Her gün 5 mandalina tüketin!
Her gün 5 mandalina tüketin! Bağışıklığı artırıcı etkisiyle bilinen, C vitamini deposu mandalina, pandemi döneminde sıklıkla tüketiliyor. İzmir'den tüm Türkiye'ye yayılan Satsuma cinsi mandalinaların yurt dışı pazardan da yoğun talep gördüğünü anlatan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, günde en az 5 mandalina tüketilmesini önerdi.
Mandalinanın hiç bilmediğiniz 7 harika faydası
Mandalinanın hiç bilmediğiniz 7 harika faydası C vitamini deposu meyvelerden mandalinanın soğuk algınlığını önlemede ne kadar etkili olduğunu bilmeyen yok. Ancak mandalinanın bunun dışında birçok faydası olduğunu söylesek? Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilan Eker, mandalinanın az bilinen 7 önemli faydasını sıraladı
12.10.2019 Genel Sağlık
Mandalinanın bilinmeyen faydaları
Mandalinanın bilinmeyen faydaları Beslenme ve Diyet Uzmanı Müzeyyen Çelik mandalinanın sağlığımız üzerindeki önemli yararlarını anlattı, tüketirken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulundu.
Mandalinanın iyi geldiği hastalıklar nelerdir?
Mandalinanın iyi geldiği hastalıklar nelerdir? Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, şifa kaynağı mandalinanın birçok hastalığa karşı koruduğunu söyledi ve iyi geldiği hastalıkları bir bir sıraladı.
Her gün 1 tane mandalina yemenin faydaları
Her gün 1 tane mandalina yemenin faydaları Beslenmenize neden her gün 1 adet mandalina eklersem ne olur sorusunun cevabını hiç merak ettiniz mi? Mandalinanın tezgahlardaki yerini almaya başlamasıyla günde 1 tane mandalina yemenin faydalarını sizler için araştırdık. İşte mandalinanın sağlığımıza bilmediğimiz etkileri…
Mandalinanın sağlığımıza faydaları
Mandalinanın sağlığımıza faydaları Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı, Mandalina’nın bütün olarak ara öğünlerde tüketilebileceğini belirterek, “2 küçük boy mandalina 1 porsiyon meyveye eşdeğer olduğunu söyledi.
Mandalinanın mucizevi faydaları
Mandalinanın mucizevi faydaları Şifa kaynağı mandalina, sizi birçok hastalıkğa karşı koruyor. Uzman Diyetisyen Kandıralı, "Bu mucize meyve kolon, meme ve yemek borusu kanserinin oluşumunu önler" diyor.
Şifa deposu mandalina
Şifa deposu mandalina C vitamini zengini mandalina birçok derde şifa oluyor. İltihapları önleyen mandalina, kolesterol, kalp ve kansere karşı korunmada da hayati rol oynuyor.