Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? 30 Mayıs sokağa çıkma yasağının ilk gününde bakkal ve marketler kaça kadar açık olacak?
Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? 30 Mayıs sokağa çıkma yasağının ilk gününde bakkal ve marketler kaça kadar açık olacak? Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 15 ilde uygulanmaya başlayan ve 30 Mayıs 00:00 itibariyle başlanan sokağa çıkma yasağı kapsamında açık olacak olan işletme ve kurumlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile duyuruldu. Market ve bakkallarda ihtiyacı olan vatandaşlar marketler bugün açık mı, saat kaça kadar hizmet verecek sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? Bakkal be marketler saat kaça kadar açık olacak?
30.05.2020 Gündem
BİM aktüel katalog sayfaları! 20 Mayıs 2020 Çarşamba...
BİM aktüel katalog sayfaları! 20 Mayıs 2020 Çarşamba... BİM aktüel katalog ürünlerinden yararlanmak isteyenler, BİM aktüel kataloğu incelemek için harekete geçti. Evine yakın noktada bulunan BİM marketlerinden hem ev hem de kişisel ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, bugün indirimli ürünlerden yararlanabilir. Teknolojik aletlerden, mutfak eşyalarına, giyime, gıdaya yönelik ürün çeşitliliği ve fiyatları haberimizde...
20.05.2020 Gündem
Marketler bugün saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, ŞOK, A101, Carrefour, Migros çalışma saatleri
Marketler bugün saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, ŞOK, A101, Carrefour, Migros çalışma saatleri Dört gün süreyle uygulanan sokağa çıkma yasağı dün gece yarısından itibaren sona erdi. Yasağın sona ermesinin ardından Pazartesi ve Salı günleri sınırlı saat dilimleri arasında hizmet veren marketlerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Marketler bugün saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte marketlerin açılış ve kapanış saatleri...
20.05.2020 Gündem
Marketler bugün açık mı, hafta sonu kapalı mı? 2 Mayıs sokağa çıkma yasağında marketler-bakkallar açık mı, çalışma saatleri nedir?
Marketler bugün açık mı, hafta sonu kapalı mı? 2 Mayıs sokağa çıkma yasağında marketler-bakkallar açık mı, çalışma saatleri nedir? Marketlerin bugün açık olup olmadığı merak ediliyor. 31 ilde 1-2-3 Mayıs tarihinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bakanlığın yayımlandığı sokağa çıkma yasağa genelgesinde 1 Mayıs günü market, bakkal ve manavların 09.00-14.00 saatleri arasında açık olacağı yer almıştı. Peki marketler ve bakkallar bugün açık mı?
2.05.2020 Gündem