Mark Meadows

Mark Meadows

Son dakika Mark Meadows haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mark Meadows gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mark Meadows haber sayfamızda...

Mark Meadows

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 mark meadows haberi bulunmuştur.
Donald Trump için 200 bin dolar kefalet bedeli
Donald Trump için 200 bin dolar kefalet bedeli Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendi kurduğu sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı paylaşımda "Perşembe günü Georgia'nın Atlanta kentine gideceğim ve Radikal Solcu Bölge Başsavcısı Fani Willis tarafından TUTUKLANACAĞIM. Buna inanabiliyor musunuz?" dedi.
22.08.2023 Dünya
98 sayfalık iddianamenin ardından Trump'tan açıklama! 21 Ağustos'u işaret etti
98 sayfalık iddianamenin ardından Trump'tan açıklama! 21 Ağustos'u işaret etti ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 başkanlık seçimleri ile ilgili kendisine yöneltilen suçlamaların ardından açıklama yaptı. Trump yaptığı açıklamada, "Georgia’da düzenlenen başkanlık seçimindeki sahtekarlıkla ilgili büyük, karmaşık, ayrıntılı ama çürütülemez bir rapor neredeyse tamamlandı” ifadelerini kullandı.
15.08.2023 Dünya
Trump'a kötü haber! Hakkında iddianame hazırlandı
Trump'a kötü haber! Hakkında iddianame hazırlandı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump hakkında Georgia eyaletindeki 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale ettiği gerekçesiyle yeni bir iddianame hazırlandı.
15.08.2023 Dünya
Trump’ın tartışmalı ses kaydı ortaya çıktı!
Trump’ın tartışmalı ses kaydı ortaya çıktı! ABD medyasında, eski başkan Donald Trump’ın, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra gizli bir belgeyi sakladığını kabul ettiğine ilişkin bir ses kaydı ortaya çıkarıldı.
28.06.2023 Dünya
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı Amerikan haber kuruluşları, Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gizli bilgileri içeren belgeleri sakladığını kabul ettiği bir ses kaydını yayınladı.
27.06.2023 Dünya
Amerikan medyası: ABD Adalet Bakanlığı, Trump’ın peşine düştü
Amerikan medyası: ABD Adalet Bakanlığı, Trump’ın peşine düştü Washington Post gazetesine göre, başlatılan inceleme kapsamında Trump’ın seçim sonuçlarına müdahalesi olup olmadığı araştırılıyor. ABD Adalet Bakanlığı şimdiye kadar Trump’ın seçim sonuçlarındaki rolüyle ilgili herhangi bir işlem başlatacağına işaret etmemişti. Uzmanlar, federal savcıların Trump'a suçlamada bulunmasının çok ciddi sonuçları olabileceğini söylüyor.
27.07.2022 Dünya
'Trump, Kongre baskınına gidenlerin silahlı olduğunu biliyordu'
'Trump, Kongre baskınına gidenlerin silahlı olduğunu biliyordu' 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
Trump yönetiminin kilit ismine 'Kongre'ye itaatsizlik' suçlaması!
Trump yönetiminin kilit ismine 'Kongre'ye itaatsizlik' suçlaması! ABD Temsilciler Meclisi, 6 Ocak'taki Kongre baskınıyla ilgili soruşturmada eski başkan Donald Trump döneminde kabineden sorumlu en üst düzey yetkili olan Mark Meadows hakkındaki kararını açıkladı.
15.12.2021 Dünya
Meadows'a göre Trump'ın İncil ile poz vermesi Ivanka'nın fikriydi
Meadows'a göre Trump'ın İncil ile poz vermesi Ivanka'nın fikriydi Eski Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows'un yeni kitabına göre, Donald Trump'ın geçen yaz St. John Kilisesi'nde çektirdiği çok eleştirilen İncil fotoğrafı, kızı Ivanka Trump'ın fikriydi.
15.12.2021 Dünya
Dünya tarihi yayını canlı izlemişti! Kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı
Dünya tarihi yayını canlı izlemişti! Kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı The Guardian gazetesi, Donald Trump'ın ABD başkanı olduğu dönemde Joe Biden'la ilk canlı yayın tartışmasına çıkmadan 3 gün önce yaptırdığı korona virüs testinin "pozitif" sonuçlandığını iddia etti
1.12.2021 Dünya
Trump'ın talebi reddedildi! Gizli tutulmayacak...
Trump'ın talebi reddedildi! Gizli tutulmayacak... ABD'de bir mahkeme, Kongre'ye 6 Ocak'ta düzenlenen baskını araştıran komisyonun eski Başkan Donald Trump dönemindeki Beyaz Saray kayıtlarından bazılarına erişebileceğine hükmetti. Trump, baskınla ilgili Başkanlık Belgeleri'nin gizli tutulmasını istiyordu.
10.11.2021 Dünya
Trump'ın eski danışmanının 'Kongreyi tahkir' ile suçlanması tavsiyesi
Trump'ın eski danışmanının 'Kongreyi tahkir' ile suçlanması tavsiyesi ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulu, eski Başkan Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon'ın "Kongreyi tahkir" ile suçlanması yönünde Adalet Bakanlığına tavsiyede bulundu.
21.10.2021 Dünya
Trump'ın sağ kolu Bannon köşeye sıkıştı
Trump'ın sağ kolu Bannon köşeye sıkıştı ABD'de, Kongre baskınını soruşturmakla görevli Temsilciler Meclisi özel komitesi, eski Başkan Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon'ın "Kongreyi tahkir" ile suçlanması yönünde Adalet Bakanlığına tavsiyede bulundu.
20.10.2021 Dünya
Trump'ın 6 Ocak korkusu! Dava açtı
Trump'ın 6 Ocak korkusu! Dava açtı Eski ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak'ta düzenlenen Kongre baskınıyla ilgili kayıtların açığa çıkmasını önlemek için Demokratların kontrolündeki Temsilciler Meclisinin baskını soruşturmakla görevli özel komitesini ve Ulusal Arşivleri dava etti.
19.10.2021 Dünya
Trump köşeye sıkıştı! Danışmanlarının ifade vermesini engellemek istiyor
Trump köşeye sıkıştı! Danışmanlarının ifade vermesini engellemek istiyor ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın, bazı eski danışmanlarının 6 Ocak’ta taraftarlarının Kongre binasına yönelik yaptığı baskınla ilgili bir kongre soruşturma komitesi önünde ifade vermelerini engellemeye çalıştığı ileri sürüldü.
8.10.2021 Dünya
Kongre Baskını soruşturmasında Trump yönetimi yetkilileri ifadeye çağrıldı
Kongre Baskını soruşturmasında Trump yönetimi yetkilileri ifadeye çağrıldı ABD'de 6 Ocak’ta düzenlenen Kongre Baskını’nı soruşturmakla görevli Temsilciler Meclisi Komitesi, eski Başkan Donald Trump’la ilişkili 4 kişiyi ifadeye çağırdığını açıkladı.
24.09.2021 Dünya
Rezalet! Ülke birbirine girerken Trump ailesi...
Rezalet! Ülke birbirine girerken Trump ailesi... ABD'nin başkenti Washington DC'de şiddet patlak vermeden ve destekçileri Kongre Binası'na saldırmadan kısa bir süre önce Başkan Trump ve ailesinin kutlama havasındaki görüntüleri ortaya çıktı. Ülke yangın yerine dönmüşken eğlenen Trump ailesinin görüntüleri infial yarattı.
8.01.2021 Dünya
Tam onay için gözler FDA’da
Tam onay için gözler FDA’da Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Pfizer/BioNTech aşısına acil kullanım izni verilmesini tavsiye etti. Danışma kurulunun oylamasında, acil kullanım onayı 17’ye karşı dört oyla kabul edilirken ‘nihai kararı FDA yetkililerinin vereceği’ duyuruldu
12.12.2020 Dünya
Son dakika... Trump'ı koruyan 130 kişide koronavirüs tespit edildiği iddiası!
Son dakika... Trump'ı koruyan 130 kişide koronavirüs tespit edildiği iddiası! ABD'de Beyaz Saray'ın ve başkanların güvenliğinden sorumlu Gizli Servis biriminde çalışan 130 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı ya da virüse yakalanan kişilerle temas ettikleri için kendilerini karantinaya aldıkları iddia edildi.
13.11.2020 Dünya
Soğuk algınlığı koronasavar gibi
Soğuk algınlığı koronasavar gibi Soğuk algınlığıyla savaşmak için vücudun ürettiği bazı antikorların Kovid-19’a neden olan SARS-CoV-2 koronavirüsünü de etkisiz hale getirebildiği belirlendi
8.11.2020 Gündem
Beyaz Saray Genel Sekreteri Meadows koronavirüse yakalandı
Beyaz Saray Genel Sekreteri Meadows koronavirüse yakalandı ABD  Beyaz Saray Genel Sekreteri Mark Meadows'un koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.
7.11.2020 Dünya
DSÖ’den pandemi yorgunlarına çağrı: Pes etmeyin
DSÖ’den pandemi yorgunlarına çağrı: Pes etmeyin DSÖ, aylardır devam eden kısıtlamalar nedeniyle “pandemi yorgunu” olan insanlara, ciddiyeti daha da artırarak “pes etmemeleri” konusunda uyarıda bulundu.
28.10.2020 Dünya
Atışmanın tonu sertleşti
Atışmanın tonu sertleşti ABD’de 3 Kasım’daki başkanlık seçimine az bir süre kala adaylar tonlarını sertleştirdi. Son olarak ABD Başkanı Donald Trump’ın Cadılar Bayramı için yayınlanan videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Trump’ın rakibi Biden’ın görüntüleri kullanılıyor ve ‘halkın oylarıyla bu zombiyi Beyaz Saray’dan uzak tutabileceği’ mesajı veriliyor.
27.10.2020 Dünya
Trump ve Biden'ın testleri 'negatif'
Trump ve Biden'ın testleri 'negatif' ABD'de bu akşam canlı yayın tartışmasında karşı karşıya gelecek başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ve Demokrat Joe Biden'ın yaptırdığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin "negatif" çıktığı duyuruldu.
22.10.2020 Dünya
New York borsası nasıl açıldı?
New York borsası nasıl açıldı? New York borsası, güne karışık seyirle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,11 azalışla 28.277,64 puandan işlem gördü.
21.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mark Meadows ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.