Transfer haberleri | Sky Sports son dakika olarak duyurdu! Fenerbahçe bombayı patlatıyor...
Transfer haberleri | Sky Sports son dakika olarak duyurdu! Fenerbahçe bombayı patlatıyor... Fenerbahçe'nin flaş transfer hamlesini Sky Sports son dakika olarak geçti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu dev transfer için resmi görüşmelere başladı. Fenerbahçe yıldız futbolcunun transferini tamamlayarak taraftarına müjdeyi vermek istiyor. İşte detaylar...
20.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Marcos Rojo transferini bitiriyor
Fenerbahçe, Marcos Rojo transferini bitiriyor Zanka transferinin ardından stoper bölgesine bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan Marcos Rojo'yla ilgilendiği konuşuluyordu. Ada basınından söz konusu transferle ilgili Sarı Lacivertliler'i heyecanlandıran bir haber geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe M.United'lı Marcos Rojo için girişimlere başladı!
Fenerbahçe M.United'lı Marcos Rojo için girişimlere başladı! A Spor'un iddiasına göre Fenerbahçe, Manchester United'ın Arjantinli stoperi Marcos Rojo'yu kiralamak için girişimlere başladı. Haberde, görüşmelerde son aşamaya gelindiği ve Comolli'nin bu transferle ilgilendiği öne sürüldü.
14.08.2018 Futbol
Mourinho'dan muz sürprizi!
Mourinho'dan muz sürprizi! UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'ın evinde Rostov'u 1-0 yendiği maçta çok ilginç bir olay yaşandı. Ünlü teknik adam Jose Mourinho maç içerisinde açıkan oyuncusu Marcos Rojo'ya muz soyup verdi...
17.03.2017 Futbol
Marcos Rojo'nun kuzeni öldürüldü
Marcos Rojo'nun kuzeni öldürüldü Manchester United'ın yıldız oyuncularından Marcos Rojo'nun kuzeni emekli bir polisi gasp etmeye çalışırken öldürüldü.
7.03.2017 Futbol
Antrenmanda yeni akım!
Antrenmanda yeni akım! Manchester United'lı futbolcular Timothy Fosu-Mensah, Marcus Rashford ve Marcos Rojo yeni antreman akımına katıldılar. Yapılan antrenmanın kuralları ise çok basit. Üç oyunucunun da net bir atışla topu ağlara göndermeden önce 20 saniye boyunca topu havada tutması gerekiyor.
29.11.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ekim 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 28 Ekim 2016 Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i değerlendirdiği açıklamaları yorumlayan Levent Tüzemen, tecrübeli oyuncunun bu sezonki performansını da eleştirdi.    Sezon başında West Ham United'a kiralanan ve performansı nedeniyle eleştirilen Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri dönmek istiyor.     Spor yorumcusu Ziya Şengül, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararını değerlendirdi.    Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Aurelien Chedjou'nun boşluğunu Manchester United'dan Marcos Rojo ile doldurmayı planlıyor.
28.10.2016 Programlar
Kırmızı samuray vs. kırmızı şeytanlar!
Kırmızı samuray vs. kırmızı şeytanlar! Manchester United'ın yeni transferleri Radamel Falcao, Marcos Rojo ve Juan Mata yeni sponsorun fotoğraf çekimleri için Kırmızı Samuray ile bir araya geldi.
17.09.2014 Futbol