Mandıra Filozofu

Mandıra Filozofu

Son dakika Mandıra Filozofu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mandıra Filozofu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mandıra Filozofu haber sayfamızda...

Mandıra Filozofu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 mandıra filozofu haberi bulunmuştur.
Güven, yeni Sinema Müdürü
Güven, yeni Sinema Müdürü “Çocuklar Duymasın” ve “Mandıra Filozofu” gibi pek çok dizi ve filmin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, Resmî Gazete’de yayımlanan kararnameyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.
24.02.2024 Kültür Sanat
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi?
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? Mandıra Filozofu filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrollerinde 2021 yılında hayatını kaybeden değerli oyuncu Rasim Öztekin'in de rol aldığı Mandıra Filozofu bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? İşte filmin detayları...
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi?
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi? Mandıra Filozofu 2 filminin oyuncu kadrosu ve konusu film severlerin ilgisini çekiyor. Film 2015 yılında vizyona girdi. Mandıra Filozofu İstanbul filminin başrolünde Müfit Can Saçıntı yer alıyor. Peki, Mandıra Filozofu İstanbul filmi nerede çekildi?
23.10.2023 Cadde
TV KANAL YAYIN AKIŞLARI; Kanal D, TRT 1, Show TV, Star TV, ATV, TV8, Fox TV'de hangi dizi ve programlar var?
TV KANAL YAYIN AKIŞLARI; Kanal D, TRT 1, Show TV, Star TV, ATV, TV8, Fox TV'de hangi dizi ve programlar var? TV ekranında yayımlanan program ve içerikler izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Her TV kanalında farklı dizi ve programlar yer alıyor. Bu akşam Kanal D'de Mandıra Filozofu İstanbul, Star TV'de Ömer, Show TV'de Güldür Güldür Show, ATV'de Safir, Fox TV'de Bambaşka Biri, TRT 1'de Teşkilat yeni sezon tekrar bölümü, TV8'de ise MasterChef yayınlanacak.
23.10.2023 Bilgi Rehberi
MANDIRA FİLOZOFU oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu...
MANDIRA FİLOZOFU oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu filminin konusu nedir? Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu... Mandıra filozofu bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.2013 yapımı olan filmin türü ise komedidir. İzleyiciler Mandıra Filozofu filmin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili detayları merak ediyorlar. Peki Mandıra Filozofu oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
16.10.2023 Bilgi Rehberi
Mandıra Filozofu oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu konusu nedir, film nerede çekildi?
Mandıra Filozofu oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu konusu nedir, film nerede çekildi? Kanal D yayın akışında Mandıra Filozofu filmi yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek olan Mandıra Filozofu filmi hakkında meraklı arayış başladı. Peki Mandıra Filozofu oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu konusu nedir, film nerede çekildi?
31.08.2023 Cadde
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Mandıra Filozofu İstanbul filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Müfit Can Saçıntı2nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2015 yılında yapıldı. Peki Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler ve konusu nedir?
18.03.2023 Bilgi Rehberi
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı son yolculuğuna memleketi Çorum'da uğurlandı. Ünlü oyuncu annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Müfit Can Saçıntı'nın annesine son görevini yaparken tabutuna kondurduğu öpücük yürek sızlattı.
26.02.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı son yolculuğuna memleketi Çorum'da uğurlandı. Ünlü oyuncu annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Müfit Can Saçıntı'nın annesine son görevini yaparken tabutuna kondurduğu öpücük yürek sızlattı.
27.02.2023 Cadde
Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin bir süredir yoğun bakımda tedavi olan annesi Güzide Saçıntı, hayatını kaybetti. Saçıntı ailesinden yapılan açıklamada, Güzide Saçıntı'nın bugün toprağa verileceği söylendi.
26.02.2023 Cadde
MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI-KONUSU | Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi?
MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI-KONUSU | Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi? Mandıra filozofu filmi 2014 yılında beyazperdeye çıktı ve ardından ikinci filmi çıktı. Filmde usta oyuncu Rasim Öztekin de yer aldı. Filmde şehir yaşamından uzak hayatını sürdüren Mustafa Ali ile yolları kesişen iş insanı Cavit'in hikayesi anlatılıyor. Peki, Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi?
30.08.2022 Cadde
Esra Kazancıbaşı eşi Rasim Öztekin’le 20 yıllık aşkını yazdı!
Esra Kazancıbaşı eşi Rasim Öztekin’le 20 yıllık aşkını yazdı! Gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin’in, 8 Mart 2021 tarihinde yaşamını yitiren eşi Rasim Öztekin’e ithaf ettiği "Sonsuz Aşk... Rasim’im" adlı kitabının lansmanı, geçtiğimiz gün Kanyon'da gerçekleşti. Tanıtım ve ilk imza günü etkinliğine; Ahmet Kural, İlker Ayrık, Birol Güven, Müfit Can Saçıntı gibi ünlü isimlerin yanı sıra usta sanatçının sevenleri katıldı. 62 yaşında vefat eden oyuncu ile 'Seksenler' ve 'Geniş Aile'de birlikte kamera karsısına geçen İlker Ayrık, açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.
28.07.2022 Cadde
Müfit Can Saçıntı: O olmasa şimdiki ben olmazdım!
Müfit Can Saçıntı: O olmasa şimdiki ben olmazdım! Geçtiğimiz aylarda 22 yıllık eşi Çiğdem Saçıntı'dan boşanma haberiyle gündem olan oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, kardeşi Mehtap Saçıntı'nın doğum gününde duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
27.05.2022 Cadde
Teknoloji geçer, sen uçuşu hatırla
Teknoloji geçer, sen uçuşu hatırla ‘80’lerin simgesi “Top Gun”ın 36 yıl sonra gelen devam filmi “Top Gun: Maverick”, nostaljisi ve teknolojiye kıyasla insanı önceliklendiren mesajlarıyla senenin en iyi gişe filmlerinden
27.05.2022 Kültür Sanat
Müfit Can Saçıntı: Türk insanları ayrılmayı başaramıyor!
Müfit Can Saçıntı: Türk insanları ayrılmayı başaramıyor! Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', geçtiğimiz gece açıklandı. Ödül vermek için törene katılan isimlerden Müfit Can Saçıntı, gecenin sonunda gazetecilerle bir araya gelerek özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayıp, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
29.03.2022 Cadde
Abdullah Şahin mesleği ne Nilgün Belgün eski eşi mi? Abdullah Şahin kimdir kaç yaşında hayatı ve kariyeri...
Abdullah Şahin mesleği ne Nilgün Belgün eski eşi mi? Abdullah Şahin kimdir kaç yaşında hayatı ve kariyeri... Abdullah Şahin kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Oyuncu ve yönetmen olan Abdullah Şahin kariyerine erken yaşlarda başladı. 14 yaşında Tiyatro oynamaya başlayan oyuncu ilerleyen yıllarda Bursa'dan İstanbul'a gelerek abisinin yanında konservatuarda tiyatro bölümünü bitirecekti. Kariyerinde dönüm noktası Enver Demirkıran ile tanışması olan Abdullah Şahin Nokta İle Virgül tiplemeleri ile popülerliğini arttırdı. İşte Abdullah Şahin hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
5.03.2022 Cadde
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşinden boşandı!
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşinden boşandı! 'Çocuklar Duymasın' dizisi ve 'Mandıra Filozofu' filmi gibi projelerle tanınan 53 yaşındaki oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın 22 yıllık evliliği sessiz sedasız sona erdi.
3.03.2022 Cadde
Baba dizisi Fazilet Saruhanlı kim? Fazilet'i oynayan Ayda Aksel kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
Baba dizisi Fazilet Saruhanlı kim? Fazilet'i oynayan Ayda Aksel kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler? Ayda Aksel, Baba dizisinde Fazilet Saruhanlı rolünü canlandırıyor. Dizide oyuncuya Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş eşlik ediyor. Aksel, İstanbul'da doğdu ve Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Peki, Ayda Aksel kimdir, nereli?
15.02.2022 Cadde
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli? Merve Dizdar son dönemden adından fazlası ile söz ettiren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Son olarak TRT 1 ekranında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan Merve Dizdar Tiyatro kökenli oyuncular arasında yer alıyor. İşte Merve Dizdar hayatı kariyeri hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
‘Mandıra Filozofu’ndan üretici kadınlara sürpriz
‘Mandıra Filozofu’ndan üretici kadınlara sürpriz ‘Mandıra Filozofu’ rolüyle tanınan, senarist, oyuncu, yönetmen Müfit Can Saçıntı, Aydın Germencik’te üretici kadınların açtığı organik pazarı ziyaret etti.
26.10.2021 Ege
Kemal Kuruçay nereli, kaç yaşında vefat etti? Seksenler Seyfi Kemal Kuruçay kimdir? İşte dizileri
Kemal Kuruçay nereli, kaç yaşında vefat etti? Seksenler Seyfi Kemal Kuruçay kimdir? İşte dizileri Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Son olarak Seksenler dizisinde Seyfi karakterini canlandıran 59 yaşındaki oyuncunun vefat haberi sevenlerini üzdü. Peki, Kemal Kuruçay kimdir, neden vefat etti?
23.10.2021 Cadde
Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Kemal Kuruçay, hayatını kaybetti
Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Kemal Kuruçay, hayatını kaybetti Seksenler dizisinde "Seyfi" karakterini canlandıran oyuncu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığının sosyal medya hesabında Kuruçay'ın vefat haberi, "Tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi Kemal Kuruçay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadesiyle duyuruldu.
23.10.2021 Magazin
Son dakika haberleri: Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Kemal Kuruçay, hayatını kaybetti
Son dakika haberleri: Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Kemal Kuruçay, hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Seksenler dizisinde "Seyfi" karakterini canlandıran oyuncu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığının sosyal medya hesabında Kuruçay'ın vefat haberi, "Tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi Kemal Kuruçay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadesiyle duyuruldu.
23.10.2021 Cadde
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kim, konusu nedir! İşte, oyuncu kadrosu...
Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kim, konusu nedir! İşte, oyuncu kadrosu... Müfit Can Saçıntı'nın başrolde yer aldığı Mandıra Filozofu İstanbul filmi, Mustafali'nin mütevazi hayatını bir süreliğine geride bırakarak metropol İstanbul'daki yaşam mücadelesini ekrana getiriyor. Peki, Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler?
15.08.2021 Cadde
Mandıra Filozofu oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu nerede çekildi?
Mandıra Filozofu oyuncuları ve konusu! Mandıra Filozofu nerede çekildi? Yerli film Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekmişti. Film 2014 yılında sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Rasim Öztekin'in de yer aldığı Mandıra Filozofu filmi konusu araştırılıyor. İşte, Mandıra Filozofu oyuncu kadrosu...
8.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mandıra Filozofu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.