Manevra

Manevra

Son dakika manevra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan manevra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan manevra haber sayfamızda...

Manevra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.237 manevra haberi bulunmuştur.
Bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırdı, yayaya çarpıp ağır yaraladı
Bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırdı, yayaya çarpıp ağır yaraladı Adana'nın Kozan ilçesinde seyir halindeyken önüne çıkan bisikletliye çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı otomobil, yol kenarında yürüyen Furkan Yalım'a (25) çarptı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen kazadan sonra sürücü olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Yalım hastanede tedaviye alındı.
15.04.2024 Haberler
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank'
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank' Rusya-Ukrayna savaşı kullanılan yeni yöntemler, taktikler ve araçlarla adeta bir laboratuvara dönüşmüş durumda. Bu laboratuvardaki halihazırdaki en ilginç aktörlerden biri de drone sistemleri. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için alınan önlemler ise en az drone sistemlerinin performansı kadar ilginç. Bunun son örneği de üzerindeki koruma kaplamasıyla adeta kaplumbağaya benzeyen bir tank.
11.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Haberler
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Gündem
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi
Servis servisinin altında kalan yaşlı adam feci şekilde can verdi Gaziantep'te, geri manevra yapan işçi servisinin altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adam hayatını kaybetti.
28.03.2024 Gündem
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.
26.03.2024 Gündem
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor Lighthouse Reports, yürüttüğü araştırmada Fransız polisinin göçmenlere karşı 'saldırgan yöntemler' kullandığını gösteren görüntüler, belgeler ve tanık ifadeleri elde ettiğini duyurdu.
26.03.2024 Dünya
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Dünya
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Haber Bülteni
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı!
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Kayserispor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor
SOLOTÜRK hayranları ile buluştu: Mühimmatlarımızı Türk savunma sanayimiz üretiyor Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza günü düzenledi. SOLOTÜRK Pilotları Binbaşı Murat Bakıcı ve Binbaşı Yasin Dikkule gençlere SOLOTÜRK ile ilgili bilgi verdi, tecrübelerini aktardı. Binbaşı Bakıcı, "Bizlere çok soru geliyor, F-16 olmasaydı hangi uçakla gösteri yapmak isterdiniz diye? 'Yerli ve milli' uçağımızla yapmak isterdik. İnşallah, KAAN'ın pilotları da aranızdan çıkacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler Dünya son yılların en büyük terör saldırısına odaklandı. Rusya'da bir konser alanını basan ve DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen teröristler 100'e yakın kişiyi öldürdü ve yaraladı. ABD basınında çıkan haberlerde ise Washington yönetiminin çoktan saldırıyı bildiği ifade edildi.
23.03.2024 Dünya
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
Mavi Vatan’a derin kulak
Mavi Vatan’a derin kulak ASELSAN, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde donanmaya deniz altı savunma harbinde önemli bir yetenek kazandırdı. Türkiye’nin ilk millî ufuk ötesi deniz altı savunma harbi sonarı Düşük Frekanslı Aktif Sonar Sistemi (DÜFAS), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine girdi.
20.03.2024 Gündem
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Ankara artık çifte fırsatın farkına varıyor' diyen ekonomi gazetesi Globes, Türkiye ve güney komşusunun ABD'nin Suudi Arabistan ve İsrail üzerinden planladığı koridordaki gecikmelerden yararlandığını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Futbol
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
25 Nisan’ı anmak tarihsel hata
25 Nisan’ı anmak tarihsel hata Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Borlat ‘Çanakkale’nin tarihi anlamda en önemli 3 günü 18 Mart, 10 Ağustos ve 9 Ocak. 25 Nisan’ı anmak hatalı’ diyor.
18.03.2024 Gündem
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Hong Kong bandıralı YM Witness isimli geminin rıhtıma yanaşması sırasında meydana gelen ve üç vincin devrilmesi sırasında bazı konteynerlerin denize düştüğü kazayla ilgili Evyapport Liman İşletmesi tarafından yapılan açıklamada, "Olay neticesinde can kaybı ve yaralanma yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. İskelemizde tank ve konteyner terminal operasyonlarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.
17.03.2024 Gündem
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
16.03.2024 Haberler
Ehliyetsiz sürücüyü tekmeleyen polise soruşturma açıldı
Ehliyetsiz sürücüyü tekmeleyen polise soruşturma açıldı Manisa’da trafik polisi, uygulama noktasından kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücü E.E.'yi (17) tekmeleyip, yere yatırdı.
15.03.2024 Gündem
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza TCDD Taşımacılık’ın araç havuzuna 95 adet yerli ve milli “Eskişehir 5000” elektrikli anahat lokomotifinin dahil olacağını bildirerek, “TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü, TCDD Taşımacılık için 95 adet ‘Eskişehir 5000’ün üretimine başlayacak. Lokomotifimizin yerlilik oranı seri üretimde yüzde 85’e kadar çıkacak” dedi. Bakan Uraloğlu, bu alandaki ilklerin ve enlerin projesi olarak da kabul ettikleri Eskişehir-5000 projesinin 1280 kW gücüyle bugüne kadar Türkiye’de tasarlanan en yüksek güçlü CER motoru özelliğini taşıdığının altını çizdi.
15.03.2024 Ekonomi
İzmir’de belediye otobüsüne TIR çarptı! Ölü ve yaralılar var
İzmir’de belediye otobüsüne TIR çarptı! Ölü ve yaralılar var İzmir’de yolcular bulunan belediye otobüsünün şerit ihlali yaptığı ileri sürülen TIR’la çarpışmamak için ormana direksiyon kırdığı olayda TIR, otobüsün körük kısmına çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.
12.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manevra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.