Mark Milley

Mark Milley

Son dakika Mark Milley haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mark Milley gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mark Milley haber sayfamızda...

Mark Milley

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 184 mark milley haberi bulunmuştur.
Zelenskiy’nin evini bile satacaklar!
Zelenskiy’nin evini bile satacaklar! Rusya Ukrayna savaşı devam ederken, Kiev’e bağlı güçlerin, büyük karşı taarruzda strateji değiştirdiği ve “yıpratma savaşı”na giriştiği belirtiliyor. Kırım'da Zelenskiy ve eşine ait olan ev ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
17.09.2023 Dünya
ABD'den flaş Afganistan itirafı: Savaş kaybedildi
ABD'den flaş Afganistan itirafı: Savaş kaybedildi ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, ABC televizyonunda yayınlanan "This Week" programında Afganistan'dan geri çekilme sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milley'ın sözleri arasında en dikkat çekici olanı ise 'Kaybettiğim her asker bir pişmanlıktır' ifadesiydi.
14.09.2023 Dünya
‘Ukrayna’nın çok zamanı kalmadı!’
‘Ukrayna’nın çok zamanı kalmadı!’ Amerikan Genelkurmay Başkanı General Milley, Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik olarak başlattığı karşı taarruzda fazla zamanı kalmadığını, hava şartlarının ağırlaşmasının yakın olduğu uyarısında bulundu.
11.09.2023 Dünya
Arap aşiretleriyle PKK/YPG arasında büyük çatışma!
Arap aşiretleriyle PKK/YPG arasında büyük çatışma! Suriye'nin doğusunda yer alan Deyrizor'da Arap bir komutanın rehin alınmasının ardından 27 Ağustos'ta terör örgütü PKK/YPG ile Arap aşiretler arasında başlayan çatışmalar büyüyor.
31.08.2023 Dünya
Kiev ile NATO’dan yeni strateji hamlesi
Kiev ile NATO’dan yeni strateji hamlesi Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sürerken, sürecin farklı bir evreye geçtiği konuşulmaya başlandı. Nitekim geçtiğimiz hafta içinde Kırım’a doğru harekete geçen Kiev’in, NATO ile de 2024 yılı için yeni bir strateji hazırladığı öne sürüldü.
28.08.2023 Dünya
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu!
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu! Wagner ayaklanmasından bu yana bir kez bile görünmeyen 'General Armageddon'un akıbeti belli oldu, Rus resmi haber ajansı RIA bugün haberleri doğrulamak zorunda kaldı.
23.08.2023 Dünya
PYD içinde isyan
PYD içinde isyan Ana omurgasını terör örgütünün oluşturduğu DSG içinde çatışmalar başladığı bildiriliyor. Fitili, silahlı saldırıda bir kişinin ölmesinin ateşlediği belirtiliyor.
27.07.2023 Dünya
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı Amerikan haber kuruluşları, Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gizli bilgileri içeren belgeleri sakladığını kabul ettiği bir ses kaydını yayınladı.
27.06.2023 Dünya
Türkiye sınırına 5 km mesafede skandal kareler! ABD askerleri nişan aldı
Türkiye sınırına 5 km mesafede skandal kareler! ABD askerleri nişan aldı AFP, hafta sonu bir Amerikan helikopterinin gizemli bir şekilde düşmesinin ardından gözlerin çevrildiği bölgeden gündemi değiştirecek kareler servis etti.
15.06.2023 Dünya
Ukrayna'ya F-16! ABD'den 'Rusya ile havada mücadele' açıklaması
Ukrayna'ya F-16! ABD'den 'Rusya ile havada mücadele' açıklaması ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile ortak basın toplantısı düzenleyen ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Ukrayna’ya verilecek olan F-16 savaş uçaklarına değinerek, “Rusya ile havada mücadele edecekseniz, önemli miktarda dördüncü ve beşinci nesil savaş uçağına ihtiyacınız olacak” dedi
25.05.2023 Dünya
PKK elebaşına İHA saldırısı! ABD'den skandal itiraf
PKK elebaşına İHA saldırısı! ABD'den skandal itiraf Dün öğleden sonra Süleymaniye'de bir konvoya İHA saldırısı düzenlendi. Saldırıdan terör örgütü elebaşlarından biri şans eseri kurtuldu. ABD'den ise konuyla ilişkin skandal bir açıklama geldi.
9.04.2023 Dünya
ABD'den sonra şimdi de Fransa! YPG'li teröristlere 'Onur nişanı' verdiler
ABD'den sonra şimdi de Fransa! YPG'li teröristlere 'Onur nişanı' verdiler ABD'nin terör örgütü YPG'yi ziyaret etmesinden kısa süre sonra 'skandal' bir haber Fransa'dan geldi. Ülkede, terör örgütünün sözde komutanları Senato'da ağırlandı ve ödül verildi.
26.03.2023 Dünya
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı
Avenger devre dışı! İran kamikaze drone'u ABD üssünü vurdu, şok detay ortaya çıktı Suriye'deki en büyük Amerikan üssünde bir ABD'linin ölümüne ve beşinin yaralanmasına neden olan saldırı, Ortadoğu'nun alev almasına yol açtı. ABD jetlerinin bombardıman misillemesine İran yanlısı milisler bir başka misillemeyle karşılık verirken, New York Times'ın haberi gündemi belirledi.
25.03.2023 Dünya
ABD ordusundan teröristlerle halay! Resmi site yayınladı
ABD ordusundan teröristlerle halay! Resmi site yayınladı Geçen hafta yaşanan bir 'kaza' sonucu YPG'li teröristlere helikopter verdiği ortaya çıkan ABD, bir kez daha resmi internet sitesinde skandala imza attı.
24.03.2023 Dünya
PKK terör örgütü üyeleri bu helikopterde ne arıyordu? 'Fransız firma olabilir'
PKK terör örgütü üyeleri bu helikopterde ne arıyordu? 'Fransız firma olabilir' Kuzey Irak'ta düşen helikopterde 7 kişi hayatını kaybetti. Türkiye açısından dikkat çeken unsur ise o helikopterden PKK'lı teröristlerin çıkması oldu. O helikoptere ilişkin güvenlik kaynakları ne diyor? Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, CNN Türk canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2023 Haberler
Türkiye sınırına 60 km uzaklıkta düşen helikopterden PKK çıktı! 'Fransız firma' iddiası
Türkiye sınırına 60 km uzaklıkta düşen helikopterden PKK çıktı! 'Fransız firma' iddiası Kuzey Irak'ta Türkiye sınırına 60 km mesafedeki Duhok kentinde düşen helikopterde 7 PKK'lı teröristin olduğu açıklandı. Helikopterin hangi ülkeye ait olduğu sorusuna yanıt aranırken CNN TÜRK'ten Duygu Ayaz Bayram, güvenlik kaynaklarından edindiği bilgileri paylaştı.
17.03.2023 Gündem
İşte böyle çarptı!
İşte böyle çarptı! ABD, Rus uçakların İHA’ya müdahalesine dair video görüntülerini paylaştı. Görüntülerde, uçakların yakıt püskürtme ve İHA’ya çarpma anı görülüyor. Rusya çarpma olmadığını savunmuştu.
17.03.2023 Dünya
Rus jeti, Amerikan İHA'sının üzerine yakıt boşalttı! İnanılmaz anlar
Rus jeti, Amerikan İHA'sının üzerine yakıt boşalttı! İnanılmaz anlar Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Dünya Karadeniz'i izliyor! CNN: Ruslar ulaştı
Dünya Karadeniz'i izliyor! CNN: Ruslar ulaştı Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN Internatinoal'ın haberi ise, gündemi tepetaklak etti.
16.03.2023 Haberler
Bir haftada iki ziyaret!
Bir haftada iki ziyaret! ABD Genelkurmay Başkanı Milley’in Türkiye tarafından büyük tepki çeken ziyaretinden bir hafta sonra, bu kez de Amerikan Merkez Kuvvetler Komutanlığı Komutanı General Michael Erik Kurilla da Suriye’nin kuzeyine gitti.
13.03.2023 Dünya
ABD ateşle oynuyor! Türkiye sınırında bir skandal daha
ABD ateşle oynuyor! Türkiye sınırında bir skandal daha 4 Mart'ta ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Milley'in Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'yi ziyaret etmesiyle başlayan skandala bir yenisi daha eklendi.
12.03.2023 Dünya
ABD'li generalin 'skandal' ziyaretine tepki: Mesajlar verildi
ABD'li generalin 'skandal' ziyaretine tepki: Mesajlar verildi 5 Mart tarihinde gerçekleşen ve 'skandal' niteliğinde olan ABD'nin YGP'li teröristleri ziyareti sonrası ABD büyükelçisi dışişleri bakanlığına çağrılmıştı. Gün içerisinde ortaya ve kaynağının 'diplomatik kaynaklar' olduğu haberde, büyükelçi ile Türk yetkililer arasında geçenler basına paylaşıldı.
8.03.2023 Dünya
Sadece askerler için gitmiş
Sadece askerler için gitmiş ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley’in, Suriye’nin kuzeyini ziyaret etmesi nedeniyle ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Jeff Flake Dışişleri Bakanlığı’na çağırılırken, Washington’dan konuyla ilgili açıklama geldi.
8.03.2023 Dünya
Skandal ziyaret sonrası ABD elçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı
Skandal ziyaret sonrası ABD elçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı General Mark Milley'in Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen ziyareti sonrası, ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
6.03.2023 Dünya
Suriye’ye ani ziyaret
Suriye’ye ani ziyaret ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, Cumartesi günü, Suriye’de terör örgütü PKK/YPG’nin kontrolündeki bölgede bulunan askeri üsse sürpriz bir ziyaret yaptı.
6.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mark Milley ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.