Manipülasyon

Manipülasyon

Son dakika manipülasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan manipülasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan manipülasyon haber sayfamızda...

Manipülasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.300 manipülasyon haberi bulunmuştur.
DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama
DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu' iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
20.04.2024 Gündem
‘Tüm teröristler yok edilecek’
‘Tüm teröristler yok edilecek’ Mehmetçik’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin “Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz devam edecek” mesajını verdi.
11.04.2024 Gündem
DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama
DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, 'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' iddiasının doğru olmadığı belirtti.
9.04.2024 Gündem
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi Ardahan’da mevcut başkan ve CHP adayı Faruk Demir’in kazandığı seçim, AK Parti yönetiminin itirazını değerlendiren İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek, yenilenmesine karar verildi. CHP yönetiminin yenilenme kararının iptali için İl Seçim Kurulu’na müracaat edeceği bildirildi.
4.04.2024 Gündem
Kate Middleton'ın kanser açıklaması videosuna uyarı notu eklendi!
Kate Middleton'ın kanser açıklaması videosuna uyarı notu eklendi! Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Bir fotoğraf ajansı, Kate Middleton'ın kanser teşhisini açıkladığı görüntülere eklediği uyarıyla Prenses hakkındaki spekülasyonların alevlenmesine neden oldu.
4.04.2024 Cadde
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıklarını söyledi. Zeydan Karalar, "Kazanıp, 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde tekrar kazanamasaydım, suçlu bendim. Adana’yı yeniden bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak için çalışacağız" dedi.
31.03.2024 Haberler
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama
Adana seçim sonuçlarıyla ilgili Zeydan Karalar'dan açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandıklarını söyledi. Zeydan Karalar, "Kazanıp, 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde tekrar kazanamasaydım, suçlu bendim. Adana’yı yeniden bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapmak için çalışacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden, "'Tercih ettiğiniz adaya oy attıktan sonra diğer partilerin üzerini çizin' şeklindeki paylaşımlar, oyların geçersiz sayılması için yürütülen manipülasyon çalışmalarıdır" açıklaması yapıldı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener oyunu kullandı
YSK Başkanı Ahmet Yener oyunu kullandı Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Arjantin İlkokulu’nda oy verme işlemini gerçekleştirdi. Yener, güvenlik güçlerinin doğu illerine oy kullanmak için sevk edilmesine ilişkin, “Kurul önüne bu tür konular gelirse de kurul değerlendirir, bir sonuca varır. Bunlar iftiradan ibarettir” dedi.
31.03.2024 Gündem
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi'
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi' 'Biz İzmir’de 3 stadyum projelerimizle yola çıktık. Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak stadyumu ve üçünün temelini de birlikte attık.' diyen Kasapoğlu, 'Türkiye'de her zaman üretimin, gelişimin önünde engel olan bir zihniyet yine aynı şekilde Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi. Hem Büyükşehir Belediyesi hem diğer kurumlar, kuruluşlar mahkemelere açtıkları davalarla bu süreci akamete uğrattılar” şeklinde konuştu.
30.03.2024 Gündem
Ali İhsan Yavuz kazanacakları yeni illeri açıkladı: Fazla sayıda sürprizler olacak
Ali İhsan Yavuz kazanacakları yeni illeri açıkladı: Fazla sayıda sürprizler olacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, katıldığı televizyon programında yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Seçmenden ‘sandık’ göçü
Seçmenden ‘sandık’ göçü Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kurum anketlere de değinerek " Manipülasyon yapıyorlar, kaybedeceklerini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız 31 Mart seçimlerine ilişkin konuşan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarının çok hızlı bir şekilde alınacağını belirtti.
29.03.2024 Gündem
‘Güç bela başardım’
‘Güç bela başardım’ ‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü açıkladı.
29.03.2024 Cadde
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
İBB adayı Murat Kurum: Oylarımıza sahip çıkmak, İstanbul’a sahip çıkmaktır
İBB adayı Murat Kurum: Oylarımıza sahip çıkmak, İstanbul’a sahip çıkmaktır AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da avukatlarla iftarda buluştu. Programda konuşan Kurum, “Sizler, 31 Mart’ın demokrasi nöbetçilerisiniz. Sizler, hukuki bilgi ve tecrübenizle, seçimlerin en güvenilir şekilde yürütülmesinde kilit bir rol oynayacaksınız. Adil ve şeffaf bir seçim için sahada olacaksınız ve her vatandaşın oyunun sayılmasını sizler sağlayacaksınız. Çünkü her bir oy çok değerlidir." dedi.
21.03.2024 Gündem
Murat Kurum: O gün sandıklarımızın başında olacağız
Murat Kurum: O gün sandıklarımızın başında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da avukatlarla iftarda buluştu. Programda konuşan Kurum, “Sizler, 31 Mart’ın demokrasi nöbetçilerisiniz. Sizler, hukuki bilgi ve tecrübenizle, seçimlerin en güvenilir şekilde yürütülmesinde kilit bir rol oynayacaksınız. Adil ve şeffaf bir seçim için sahada olacaksınız ve her vatandaşın oyunun sayılmasını sizler sağlayacaksınız. Çünkü her bir oy çok değerlidir. İnşallah sandık sonuç tutanaklarının birleştirilmesi aşamasında da teyakkuzda olacağız. Orada bir oyumuzun zayi olmaması adına her türlü özen ve gayreti göstereceğiz" dedi.
21.03.2024 Haberler
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil'
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. Agence France-Presse'in (AFP) küresel haber direktörü Phil Chetwynd, Middleton'ın ortalığı karıştıran photoshop'lu karesi hakkında konuşarak; çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Manipülasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.