Maral

Maral

Son dakika Maral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maral haber sayfamızda...

Maral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 483 maral haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Maral konuk oluyor
Maral konuk oluyor Dream Türk’te yayınlanan ve sunuculuğunu Yağmur Ayaz’ın, yapımcılığını Suat Yanç’ın üstlendiği ‘50 Fifty’, özel konularıyla müzik ve magazin dünyasının nabzını tutacak.
11.04.2024 Cadde
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde
Darülaceze sakinlerini unutmadı
Darülaceze sakinlerini unutmadı Tuğba Özay, Darülaceze sakinleri için iftar yemeği düzenledi.
23.03.2024 Cadde
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım Türkücü Maral, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, "Sevenlerimin karşısına böyle çıkınca şaşırıyorlar" dedi. Türkücü, parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çekti.
13.03.2024 Cadde
Maral: Tuba Ünsal'ın fikirleri benim için çok önemli!
Maral: Tuba Ünsal'ın fikirleri benim için çok önemli! Şarkıcı Maral, önceki gece bir etkinliğe katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Maral, oyuncu Tuba Ünsal ile sosyal medyada yaptıkları paylaşım hakkında konuştu.
28.02.2024 Cadde
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı
Meral Akşener ablası Mualla Özen'i son yolculuğuna uğurladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ablası Mualla Özen'i Kocaeli'de son yolculuğa uğurladı. Cenazeye çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı.
3.02.2024 Gündem
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri Düğünlerde romantik şarkılar kadar hareketli şarkı seçimleri de oldukça önemlidir. Düğününüze gelen misafirlerinizin kendini tutamayıp piste koşmasını istiyorsanız listemizi incelemelisiniz. En güzel düğün halay şarkılarını sizler için derledik.
2.01.2024 İlişkiler
Siirt'te 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye tesis açtı
Siirt'te 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye tesis açtı Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Pirinçlik köyünde 7 kadının bir araya gelerek 650 bin TL'ye kurduğu 'Üreten Eller Kadın Kooperatifi Tayfi Üzüm Yaprağı Salamura Tesisi' çalışmalarına devam ediyor.
8.12.2023 Ekonomi
Sabah tıp öğrencisi, akşam temizlik işçisi! 'Hayaldi, gerçek oldu'
Sabah tıp öğrencisi, akşam temizlik işçisi! 'Hayaldi, gerçek oldu' Diyarbakırlı olan Ahmet Selçuk Maral ve Mehmet Caner Bahçivancı’nın yolları üniversiteyi kazanmak için kayıt yaptırdıkları dershanede kesişti. Hem Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan hem de KPSS’de iyi bir puan alarak aynı fakültenin hastanesinde temizlik personeli olarak işe başlayan gençlere başarılarının sırrını sorduk.
8.11.2023 Yaşam
172 yıllık kapının ardında büyüleyen manzara
172 yıllık kapının ardında büyüleyen manzara  Artvin'in Borçka ilçesindeki Gürcistan sınırında bulunan Camili Havzası'nda yer alan 172 yıllık tarihi İremit Camii yıllara meydan okuyor.
3.11.2023 Gündem
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Uluslar B Ligi'ne yükseldi!
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Uluslar B Ligi'ne yükseldi! A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi'nin 4'üncü maçında Lüksemburg'u 1-0 mağlup etti ve B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.
31.10.2023 Futbol
Pullarla kaplı özel plaka araç! 'Sokakta benden çok tanınıyor'
Pullarla kaplı özel plaka araç! 'Sokakta benden çok tanınıyor' Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
9.10.2023 Cadde
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü 25. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde bu sezona damga vuran “1984” ödüllendirildi.“1984”le “Yılın En Başarılı Yönetmeni” seçilen Murat Daltaban “Tutkuyla tiyatro yapan herkese hayranım” dedi.
5.10.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Meral İsminin Anlamı Nedir? Meral Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Meral İsminin Anlamı Nedir? Meral Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Kökeni eski bir tarihe uzanan Meral günümüzde, ‘Maral’ üzerinden türemiş şekilde gelmiş bir isimdir. Özellikle okunuşu ve anlamı ile beraber sevilen özel isimler içerisinde yer almaktadır. Peki, Meral isminin anlamı nedir? Meral ne demek, ne anlama gelir? İşte bilinmesi gerekenler.
25.09.2023 Aile
Pençe Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: Erkan Selçuk şehit oldu
Pençe Kilit Harekatı bölgesinden acı haber: Erkan Selçuk şehit oldu Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Söz. Er Erkan Selçuk şehit oldu.
26.08.2023 Gündem
Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı!
Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı! Oyuncu Ece Yaşar, evinde çember içinde dans ederken yere düştü. Yaşar, düşme anını Instagram hesabından paylaşarak, "Gayet iyiyim. Göründüğünden daha usturuplu düştüm. Gereken dersler alındı" açıklamasında bulundu.
21.08.2023 Cadde
Bu sergiye köpeksiz girilmez
Bu sergiye köpeksiz girilmez Beyoğlu’ndaki Ambidexter Gallery, “Dogs, Dogs, Dogs” adlı sergide 23 sanatçının köpeklerden ilham alan yapıtlarını bir araya getiriyor. Sergi kapsamında yarın köpeklerin de davetli olduğu bir parti düzenlenecek.
26.07.2023 Kültür Sanat
Horlama cinayetinde yeni gelişme! Akıl sağlığı raporu talep edildi
Horlama cinayetinde yeni gelişme! Akıl sağlığı raporu talep edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kendisini daha önce horladığı için uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral'ı (29) kaldıkları lojmanda uyurken 20 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan özel güvenlik görevlisi Muzaffer Esen'in (28), avukatlarının, akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek rapor talebinde bulundu.
20.07.2023 Gündem
Erdoğan'dan emekli maaşlarına yapılan zamla ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan emekli maaşlarına yapılan zamla ilgili son dakika açıklaması Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zamla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, Rus lider Putin ile görüşeceği tarihi de duyurdu.
8.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.