğunu maddeler halinde göstererek, “Fenerbahçe’ye sempatisini kanıtlıyor” dedi.
18.06.2023 Fenerbahçe
Bakan Kurum 'Büyük ülke Türkiye'ye yakışan dev proje' diyerek açıkladı! 3'üncü kez toplanıyor
Bakan Kurum 'Büyük ülke Türkiye'ye yakışan dev proje' diyerek açıkladı! 3'üncü kez toplanıyor Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’nın üçüncüsü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla 7 Nisan Cuma günü saat 15.00’de İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilecek.
6.04.2023 Ekonomi
Depremde çok sayıda yakınını kaybeden Karsu: Üzüldüğüme bile utanıyorum
Depremde çok sayıda yakınını kaybeden Karsu: Üzüldüğüme bile utanıyorum İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, ilk gün programına özel 'Yeniliğe Davet' sloganıyla İzmir'de kapılarını açtı. Depremde çok sayıda yakınını ve akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez'in performansıyla kongrede sahne aldı.Dönmez, "Üzüldüğüme bile utanıyorum çünkü depremi yaşamadım. Bütün kalbim orada" dedi.
15.03.2023 Gündem
Kahramanların mirasını ağırladı
Kahramanların mirasını ağırladı Ödemiş Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Kuvayı Milliye oluşumuna ve Cumhuriyet’in ilk yıllarına damga vuran Celal Bayar, Şükrü Saracoğlu ve Mustafa Bengisu’nun torunlarını ağırladı.
5.09.2022 Ege
Darüşşafaka Cemiyeti ve Yaşar Kemal Vakfı’ndan anlamlı iş birliği
Darüşşafaka Cemiyeti ve Yaşar Kemal Vakfı’ndan anlamlı iş birliği Darüşşafaka Cemiyeti ile Yaşar Kemal Vakfı iş birliğiyle “Edebiyat ve Yaşam: Yaşar Kemal ile Sorgulamanın, Düş Kurmanın, Yeniden Yaratmanın Arayışı” anma ekinliğinde gerçekleştirilen Öğretmen Forumu’nda yeni dönemin yol haritasının adımları “Ortak Akıl, Ortak Gönül” denilerek atıldı.
3.03.2022 Kültür Sanat
Türkçe var oldukça Tanpınar yaşayacak
Türkçe var oldukça Tanpınar yaşayacak Ahmet Hamdi Tanpınar; romanları, şiirleri, metinleri ve düşünceleriyle “zamansız” bir yazar. Vefatının 60. yıldönümünde yad ettiğimiz Tanpınar yeni nesiller tarafından da büyük bir ilgiyle okunuyor, konuşuluyor ve tartışılıyor 
24.01.2022 Kültür Sanat
Yazar ve akademisyen Prof. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti
Yazar ve akademisyen Prof. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti Edebiyat üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan yazar ve akademisyen Prof. Dr. Yıldız Ecevit (75), Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti.
23.06.2021 Gündem
Siirt 3. Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu
Siirt 3. Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali finalistleri belli oldu.
30.09.2020 Kültür Sanat
3. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı
3. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı Bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle 3’ncüsü düzenlenecek olan “Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali” başvuruları başladı. 5-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan festivalde; 24 kısa film seçilecek, 8 finalist eser sahibi ağırlanacak ve 16 özel gösterim olacak. Son başvuru tarihi ise 21 Eylül!
20.08.2020 Kültür Sanat
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaleminden kan ve nefret damlayan birine Nobel Ödülü verildi
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaleminden kan ve nefret damlayan birine Nobel Ödülü verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu.
12.12.2019 Siyaset