Mario Gomez

Mario Gomez

Son dakika Mario Gomez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mario Gomez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mario Gomez haber sayfamızda...

Mario Gomez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.190 mario gomez haberi bulunmuştur.
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü!
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü! Alman futbolunun efsanelerinden Mario Gomez, eski takım arkadaşlarından Manuel Neuer ile ilgili konuştu.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede Fernando Santos'la yolları ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner'
SON DAKİKA | Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta ayrılacak isimleri duyurdu! 'Necip yüzünden geri döner' Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Sarıdağ, siyah-beyazlılarda sezon sonunda takımdan ayrılacak isimleri duyururken yeni transfer için "Necip yüzünden geri döner." ifadesini kullandı.
6.03.2024 Beşiktaş
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında son sırada yer alan İstanbulspor'u 2-0 yenerek Galatasaray derbisi öncesi seri yakaladı. Spor yazarları siyah-beyazlı takımın galibiyetini yorumladı.
26.02.2024 Beşiktaş
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı Galatasaray'ın Mertens, Zaniolo ve Icardi gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer etmesinde büyük pay sahibi olan menajer George Gardi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Gardi, Galatasaray için görüşmelerde bulunduğu üç dünya yıldızını duyurdu.
12.10.2023 Galatasaray
Canlı yayında Ghezzal'ın bilinmeyenlerini açıkladı! Galatasaray detayı
Canlı yayında Ghezzal'ın bilinmeyenlerini açıkladı! Galatasaray detayı Şenol Güneş önderliğinde gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı ekibin transfer gündemini canlı yayında değerlendirirken yıldız futbolcu Ghezzal hakkında bilinmeyenleri de açıkladı.
1.08.2023 Beşiktaş
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu geride kalırken kulüplerin kadrolarında 74 ülkeden 311 yabancı ve yurt dışı doğumlu 13 ülkeden 62 gurbetçi futbolcu yer aldı. 81 ili olan Türkiye'de sadece 42 ilden futbolcu Süper Lig'de forma giydi. 19 takımın yer aldığı ligde, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 futbolcu top koşturdu.
1.07.2023 Süper Lig
Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta
Galatasaray'a çifte transfer müjdesi! Resmi açıklama bu hafta Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'a iki yıldız isimden müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip, transferleri kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyor. İşte detaylar...
18.06.2023 Galatasaray
Sert çıktı: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spalletti'yi getirecek hali mi var?
Sert çıktı: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spalletti'yi getirecek hali mi var? Jorge Jesus'la yolları ayıran Fenerbahçe yönetimi teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Ali Koç dün Olağan Mali Genel Kurul'da yaptığı açıklamada yeni teknik direktör için ipuçları verdi. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, sarı-lacivertli kulüpteki son gelişmeleri masaya yatırırken, Başkan Ali Koç'a eleştiriler yöneltti. İşte o yazı...
18.06.2023 Fenerbahçe
Bayern Münih'ten Beşiktaş'a yılın transfer bombası! Mario Gomez devrede
Bayern Münih'ten Beşiktaş'a yılın transfer bombası! Mario Gomez devrede Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için bomba bir transfer iddiası gümndeme geldi. Siyah-beyazlı takımın eski oyuncusu Mario Gomez'in de transferde etkin rol alabileceği kaydedildi. İşte detaylar...
18.06.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Fenerbahçe’ye geri dönüyor! İşte teknik direktörlük görevi için en ciddi aday
ÖZEL | Fenerbahçe’ye geri dönüyor! İşte teknik direktörlük görevi için en ciddi aday Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Fenerbahçe, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başladı. Jorge Jesus'un takımdan ayrılmasından sonra yeni teknik patron merak edilirken, en ciddi aday belli oldu.
18.06.2023 Fenerbahçe
Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi finali öncesi havadan görüntülendi
Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi finali öncesi havadan görüntülendi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu öncesinde hazırlıklar tamamlandı.
9.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi Kupası, İstanbul'un tarihi yerlerinde sergilendi
Şampiyonlar Ligi Kupası, İstanbul'un tarihi yerlerinde sergilendi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin kupası İstanbul'un tarihi yerlerinde sergileniyor.
7.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar rekora koşuyor
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar rekora koşuyor Son 11 maça 13 golle damgasını vuran Aboubakar, Mario Gomez ve Burak Yılmaz'ı geride bırakıp üst üst 6 karşılaşmada gol atmayı hedefliyor. Yıldız oyuncu, takımının 2.'lik koltuğuna oturması için Konya maçına kilitlenmiş durumda.
6.06.2023 Beşiktaş
Ümit Özat, Icardi için verdiği sözü tuttu, saçlarını kırmızıya boyattı
Ümit Özat, Icardi için verdiği sözü tuttu, saçlarını kırmızıya boyattı Eski Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat ile Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi arasındaki söz düellosunda flaş gelişme yaşandı. Özat, Arjantinli yıldız için verdiği sözü tuttu.
1.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta Dele Alli ladesi tutmadı! Beklenen performans gelmedi
Beşiktaş'ta Dele Alli ladesi tutmadı! Beklenen performans gelmedi Mayıs 2018’de piyasa değeri tam 100 milyon euroyu gören Dele Alli beklentilerin aksine Beşiktaş’ta büyük hayal kırıklığı yarattı. Oysa Tottenham ve Everton’da yaşadığı problemler gün gibi ortadaydı. “Fırsat transferi” denilerek getirilmişti ancak olmadı, Dele Alli macerası acı bir dersle noktalandı.
28.05.2023 Beşiktaş
Atilla Gökçe, Şenol Güneş'in etkisini açıkladı! 'Şampiyon adayı statüsü kazandı'
Atilla Gökçe, Şenol Güneş'in etkisini açıkladı! 'Şampiyon adayı statüsü kazandı' Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Ligde tüm dengeleri değiştiren mücadele için Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, Şenol Güneş için övgü dolu sözler kullanırken, aynı zamanda da siyah-beyazlıların yeniden şampiyonluk adayı olduğunun altını çizdi.
3.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi
Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılığı açıklarken "Şenol güneş özel görüştü ama oyuncu kalmayı istemedi." dedi.
10.04.2023 Beşiktaş
Ülkemizde forma giymiş Şampiyonlar Ligi'nin en golcü 11 futbolcusu
Ülkemizde forma giymiş Şampiyonlar Ligi'nin en golcü 11 futbolcusu Şampiyonlar Ligi'nde oynamış ve gösterdikleri performanslar ile dev organizasyona damga vurmuş isimler, Türkiye'de de mücadele ettiler. Süper Lig'de forma giymiş ve Şampiyonlar Ligi'nde damga vurmuş 11 isim...
7.04.2023 Futbol
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo ile ilgili Fenerbahçe gerçeğini menajeri George Gardi İtalyan basınına açıkladı.
23.03.2023 Galatasaray
Başakşehir - Beşiktaş maçına Vincent Aboubakar damgası! Hakeme itiraz etti: VAR uyardı, kırmızı kart çıktı
Başakşehir - Beşiktaş maçına Vincent Aboubakar damgası! Hakeme itiraz etti: VAR uyardı, kırmızı kart çıktı Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Başakşehir, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakaya damga vuran isim Vincent Aboubakar oldu. Kamerunlu oyuncunun Mete Kalkavan'a itirazı dikkat çekti.
13.03.2023 Beşiktaş
PSG'nin Şampiyonlar Ligi laneti! Messi ve Mbappe'den erken veda
PSG'nin Şampiyonlar Ligi laneti! Messi ve Mbappe'den erken veda UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Tottenham, Milan ile karşı karşıya gelirken, Bayern Münih ise PSG ile kozlarını paylaştı. Dev kupada Paris Saint-Germain'in laneti devam ederken öte yandan Tottenham - Milan maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı.
9.03.2023 Şampiyonlar Ligi
Kim Min-Jae suskunluğunu bozdu! 'Gurur duyuyorum'
Kim Min-Jae suskunluğunu bozdu! 'Gurur duyuyorum' İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin tecrübeli futbolcusu Kim Min-Jae, İtalyan basınına verdiği röportajda dikkat çekici kelimeler kullandı.
9.03.2023 İtalya Serie A
Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı
Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı 2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ta unutulmaz izler bırakan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez sonrasında kariyerine Fiorentina, Wolfsburg ve Stuttgart'ta devam etmişti. Mario Gomez, İstanbul'a gelerek Beşiktaş Kulübü'ne özel bir röportaj verdi.
9.03.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı İtalyan menajer ile 2019'da yaşadığı anlaşmazlığın ardından Fenerbahçe'nin adeta rakibi oldu. George Gardi, Trabzonspor ve Galatasaray'a getirdiği yıldızlarla sarı-lacivertli takımın rakiplerinin güçlenmesini sağladı. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde İtalyan menajerle ile ilgili futbol gündemine yansımayan gerçekleri aktardı. İşte o yazı...
8.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mario Gomez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.