Son dakika! Markar Esayan'a son görev!
Son dakika! Markar Esayan'a son görev! Hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2020 Siyaset
Markar Esayan son yolculuğuna uğurlanıyor
Markar Esayan son yolculuğuna uğurlanıyor Gelen bir son dakika haberine göre; 51 yaşında kanser nedeniyle hayatını Markar Esayan son yolculuğuna uğurlanıyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katılıyor.
22.10.2020 Haberler
Son dakika! Markar Esayan'a son görev!
Son dakika! Markar Esayan'a son görev! Hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada, "Markar deyince herkes gibi bizim de aklımıza önce bu ülkeye, millete olan aşkı, sevdası geliyordu. Bu güzel gönüllü arkadaşımızın tüm hayatı Türkiye'de demokrasinin, hak ve özgürlüklerin gelişmesi, ülkenin kalkınması, büyümesi, güçlenmesi yolundaki çabaları desteklemekle geçti." dedi.
22.10.2020 Siyaset
AK Parti’li Esayan hayatını kaybetti
AK Parti’li Esayan hayatını kaybetti AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, bir süredir tedavi gördüğü mide kanseri nedeniyle dün 51 yaşında hayatını kaybetti.
17.10.2020 Siyaset
Bakan Albayrak'tan Esayan için başsağlığı mesajı
Bakan Albayrak'tan Esayan için başsağlığı mesajı AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan'ın vefatı sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak başsağlığı mesajı yayımladı.
16.10.2020 Gündem
Son dakika! Markar Esayan hayatını kaybetti
Son dakika! Markar Esayan hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Markar Esayan hayatını kaybetti. Vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Esayan'ın hayatını kaybettiği hastanenin başhekimi açıklama yaptı.
17.10.2020 Gündem