Marketler hafta içi ve sonu saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Bugün marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri...
Marketler hafta içi ve sonu saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Bugün marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri... Hafta sonu market çalışma saatleri gündemdeki yerini koruyor. Marketlerin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili detaylar merak ediliyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişiklik oldu. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesiyle beraber marketlerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Peki hafta içi ve hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Marketler saat kaça kadar açık?
7.06.2021 Gündem
Bugün marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Hafta içi-hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
Bugün marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Hafta içi-hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Marketlerin açılış ve kapanış saatleri bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Kademeli normalleşme döneminde marketler belirlenen saatler arasında müşterilerine hizmet verebiliyor. Hafta içi marketlerin açılış be kapanış saatlerinde değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Peki marketler saat kaça kadar açık ve ne zaman kapanıyor 2021?
31.05.2021 Gündem
Marketler bayramda açık mı? Arefe günü (bugün) marketler saat kaça kadar açık?
Marketler bayramda açık mı? Arefe günü (bugün) marketler saat kaça kadar açık? Market çalışma saatleri değişti mi soruları sonrası bayramda market çalışma saatleri aranmaya başladı. Bayrama saatler kala "Bayramda marketler açık mı, saat kaçta kapanıyor?" sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi'nde marketlerin çalışma saatleri ile ilgili detaylar yer aldı. Arefe günü, bayramın 1.,2, ve 3.günü marketlerin çalışma saatleri ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor 2021?
12.05.2021 Gündem
Bugün marketler saat kaça kadar açık? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında marketler kaçta açılıyor/kapanıyor?
Bugün marketler saat kaça kadar açık? Hafta sonu sokağa çıkma yasağında marketler kaçta açılıyor/kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 29 Nisan Perşembe akşamı başlayan 17 günlük tam kapanma sürecinde Marketlerin çalışma saatleri de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile belli oldu. Hafta sonu günlerinde zincir market olarak bilinen birçok il ve ilçede mağazası bulunan BİM, A101, ŞOK gibi marketlerin açık olup olmadığı da vatandaşlar tarafından merak edilen bir diğer konu olarak dikkat çekiyor. Peki Marketler hafta sonu saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte market çalışma saatleri...
1.05.2021 Gündem
Bugün marketler açık mı, 24 Nisan'da saat kaça kadar açık 2021? Hafta sonu yasağında marketler kaçta kapanıyor?
Bugün marketler açık mı, 24 Nisan'da saat kaça kadar açık 2021? Hafta sonu yasağında marketler kaçta kapanıyor? Bugün marketlerin açık olup olmadığı bireyler tarafından merak ediliyor. Sokağa çıkma yasağı bu hafta 23 Nisan tarihinde de uygulanıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı 3 gün boyunca uygulanacak ve yasakta marketlerin çalışma saatleri ile ilgili ayrıntılar ise merak konusu. Peki bugün marketler saat kaça kadar açık? Hafta sonu sokağa çıkm yasağında marketler kaçta kapanıyor?
24.04.2021 Gündem
Hafta sonu marketler açık olacak mı? 23-24-25 Nisan'da marketler açık mı? İşte market çalışma saatleri...
Hafta sonu marketler açık olacak mı? 23-24-25 Nisan'da marketler açık mı? İşte market çalışma saatleri... 23 Nisan'ın resmi tatil olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta 3 güne çıkarıldı. Vatandaşlar kararın ardından 23 Nisan Cuma, 24 Nisan Cumartesi ve 25 Nisan Pazar günü marketler açık olacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 23 Nisan tarihinde marketler açık olacak mı, hafta sonu marketler saat kaçta açılıp kapanıyor?
22.04.2021 Gündem
Marketler kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Hafta sonu marketler açık mı? İşte market çalışma saatleri
Marketler kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Hafta sonu marketler açık mı? İşte market çalışma saatleri Market çalışma saatleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatinin 19:00'a çekilmesinin ardından marketlerin çalışma saatlerine ilişkin düzenleme getirildi. Düzenleme kapsamında zincir marketlerin çalışma saatlerinde farklılıklar oluşurken bakkalların çalışma saatleri de değişti. Market şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar marketler saat kaça kadar açık sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek?
17.04.2021 Gündem
Marketlerin açılış ve kapanış saatleri değişti mi, marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, A101,ŞOK, Migros, Carrefour çalışma saatleri...
Marketlerin açılış ve kapanış saatleri değişti mi, marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM, A101,ŞOK, Migros, Carrefour çalışma saatleri... Marketlerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar kapsamında bazı iş yerlerinin çalışma saatleri ile ilgili düzenlemeye gidilmişti. Bu düzenleme kapsamında marketlerde yer aldı. Hafta içi marketlerde ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte çalışma saatleri...
27.11.2020 Gündem
Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? 30 Mayıs sokağa çıkma yasağının ilk gününde bakkal ve marketler kaça kadar açık olacak?
Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? 30 Mayıs sokağa çıkma yasağının ilk gününde bakkal ve marketler kaça kadar açık olacak? Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 15 ilde uygulanmaya başlayan ve 30 Mayıs 00:00 itibariyle başlanan sokağa çıkma yasağı kapsamında açık olacak olan işletme ve kurumlar İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile duyuruldu. Market ve bakkallarda ihtiyacı olan vatandaşlar marketler bugün açık mı, saat kaça kadar hizmet verecek sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki Marketler bugün saat kaça kadar hizmet verecek? Bakkal be marketler saat kaça kadar açık olacak?
30.05.2020 Gündem
BİM, A101, Carrefour, ŞOK, Migros saat kaçta açılıyor? Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
BİM, A101, Carrefour, ŞOK, Migros saat kaçta açılıyor? Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? Market çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Corona virüs tedbirleri kapsmaında marketlerin çalışma saatlerine yönelik birtakım düzenlemeler geçtiğimiz günlerde yürürlüğe girmişti. 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 48 saat süren sokağa çıkma yasağının ardından birçok şehirde marketlerin saat kaçta açıldığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte marketlerin açılış ve kapanış saatleri,..
13.04.2020 Gündem
Marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Market çalışma saatleri nelerdir?
Marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Market çalışma saatleri nelerdir? Corona virüs tedbirleri kapsamında marketlerin açılış ve kapanış saatlerinde birtakım düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca insanın ihtiyaçlarını giderdiği market çalışma saatleri ve kullanımı hakkında 81 ilin valiliğine İçişleri Bakanlığı tarafından genelge gönderildi. Peki Marketler saat kaçta açılıp saat kaçta kapanıyor?
30.03.2020 Gündem