Bakan Akar ve Malezya Kralı Şah'tan savunma sanayisi şirketine ziyaret
Bakan Akar ve Malezya Kralı Şah'tan savunma sanayisi şirketine ziyaret Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki savunma sanayisi şirketini ziyaret etti.
17.08.2022 Siyaset
Son dakika... Boyun eğmedi! Rus güzel Kral'a meydan okuyor...
Son dakika... Boyun eğmedi! Rus güzel Kral'a meydan okuyor... Gelen son dakika haberine göre, eski Rusya güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, eski eşi Malezya Kralı Muhammed ve onun ailesiyle girdiği mücadelesine devam ediyor. 2 yaşına giren oğulları Leon'un kendi çocuğu olduğunu kabul etmeyen Sultan V. Muhammed'in baskılarına rağmen, Voevodina yine bildiğini okudu. Kral'ın ne yapacağı ise merak konusu.
22.05.2021 Dünya
Savaş açtı! Rus güzel tehditlere boyun eğmedi...
Savaş açtı! Rus güzel tehditlere boyun eğmedi... Eski Rusya güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, son günlerde eski eşi Malezya Kralı Muhammed ve onun ailesinin tehditleriyle mücadele ediyor. 18 aylık oğulları Leon'un kendi çocuğu olduğunu kabul etmeyen Sultan V. Muhammed'in Voevodina'yı baskı altına almaya çalıştığı söyleniyor. Güçlü Kraliyet ailesine karşı geri adım atmamakta kararlı olan Voevodina'nın yaşadıkları ise dilden dile dolaşmaya başladı bile.
9.01.2021 Dünya
Bebeğinin babasının kim olduğunu açıkladı!
Bebeğinin babasının kim olduğunu açıkladı! Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in doğum yaptıktan birkaç hafta sonra boşandığı Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, bebeğin babasının Malezya Kralı olmadığı iddialarına ateş püskürdü ve bebeğinin fotoğraflarını paylaşarak kendini savundu.
24.11.2019 Dünya
Cinsel ilişki skandalı patlak vermişti; bebeğinin babası...
Cinsel ilişki skandalı patlak vermişti; bebeğinin babası... Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in doğum yaptıktan birkaç hafta sonra boşandığı Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi ve kendini savundu.
3.11.2019 Dünya
Rus güzel cinsel ilişki skandalından sonra sessizliğini bozdu: Konuşursam...
Rus güzel cinsel ilişki skandalından sonra sessizliğini bozdu: Konuşursam... Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, doğum yaptıktan birkaç hafta sonra kendisini boşayan Malezya Kralı ile olan fırtınalı evliliği hakkındaki "acı gerçekleri" açıklamakla tehdit etti
3.09.2019 Dünya
Son dakika... Kral, tahtı bıraktı!
Son dakika... Kral, tahtı bıraktı! Reuters haber ajansı, yalnızca iki yıl önce tahta çıkan Malezya Kralı V. Muhammed'in tahttan çekildiğini 'son dakika' gelişmesi olarak duyurdu.
6.01.2019 Dünya
Son dakika... Kral, tahtı bıraktı!
Son dakika... Kral, tahtı bıraktı! Reuters haber ajansı, yalnızca iki yıl önce tahta çıkan Malezya Kralı V. Muhammed'in tahttan çekildiğini 'son dakika' gelişmesi olarak duyurdu.
6.01.2019 Dünya